Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעונים - אבל הפעם זיוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף פעם לא הבנתי למה צריך לזייף שעון יקר כדי שהוא יהיה יפה.

חיפשתי שעון שיהיה של חברה אלומת שם, אבל שיראה טוב (משהו פשוט וזול) ולא קיים.

או חיקויים\זיופים\רפליקות.

או חברות שחושבות שהן שוות משהו והמחירים בהתאם.

החלטתי ללכת על רפליקה של שעון, מצאתי באתר הזה - http://www.ay-4u.com

שעון שאני רוצה, אז דיברתי עם הבחור, ואין להם חנות או משהו בסגנון, הוא פשוט מסתובב ומוכר שעונים.

מה אתם אומרים? רשום שיש אחריות, אבל משום מה אני בספק שיהיה לי למי ללכת לבקש אותה ברגע שתהיה תקלה.

בכללי נשמע לי קצת מפוקפק, מה דעתכם?

פורסם

מה יש פה להגיד.זהו זיוף כשמו כן הוא ובגלל שיש לו שם מנגנון סיני קוורץ פשוט הוא גם יעבוד (כנראה ) ויראה את השעה הנכונה.גם שעון ב 20 שקל עושה את זה.

הסיבה היחידה לקנות שעון כזה הוא כדי ללכת בלי ולהראות עם. אני הייתי מעדיף לקנות שעון אמיתי של חברה פשוטה ואפשר באיזור 1000 שח לקנות שעון שהוא גם לא זיוף וגם נראה טוב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אלד אלד :p

יש לך עבודה שאתה עושה בה מיליונים , אז למה שלא תקנה איזה קרטייה משובץ יהלומים ? P:

כמו שרשם קודמי לגבי זיופים זה להיות בלי אבל ללכת עם..

בכל מקרה, המקור תמיד מיוצר מחלקים הרבה יותר איכותיים ויאריך חיים לעומת הרפליקה הסינית שלו, כמו כן יש לו אבא ואמא לכל צרה שלא תבוא ..

תחסוך כסף וקנה שעון נורמלי.

יש שעונים לא רעים גם ב500-600 שקל : דיזל , פוסיל , פרינס וכו'

נסה למצוא מבצעים באינטרנט.

אם אתה רוצה שעונים שנראים מעולה והמחיר שלהם יחסית סביר (מתחיל מ1000 ש"ח) תלך על חברת Guess ..

באתר הזה יש שעון מהפנט של פרארי , שעולה כמו המקור רק שלמקור יש יותר שתי אפסים בסוף :p

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הסיבה שאין לו חנות והוא מוכר מהבגאז' של האוטו כי לזייף סחורה זה לא חוקי.

גם בצי'ינה טאון - הייתה תקופה שאת הזיופים היו מחזיקים בשו-שה והיית צריך לבקש בשביל לראות

פורסם

תראה, העניין עם זיופים הוא שאף אחד לא יכול לערוב לאיכות הזיוף, כל אחד יגיד לך שהזיוף שלו זה באותה רמה ואיכות של המקורי, השאלה איזה זיוף ישרוד את הזמן יפה, ומאיזה זיוף יתחילו ליפול כפתורים אחרי חודש.....

לומר לך את האמת ?

אני אישית לא חובב זיופי שעונים בדיוק מהסיבה שציינתי, ומהסיבה שאם אתה מסתובב בחברה שיודעת להעריך את השעונים היוקרתיים אז גם מיד ידעו אם מה שאתה עונד מקורי או זיוף.

אני קניתי לפני כ-4 חודשים איזשהו זיוף של ברייטלינג שהיה מיועד לאח שלי (חולה שעונים).

השעון שכב במגירה,ופעם אחת ענדתי אותו על היד באחת השבתות.

כשבאתי להחזיר אותו למגירה הוא כבר היה בחוסר של כפתור תפעול של הכרונוגרף......וזה לא שהלכתי איתו לטיפוס הרים.

וזה היה מהזיופים ה"יקרים".

לעומת זאת אני אומר לך שההורים שלי היו בתאילנד לפני איזה 4 שנים,ומתוך 3 שעונים שהם הביאו לאחי,2 עדיין עובדים מעולה, אחד כבר נפח את נשמתו לאחר חודש.

אז קח בחשבון שאתה די קונה חתול בשק.

אישית הייתי מעדיף כמו הבחור מעליי,לקנות ב-1000 שקל שעון מקורי ופשוט יותר של חברה מוכרת ומקורית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
.com

שעון שאני רוצה, אז דיברתי עם הבחור, ואין להם חנות או משהו בסגנון, הוא פשוט מסתובב ומוכר שעונים.

מה אתם אומרים? רשום שיש אחריות, אבל משום מה אני בספק שיהיה לי למי ללכת לבקש אותה ברגע שתהיה תקלה.

בכללי נשמע לי קצת מפוקפק, מה דעתכם?

לא ממש הבנתי, אתה מפקפק בזיוף?

אתה בוחר לעשות עסקים עם בחור ש"מסתובב ומוכר שעונים" - רפלקות :wink::wink: זיופים

mba0285lld0.jpg

ואתה עוד מפקפק?

אירית

פורסם

לא מסכים עם ההודעות פה.

רוב החברות לא מייצרות בעצמן את מוצריהן אלא נותנון דרישות לחברות אחרות ומפעלים שייצרו עבורן את המוצרים(לדוגמא- נגן הזון של מיקרוסופט מיוצר ע"י טושיבה). כשלמפעל נותנים מכסה של 1000 מוצרים הם מייצרים 2000. 1000 נמכרים באופן רשמי ו1000 בצורת זיוף. ואפילו במחירי זיוף למפעל יש רווח. יכול להיות שכך פועל ענף השעונים.

מסקנות:

1. זיוף לא תמיד זיוף

2.על המקורי שוחטים אותנו בכסף.( כמו ששאקיל אוניל הודה שעלות ייצור של נעלי נייק היא פחות מ10 דולר לזוג)

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אני בזמנו קניתי לאבא שלושה רולקסים מבחור שחור ליד פסל החירות. עלו לי 10 דולר כולם ביחד. לאחר בדיקה במעבדה של רולקס, הסתבר ששניים מהם אמיתיים.

(המזוייף, אגב, עדיין עובד אחרי כמה שנים טובות)

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני בזמנו קניתי לאבא שלושה רולקסים מבחור שחור ליד פסל החירות. עלו לי 10 דולר כולם ביחד. לאחר בדיקה במעבדה של רולקס, הסתבר ששניים מהם אמיתיים.

(המזוייף, אגב, עדיין עובד אחרי כמה שנים טובות)

הם ככל הנראה לא היו מזוייפים אלא "שאולים זמנית" . :lol:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

קניתי מספיק זיופים בסין - עלו לי 10 שקל כל אחד,

העתקים ממש יפים של המקור, כולל מודלים חדשים, ועדיין עובדים כמו גדולים

לאבא שלי יש עדיין זיוף של ברייטלינג שקנה לפני 12 שנה בתאילנד.

לא חושב ששווה להשקיע את ה400-500 שקל בזיוף, מצד שני אני חושב ששווה לקנות זיופים ב10-100 שקל.

פורסם

יש לי כבר 10.5 שנים , 7 זיופים של ברייטלינג (אני חולה ברייטלינג .. וברגע שאוכל, אקנה לי אחד אמיתי :) ) נקנו כל אחד ב 3 פאונד באנגליה , מחזיקים מעולה למעט מס' דברים קטנים, הזכוכית נשרטה מעט בחלק, והרצועה נשברה באחד מהם. סה"כ מאוד מרוצה.

• תוכן חדש...