Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן לבקר בצפון (טראק מועדף) ?

היכן באיים ?

אני טס ל-29 יום עם חברה שלי אשמח לקבל המלצות , טיפים , אזהרות וכ"ו

תודה ושנה טובה לכולם :wink:

פורסם

טוב אז בתור טיפ להתחלה- תפטר מהחברה כבר בתור של הירידה מהמטוס !!!! אם אתה מצליח לאבד אותה כבר בתור של הצ'ק אין בנתב"ג אתה בכלל תותח על !!!!

סתם צוחק........אתה יכול להפטר ממנה בעוד הרבה הזדמנויות אחרות....:wink:

לגבי הצפון אני לא אמליץ לך יותר מדי מכיוון שלא ביקרתי בו.

מבחינת איים, ממליץ להגיע לקופיפי,מקום מדהים.

קוסמוי גם נחמדה מאוד,ממליץ גם לתת גיחה.

אם אתה קטע של קניות אז תשמור לך איזה יומיים שלושה לבנגקוק,תלך שם ל-MBK לעשות קניות.

אני אישית לא הייתי בבנקוק,אבל ממה ששמעתי מאנשים לא ממש אטרקציה (או כמו שהמנקה הפיליפינית שלי אומרת, "bangkok is like manila,not nice"....... (מנילה עיר הבירה של פליפינים).

מה שכן,אם זה עוזר לך אז ההורים שלי היו לפני חודשיים בפתייה,לא רחוק מבנגקוק,הם ממש נהנו שם.

שם גם אבא שלי החליט שגיל 60 זה ה-גיל להתחיל לרכב על אופנועים...........ועוד לגרור את אמא שלי לתוך זה.....:lol:

בכל אופן,אני יודע שאיזור צ'נג מאי מאוד יפה לטיולים,אם תרצה אוכל לברר לך יותר לעומק (יש לנו שם מפעל).

לגבי טיפים ואזהרות:

ראשית,אם שמעת סיפורים על כך שאתה יכול לקנות שם את כל העולם ב-100 שקל אז שכח מזה.

לפחות באיים,המחירים אמנם זולים,אבל כמעט פי 2 יותר יקרים מבעבר,מהסיבה הפשוטה שפעם כל שקל היה קונה 10 באט, היום כל שקל קונה בערך 7 נקודה משהו באט.

במידה ואתה שוכר עם חברה שלך קטנוע\אופנוע אז תיזהר תיזהר תיזהר,ולקינוח תמשיך להזהר !

יש שם ה-מ-ו-ן תאונות דרכים של כל החבר'ה שמגיעים לשם לטיולים,ברוב המקומות הכבישים מלאים חול ואבק ומאוד חלקלקים,וזה לא שהם נוסעים בצורה הכי זהירה בעולם,אז תזהר בקטע הזה,ובכל מקרה אם בכל מקרה החלטת לקחת קטנוע, אל תתפשר על קסדה (וזה מאוד מפתה לנסוע בלי,כי כולם נוסעים ככה).

עצה חמה- במקום לשכור קטנוע תיקח מונית,שלם לא מראש סכום שתחליטו עליו ושלום על ישראל....החלטת בכל זאת לשכור כלי תחבורה ?

תשכור ג'יפ סוזוקי סמוראי, יעלה לך סביב ה-60-80 שקלים ליום,גם תיסע עם מזגן,וגם יותר בטוח.

תעשו מסאז'ים........אחת ההמלצות הכי טובות שאני יכול לתת לכם,זה מאוד זול יחסית לארץ,הן יודעות לעשות מסאז', ועם קצת מזל אפילו תיפול עלייך מישהי כוסית...... ויש בינהן כוסיות.

אם בא לך להתפנק בקצת ספורט מוטורי ואתה במקרה מגיע לקוסמוי, חובה להגיע למסלול GO KART, יש שם מסלול קרטינג אחד היפים שראיתי,מסלול מצד אחד מאוד טכני ומצד שני מאוד מהיר, הכלים מתוחזקים מעולה, ויש אפשרות לבחור בין סוגי כלים, הבסיסי עד מהירות 70 קמ"ש, הבינוני עד 100 קמ"ש (2 פעימות),והתחרותי עד 120 קמ"ש (כמובן 2 פעימות).

המחיר לתחרותי הוא 1000 באט ל-24 דקות אם אני לא טועה.

טיפ- הם לא יורידו במחיר כל כך מהר, אבל מה שכן אפשר להתמקח איתם על משך הנסיעה, במקום 24 דקות לבקש 30 או משהו כזה.

מסלול מעולה.

בנג'י, במידה ואתה בקטע, בכל אחד מהאיים כמעט יש אתר, תשתדל להגיע לאתר ששמעת איזה פידבקים לגביו או משהו כזה, כי אם הקפיצה לא תצליח,לא תוכל להתלונן.

אני קפצתי פעמיים בקוסמוי, היה פחד אלוהים בהתחלה, ותענוג ברגע שמתחילה הנפילה.......

אל תראה בזה המלצה לקפוץ בנג'י, לא רוצה על המצפון שלי אם חס וחלילה תיהיה תקלה........בנג'י זה חרא, בנג'י לאשכנזים (ואפילו הם לא קופצים ועוד משלמים על זה,אז אל תיהיה פראייר,תחסוך את הכסף).....

והכי חשוב ידידי, תהנה ושמור על עצמך !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...