Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מחפש מחסן לעבודה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב הסאגה הידועה... אין מקום לעשות בו "עבודה"... המקומות שמפורסמים באינטנט דורשים מחירים שלא ראליים בישבילי (בין 400 ל 500$)... כל עוד זה תחביב ולא מיקצוע אני לא יכול להוציא סכום שכזה. :?

עם כל הצער והכאב, אם אני לא אמצא מחסן לפני החורף אשר כבר בפתח המכוניות ירקבו כליל (וגם לברזל אי אפשר יהיה לימכור אותן;))

אז אם מישהו רוצה להיתחלק בשכירות במחסן באיזה אזור תעשיה, או להשכיר לי משהו עם 4 קירות וגג באזור המרכז, אני אשמח לשמוע על כך...

תודה לעולם ואחלה שנה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם אתה חושב שזה כועס, אתה עוד לא מכיר אותי :twisted:...

לאספן נואש שצריך מקום עבודה, אין שום הבדל משמעותי בין רמלה לרעננה, אז השאלה כרגע היא האם כבודו יכול לסייע לבחור, או שיש לכבודו עוד שאלות הבהרה ? בכל מקרה, תמשיך את זה איתו בה"פ.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מצטרף לגילי, עם ה"מפלצות" שלי, זה עדיין אקטואלי.:|

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום לכם, יש את שניכם שמחפשים מקום, איפשהוא בתחתית העמוד תמצאו את משה שמחפש מחסן תעשו שותף ובא לציון הגואל:-).

חג שמח

פורסם
שלום לכם, יש את שניכם שמחפשים מקום, איפשהוא בתחתית העמוד תמצאו את משה שמחפש מחסן תעשו שותף ובא לציון הגואל:-).

חג שמח

ובא לציון גואל...

גלוק מחפש ממחסנון קטנקטן היות והוא עובד על כלי רכב מיניטוריים, מינייטורים כל כך עד שמיני מיינור והנסיכה וויני נחשבות "ביגפוטים" ליידם... משהו בערך בגודל של ווספה עם סירה... בקיצור הוא מחפש משהו בגודל של ארונית ממוצעת...

אני מצד שני צריך מקום למכונית אחת בגודל מלא, ועוד אחת לחלקים...

בקשר למשה והרפורמים, ניראה לי שזו מודעה ישנה מאוד.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...