Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח.

ראיתי באייס משאבה ממש פשוטה ולא אמינה למראה,אולי מישהו מכיר מקום שמוכר משאבות כאלה שהן קצת יותר רציניות?

ואיפה אפשר לקנות ג'ריקנים מפלסטיק?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לא יודע לגבי הג'ריקנים, אבל אם אתה צריך להעביר משהו חד פעמית/מספר פעמים בודדות- המשאבה הקטנה של ACE, ב-10 שקלים, תהיה סבירה. בסה"כ- תשים ג'ריקו אחד למעלה, שני נמוך יותר, תן כמה פמפומים- ואין לך מה לגעת יותר במשאבה. יש לך גם משאבות טיפה יותר רציניות באותו ACE, אבל יותר יקרות... בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המשאבה הקטנה היא די סבבה, הגדולות גם לי נראות די שוות לתחת. ולבחור שכתב לפניי- חוק הכלים השלובים לא פועל כאן, בגלל הגודל של המשאבה. ותאמין לי שניסיתי.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

×
×
  • תוכן חדש...