Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסי האטה כמו פטריות אחריי הגשם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד. מדובר בפסי האטה מתונים שלא יפגעו במכוניות, זה בוודאי עדיף על הפסים הרנדומליים שלרוב מפזרים שצריך בשבילם משהו עם סרן חי ושלדת סולם בשביל לא לדפוק את האוטו.

ומעבר לזה, יש גם ערך בטיחותי...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

סתם שאלה דבילית

אתה ראית פעם בארץ הזאת משהו שקשור למכוניות שבנוי באמת כמו שצריךבלי להרוס אתה אוטו?

כי אני לא נפגשתי בכזה דבר לא בכביש לא רמזור לא עמוד לא מדרכה ולא שום דבר אחר

tAoS FoReVeR

פורסם

אני מדמיין לעצמי הולכי רגל מנסים ללכת על באמפ תקני בימינו.. אלה עם השפיץ למעלה.. שנראים קצת כמו האות אומגה. זה מגוחך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני כבר מדמיין לי אנשים מחליקים על המעברי חציה, שואלים למה?

אז ככה:

כמובן שהמעבר חציה החדש יהיה על פס האטה שכמובן נמצע בשיפוע לכן הוא פס האטה נחמד כזה

בקיצור כמו שרובכם יודעים הפסים שיוצרים את מעבר החציה עשויים מחומר פלסטי מחליק במים

תוצאה: חציה בשיפוע לא יציב על חומר מחליק בחורף = נפילות והחלקות של הולכי רגל על פסי האטה (הלוואי ומישהו יתבע את מדינה על דבר שכזה זה יהיה אדיר)

מסקנה: מה שלא יעשו במדינה הזאת לא יעזור כל פיתרון הוא גם בעיה (ישראלים לכו תבינו)

tAoS FoReVeR

פורסם

אני :mm_yeah: כל עוד יסמנו אותם, ובאותו היום ולא יום אחרי.

שי

עדיין יש לי סיוטים מאותו היום שקפצתי פס האטה מאוד שטוח ב90 קמ"ש עם הגולף :?

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
כמובן שהמעבר חציה החדש יהיה על פס האטה שכמובן נמצע בשיפוע לכן הוא פס האטה נחמד כזה

בקיצור כמו שרובכם יודעים הפסים שיוצרים את מעבר החציה עשויים מחומר פלסטי מחליק במים

תוצאה: חציה בשיפוע לא יציב על חומר מחליק בחורף = נפילות והחלקות של הולכי רגל על פסי האטה (הלוואי ומישהו יתבע את מדינה על דבר שכזה זה יהיה אדיר)

קודם כל - פסי ההאטה המדוברים יהיו ארוכים מאלו התרגלתם אליהם ושטח החציה יהיה כמעט ישר לחלוטין.

ביהוד נעשה ניסוי כזה, שלדעתי יצא מאוד מוצלח, בו פסי ההאטה הם מעברי חציה העשויים מאבנים משתלבות (אקרשטיין) סטייל "מדרחוב".

עקב השימוש באבנים בעלות גוון זהה לזה של מעבר חציה (שילוב של אבנים לבנות כפסים ואבנים כהות כ"רקע") לא היה גם צורך לצבוע את מעברי החציה הללו ולא קיים חשש החלקה. מיותר לציין שנעים מ-א-ו-ד לעבור על פסי ההאטה הללו ולפי הערכתי הנזק שהם גורמים לרכב ביחס לפסי ההאטה המוכרים הוא אפסי לחלוטין.

מעבר לכך - גם המדרכה ביציאה מביתך נמצאת בשיפוע כלשהוא שמטרתו ניקוז תקין של מים - לא זכור לי שנפלת ברחוב ותבעת את העיריה על שיפוע במדרכה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז ככה:

מסקנה: מה שלא יעשו במדינה הזאת לא יעזור כל פיתרון הוא גם בעיה (ישראלים לכו תבינו)

אילו שטויות אתה מקשקש :!: החידוש הזה מצויין, הוא עתיד לחנך את הנהגים הישראלים לנהוג ביותר זהירות בקרבת ילדים/הולכי רגל/מקומות צרים.

אני בעד כל דבר שיגביר את המודעות לסכנה באזורים המדוברים שכן לא כל נהג זהיר מספיק ועירני מספיק להבנת הדבר והסוף מר.

L'amour Toujours

פורסם

אז ככה:

כשהולכי רגל יוכלו להעביר מומנט לכביש כמו רכב - נחשוב על לשים להם LSD בין הרגליים.

• תוכן חדש...