Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנה חדשה, וגם אופנוע חדש (כן כן).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

לאחר דיונים כבדי משקל וחריטות אינטלקטואליות מוארות, הגעתי למסקנה שאני מעוניין באופנוע אספנות.

בצעד איתן, ניגשתי לבנק. ושדדתי אותו.

המשטרה רדפה אחרי, ימים כלילות הסתתרתי בבגאז'ים שונים, בינהם של פיאט 500, ולאחר שבוע שבועיים המשטרה החליטה שאין להם קצה חוט וכנראה יאלצו לחפש "בין הבלטות".

התרוצצתי ברחובות חסר כל, רק אני, המסטיקים הדבוקים לרצפה, והמון כסף שיועד ל2 גלגלים וגם איזה מנוע שמחובר אליהם.

החלטתי לברוח לחו"ל, הסתתרתי בתא המטען של בואינג 056 ונחתתי באוסטרליה. האינטרפול עלה על צעדי הקטנים, אז החלטתי לטוס לתאילנד, שם המשטרה התאילנדית מתעסקת בדברים יותר חשובים, כגון חמוצים ובורקס.

נחתתי בתאילנד, שם ראיתי אותו לראשונה. שמתי פעמיי לכיוונו והתיישבתי. ההרגשה הייתה מסחררת, כל גופי נאלם לכוח, ולרעש המנוע. החלטתי שאני חייב להכניס את האדון המכובד הזה ארצה, ולנהוג עליו בכבישי ישראל.

הובלתי אותו לקופסא סגורה, שבאמצעותה אוכל להבריח את האינדיאני המכובד הזה מחוץ לארץ המלוכסנת הזו. למקום בו יכבדו את הוויתו ואת השרדותו לאורך השנים.

העלתי אותו למטוס, תיק הגב הכביד מעט, והדיילים חשדו בלי הרף, אך למזלי התמזל מזלי והסתתרתי באחד מכיסי האוויר.

הגענו ארצה. השלב הבא, המכס הארציישראלי.

התכוננתי רבות לשלב הזה, דאגתי לכל הקשור בהסוואה, נתתי לעצמי אופי של מטייל מסטול, ללא שום כוונת רווח. הדבקתי שיער מתולתל ארוך וזקן , ומלמלתי מילים בתאילנדית סאטלנית טיפוסית.

קצין הביטחון לרגע אפילו לא חשד. החבילה שלי הורדה מהמטוס והופיעה ממולי, למול כביש פתוח ורחב המוביל משדה התעופה החדש, משם ולחופש. שלי ורק שלי.

עליתי עליו. אני מנסה להניע, לאחר מספר נגיעות הוא מניע, והאינדיאן העתיק מגרגר בשנית!

אני שם על ראשון, ידית ההילוכית החיצונית נותנת הרגשה בטוחה, משחרר את הקלאץ' אט אט ואנחנו בדרכים. כל הדרך מפה ועד הבית.

אני מגיע הביתה. חונה את האינדיאן 348 צ'יף בחניה, ומביט לכיון הפז'ו. הפז'ו מביטה בי חזרה במבט מייבב. כן מותק, מעכשיו את כאן ההיסטוריה... עכשיו אני מכתיב את העניינים!

התעוררתי בבהלה. מביט על המדף. הוא עדיין שם. אני קם, שם סנדלי שורש, ויורד לטפל ברדיאטור של הפז'ו...

בתקווה בציפיה, בשנה הבאה על 2 בירושלים הבנויה.

שנה טובה לכולם.

אבי.פ. :)

האיש הקטן שוב בארצנו...

בעלים גאים של אינדיאן 348 צ'יף 19488)8).

מיני.

IMG_5025.jpg

IMG_5021.jpg

IMG_5030.jpg

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
לי נראה שמישהו התבלבל בכדורים האדומים והכחולים.

חג שמח

:lol:

אבי,חג-שמח וברוך הבא !

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אבי יקירי

יש רק בעיה קטנה , זה לא ציף - 348 .

אבל הסיפור ממש יפה, ולכן אתה מקבל צילומים על ציף - 348 אמיתי. מאחל לך ולכל חברינו שנה טובה.

שלך - זאב

zeev

פורסם

לא יפה- כזה חומר טוב, ולא מתחלקים עם החברים!!!:lol::wink:

שנה טובה, ומאחל לך, שבקרוב באמת יהיה לך אופנוע, שאתה רוצה!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אבי ברוך בואך לארצנו המתוקה והחמה, אכן, אינדיאן צ'יף הינו הכלי לשעוט עימו בימים חמים כשלנו, אלא מה? שהאינדיאן דורש מרחבים ואצלנו המדינה נגמרת מהר.

ממתין לך ב"אפסנאות" של המועדון (סתם בצחוק).

שנה טובה ומאושרת וחלומות פז, הלוואי וחלומותיך יתגשמו

מאחל - מצא

מצא משה

פורסם

עוד כמה תמונות של Nga Uru Hoe, האינדיאן שלי.

אגב Nga Uru Hoe (אבנים רותחות עפות) הוא השם האינדיאני מאורי של הר נחמד שטיפסתי עליו בחבל טונגרירו שבצפון ניוזילנד .

לעומת זאת יש המכירים אותו בשם "מאונט דום", מסרט חובבים כושל בשם שר הטבעות.

אבי .פ.(רודו)

IMG_5017.jpg

IMG_5027.jpg

IMG_5026.jpg

פורסם

אבי, אני מצטער לאכזב אותך, אבל מהתמונות שלך ניתן לראות בבירור כי הצ'יף אינו אמיתי, אלא רפליקה המבוססת על אופנוע יפני נפוץ בתאילנד, המכיל מרכיבי פלציפלורה בתושבות מנוע... :roll:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

האמת שפלציפלורה בתושבות מנוע... זו בעיה מעניינת, אך עדיין לא משהו שקארבוסילן פורטה לא יפתור.

• תוכן חדש...