Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לפני כמה ימים חזרתי מביקור של כמה שבועות בסרביה , במהלך הביקור הלכתי ל"בית הפרחים" בבלגד .

"בית הפרחים" הינו מוזיאון לשליט ששלט ביוגוסלביה של אז במשך 53 שנים ללא עוררין, יוסיפ "טיטו" ברוז .

מדובר במוזיאון מאד יפה עשיר ומומלץ מאד .

בנוסף במוזיאון מוצגות שניים ממכונותיו הרבות ששימשו אותו במהלך חייו ביוגוסלביה עד מותו ב 5 במאי 1980 .

img0228ae0.jpg

img0230vn5.jpg

cimg0645ls3.jpg

cimg0642to5.jpg

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

אוסף רכבי דיקטטורים סטנדרטי לחלוטין...

איפה אפשר למצוא תמונות אוסף הרכבים של לאוניד ברז'נב? (מזכ"ל המפלגה הקומוניסטית של בריה"מ ב1964-1982 שהיה חובב רכב ידוע)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זאסטבות היו אז בשפע ויש גם היום ברחובות בלגרד בצורה מפתיעה , ממש כל רכב שני זה או יוגו או זאסטבה , בדומה למאזדה 3 בישראל .

בואו לא נשכח שמדובר פה במכוניות שנבנו במיוחד בשבילו , אלה לא מכוניות סטנדרטיות , יש לי את הפירוט הטכני למעוניינים.

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
זאסטבות היו אז בשפע ויש גם היום ברחובות בלגרד בצורה מפתיעה , ממש כל רכב שני זה או יוגו או זאסטבה , בדומה למאזדה 3 בישראל .

בואו לא נשכח שמדובר פה במכוניות שנבנו במיוחד בשבילו , אלה לא מכוניות סטנדרטיות , יש לי את הפירוט הטכני למעוניינים.

תוכל ללמד אותי איפה יש וילה ד'אסטה בלומברדיה ? עד כה היכרתי רק את זו בטיבולי.

פורסם

להעביר מטלית על האבק לא יכלו? הכל אני צריך לעשות בבית הזה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זאסטבות היו אז בשפע ויש גם היום ברחובות בלגרד בצורה מפתיעה , ממש כל רכב שני זה או יוגו או זאסטבה , בדומה למאזדה 3 בישראל

אגב, הייתה להם גם מכונית די מתקדמת לזמנה - זסטאבה פלורידה 1987:

photo.jpg

השותפים של זסטאבה, פיאט, אפילו סירבו לתת להם לשווק את האוטו במערב אירופה מחשש לתחרות לא הוגנת לטיפו (אוטו ברמה של טיפו, פי כמה יותר זול).

פס ייצור של המכונית הושמד בהפגזת ח"א אמריקאי במלחמה שהייתה שם (לא יודע איך קוראים לזה, טוב?)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה נראה כמו שילוב של טיפו ו-ZX. חוץ מזה, הטיפו יצאה ב-89, ZX ב-90 וזה ב-87.

פורסם

מזכיר את המערכון מגבעת חלפון:

שמגר-סרג'ו אתה קשר-מורס?

סרג'ו-כן אני מורס.אני הייתי אצל טיטו אצל הפרטיזנים.

ג'נג'י-טיטו מהחפ"ק?

סרג'ו-לא טיטו מיוגסלביה.

ג'ינג'י לשמגר-תפס חופשה החרא!!

:-)

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...