Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן, שאלה מהמאה הקודמת.

ברשותי מכשיר וידאו, שמחובר לטלויזיה ע"י כבל אחד. כבל נוסף הוא זה של האנטנה שמתחבר לכניסה בוידאו.

יום אחד המכשיר הפסיק להראות את תמונת הוידאו, אך הקליטה של הטלויזיה נמשכה כרגיל.

פיזית הכל נראה בסדר גמור, פירוק של הוידיאו גם לא הראה שום דבר בעייתי.

לא הצלחתי להבין איך ייתכן שהוא מצליח להעביר את השידור של הטלויזיה אבל לא את תמונת הוידיאו.

אם יש למישהו רעיון, אשמח לשמוע.

תודה, צביקי.

פורסם

אם יש ול יצואת RCA של אודיו/וידאו פשוט תחבר אותם לטלויזיה

ככה כדי ליראות וידאו אתה מעביר ל A/V בטלויזיה ולא משתמש בשיטה של קליטת הוידאו בטיונר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אלו כניסות שונות מכניסת האנטנה.

כניסת אנטנה מתחברת לכבל כזה:

http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/93274/2/istockphoto_93274_tv_aerial_wire_antenna.jpg

כניסת AV היא זוג או שלישיית פלאגים שמתחברים לכבל כזה:

http://forum.gamestyle.net/uploads/monthly_04_2007/post-1407-1175873062.jpg

יש גם כניסת SCART:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/9/9a/SCART.socket.png/240px-SCART.socket.png

שקיימים כבלים שניתן לחבר בינה לבין כניסות AV של המכשיר השני.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם אתה עדיין מצליח לראות טלוויזיה בתצורה המקורית, סימן שכל הכבלים שלך תקינים וגם המגבר הפנימי של הוידיאו תקין.

אתה יכול לנסות ולחבר את האנטנה ישירות לטלוויזיה ולדלג על הוידיאו, כמו שכתבו קודם. אבל זה תצטרך לחבר את הוידיאו לטלוויזיה בעזרת כבל נוסף, RCA, SCART או כל קומבינה אחרת. לא לכל הטלוויזיות יש חיבורים כאלו, ולא תמיד מדובר בקומבינה נוחה ופשוטה.

אפשרות אחרת, סבירה הרבה יותר, היא שברחה לך "התחנה של הוידיאו". כשאתה אומר שאתה לא רואה את התמונה של הוידיאו, למה בדיוק אתה מתכוון? יש שלג? חושך? פסים? אם יש שלג, כנראה שברחה לך התחנה ואתה צריך לכוון מחדש את הערוצים בטלוויזיה שלך.

חוץ מזה, הכי קל לפרק רגע את הוידיאו ולנסות להפעיל אותו בטלוויזיה של מישהו אחר, לצורך העניין זאת יכולה להיות גם הטלוויזיה של השכנה הכוסית ממול. גיבורים אמיתיים יקחו לשכנה את הטלוויזיה "רק בשביל לבדוק משהו קטן" ויחכו כמה שעות כדי שהשכנה תכנס לחדר השינה שלהם "לבדוק מה קורה" :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה, אני רואה שהווידאו שלך דווקא עובד ונותן לך השראה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

התחנה של הוידיאו אכן ברחה, והבעיה היא שאני לא מצליח למצוא אותה שוב בסריקה. גם הערוצים שאני קולט הם לא דרך הוידיאו (אני לא יכול להקליט או לשנות ערוצים דרך השלט של הוידיאו) אלא שהחוט של האנטנה עובר דרכו. אני אבדוק מחר עם הטלויזיה של השכן הגדול והמפחיד שלי. תודה .

פורסם
צביקה, אני רואה שהווידאו שלך דווקא עובד ונותן לך השראה.

אתה רואה לא נכון.

אין לי וידיאו בבית, אני מצייר על נייר רישום ומקליט שמע על תקליטים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...