Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה ושבת שלום,

האם למישהו מהחברים בפורום יש מושג כיצד מתבצעת העברת

הבעלות ברכישת רכב באיטליה?

תודה,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

יש, אבל קח בחשבון שהעברת בעלות באיטליה יקרה מאוד ומגיע לא פעם לרבע מערך הרכב! אם תהיה לך סבלנות הערב אדבר עם מישהו מהמשפחה שמתגורר דרך קבע באיטליה, והוא יעביר לי את כל הפרטים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הכוונה לקנות רכב מעל גיל 30 באיטליה וליבאו לארץ,

האם בכלל צריך לעשות העברת בעלות ?

ישראל

פורסם

קשה להשיג רכבים ישנים באיטליה ובעצם בכל אירופה, תקנות זיהום האויר מונעות כניסה לערים (בגלל זיהום האויר והנזק הנגרם למונומטים העתיקים,) לרכבים ללא ממיר קטאליטי, ולכן רוב המכוניות הישנות נעלמו מהערים הגדולות, הוסף על כך תקנות דרקוניות ומחירי העברת בעלות גבוהים מאוד, מול ערך כספי נמוך של רכבים מיד שניה, ותגלה שאחזקת רכב מיושן אינה כדאית ולכן רבים מהרכבים הקשישים פשוט נעלמו! קימיים מועדונים ואנשים שמשמרים רכב ישן, אבל הם בודדים והמחירים הנדרשים עבור רכבים אלה גבוהים גם בגלל ערך היורו וגם בגלל משלוחים היקרים, הרבה מכוניות כאלה הועברו בזמנו לארצות כמו מזרח גרמניה צ'כיה, והבלקאן, שם היה להם עדיין ערך כמשומשות, ואלה הנשמרות האיטליה יוצאות רק פעמים ספורות לארועים מיוחדים, בכפרים הרחוקים ובפריפריה עדיין ניתן לראות רכבים כאלה נעים על הכבישים אבל המספרים הולכים ופוחתים! אם יש לך רכב ספציפי ביד, והסכמת הבעלים, לדעתי אין צורך לבצע העברת בעלות באיטליה, אלה רק לשלוח את הרכב לכאן ולעשות כאן את הרישום על שמך-אדע יותר פרטים ברגע שאדבר עם המשפחה שם-רן

פורסם
קשה להשיג רכבים ישנים באיטליה ובעצם בכל אירופה,
רן ידידי - בEBAY האיטלקי יש די הרבה מכוניות איטלקיות ואחרות בנות 30 שנה ויותר - האם קשה עד לא ניתן ליבאן ארצה?, לא נראה לי, אני בהחלט מקבל שהסכום שצויין (500 יורו) הינו להעברת בעלות וזאת באם הקונה רוצה לנסוע עם הרכב ולהוציאו בנסיעה מאיטליה.

מצא משה

פורסם

רן, תודה על העזרה.

אכן, כמו שמצא כתב, ב ebay באיטליה יש מאות רכבי אספנות למכירה.

המחירים של רובם מאוד גבוהים ולא משתלם לייבא לארץ, כמו שרן כתב.

בקרוב אני אבקר באיטליה ובטח אחפש קצת מציאות, אם קיימות עדיין. (ולא ב ebay)

לכן חשוב לי לדעת מה הפרוצדורה לגבי קניית רכב שם, לצורך ייצוא מאיטליה.

ישראל

פורסם

קשה לחיות עם רכב ישן באיטליה ולכן כולם מנסים למכור לחו"ל, זו הפואנטה, אני הייתי במגרש בלהות בו היו ערימות של אלפות פיאטים,ושאר רכב ארופאי עם נציגות של ארבעים השנה אחורה, שנגרסו למוות, והיו שם גם מטוסים..ממש לא רחוק מכביש הטבעת של רומא!-רן

פורסם
קשה לחיות עם רכב ישן באיטליה ולכן כולם מנסים למכור לחו"ל, זו הפואנטה, אני הייתי במגרש בלהות בו היו ערימות של אלפות פיאטים,ושאר רכב ארופאי עם נציגות של ארבעים השנה אחורה, שנגרסו למוות, והיו שם גם מטוסים..ממש לא רחוק מכביש הטבעת של רומא!-רן

קראתי פעם שבאיטליה אסור לבעל הרכב לעבוד בעצמו על המכונית שלו (חוץ מדברים בסיסיים כמו החלפת שמן) ושכל עבודה חייבת להעשות ע"י מוסך.

עם זאת לא כדאי להכליל לגבי כל אירופה. המצב בבריטניה, הולנד וגרמניה שונה, ויש שם המון מכוניות קלאסיות. כנראה שכל מדינה עדיין קובעת את החוקים של עצמה בתחום הזה.

למרות כל המגבלות האלה, כשהייתי ברומה לפני שנתיים ראיתי די הרבה פיאט 500.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

נקווה שלא כמו שאר הדברים שמגיעים אלינו באיחור של כמה שנים .

שגם החוקים האלו לא יאומצו בארץ ע"י הכוחמולוגים הפקידותים

פורסם

נדמה לי שגם בארץ אסור לתקן רכב שלא במוסך.

למרות שמאוד מעציב אותי ששום חוק בארץ אינו נאכף החל בעישון וכלה בגניבה, במקרה הזה טוב שהחוק האווילי אינו נאכף, למעט הזילזול בחוק הנובע מכך.

ממש לא מטריד אותי שיעבור שוטר בזמן שאני עובד על הרכב...

ואני בספק שגם באיטליה מישהו יקבל דו"ח על תיקון הרכב.

הייתי שבוע שעבר ברומא, וראיתי הרבה מכוניות זעירות, גם בנות שלושים שנה ומעלה, הנראות כולן בשימוש יומיומי ולא אספני, מה שבאמת גרם לי לתהות מה תהיה עלות הבאת רכב כזה לארץ. לא בדיוק הסגנון שלי, אבל הן כאלה חמודות בספרטניות שלהן.

מה שבטוח, אם זה יוצא כדאי, צריך לנסוע לחפש רכב שם ולא באינטרנט, שם נראה לי שמוכרים בשיטת "מצליח".

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם תרצה אני אכוון אותך לשלוש מקומות בהם ישנן פיאט 500 ואברט אחת, באזור רומא בתקווה ששרדו את השנה וחצי אחרי שעזבתי שם-רן

פורסם

רן,

אני לא מחפש רכב ספציפי. אבל רכב אקזוטי כן, אולי גם אופנוע בא בחשבון אם יהיה מיוחד.

פרארי, למבורגיני, מזארטי, אלפא מיוחדת או לנצ'יה.

פיאט 500 זה לא הכיוון שלי. לא שאני מזלזל, פשוט לא הטעם שלי.

תודה,

ישראל

פורסם

הסיכוי לאתר לאנצ'יה או אלפא גדול ואפילו סביר, יש גם סיכוי טוב לאתר במחירי מציאה שם סיטרואן MX מנוע מזרטי או רכבים שלא הגיעו לארץ במספרים גדולים, למכוניות העל היתה וישנה עדנה מחודשת גם שם וגם כאן והסיכוי למצוא מציאה אמיתית קטן ביותר, האיטלקים חובבי הנהיגה, פטריוטים לא קטנים בכל הנוגע לתוצרתם, ומכוניות העל והספורט מתוצרתם זוכות למחירים גבוהים, ללא קשר לשנתם ומצבם...המכוניות העממיות והמשפחתיות שהיו נפוצות שם עדין ניתנות לאיתור, המלצה שלי נסה באזורים הדרומיים של איטליה נאפולי, אמאלפי ופוזיטנו, שם יתכנו מציאות, ככל שתעלה צפונה הסיכוי למציאות פוחת-רן

פורסם
רן,

אני לא מחפש רכב ספציפי. אבל רכב אקזוטי כן, אולי גם אופנוע בא בחשבון אם יהיה מיוחד.

פרארי, למבורגיני, מזארטי, אלפא מיוחדת או לנצ'יה.

פיאט 500 זה לא הכיוון שלי. לא שאני מזלזל, פשוט לא הטעם שלי.

תודה,

ישראל

אם אתה חושב על דו גלגלי איטלקי קלאסי -

קראתי במקום כלשהו שקיים איסור ליצא ווספות קלסיות מאיטליה - האיטלקים יודעים לשמור על יצירות האמנות שלהם!!

אייל

• תוכן חדש...