Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי בכוונה בפורום אספנות משום שקיבלתי את הרושם שפה לאנשים יש בזה יותר נסיון. [במידה ולהנהלת הפורום יהיו השגות אשמח אם השרשור יעבור למקום ראוי יותר]

האם מישהו הביא \ נשא איתו חלקים מארה"ב לארץ לאחרונה, שנראו \ הותירו רושם של "בעייתיים"?

קניתי צמת ניהול מנוע שבאה מושלמת וכוללת את קופסת הפיוזית וכל הריליים, וגם AFM וCOIL PACK לרכב שלי. מדובר בארגז נאה במשקל של כ-30 קילו ששוכב אצל חבר בארה"ב.

לשמחתי אני אמור לקפוץ בקרוב מטעם העבודה לסביבה שלו וחשבתי שיהיה רעיון טוב לצאת LITE ולחזור עם מזוודה מלאה ב30 קילו חלקים,האם יש מצב שהמזוודות שם עוברות שיקוף \ בדיקה כזו שהדבר עלול להוות בעיה?

כשחזרתי מצרפת עם חלקים [אחרים] לרכב לא עשו בעיות, מצד שני לא היו שום חוטי חשמל בחלקים שהבאתי איתי מצרפת.

אשמח לשמוע מה דעתם של המנוסים בתחום...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מבחינת משקל, עדיף שתפצל לשתי מזוודות. שלושים קילו זה גבולי מאוד.

אני מביא איתי חלקים בכל טיסה מארה"ב (ואני טס המון) ובתוך ארה"ב, ותמיד פותחים לי את המזוודות. אם זו מזוודה בבטן המטוס, אתה מגלה על זה כשאתה מגיע הבייתה ומוצא פתק בפנים, אבל לא קרה כלום.

שלשום טסתי מניו יורק לארץ עם שני קליפרים אחוריים במזוודה שעלתה איתי לתא הנוסעים, וכמובן שפתחו לי אותה אחרי השיקוף. הסברתי לבודק במה מדובר והוא שלח אותי לדרכי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מותר לסחוב עד 20 ק"ג ברוטו, לראש. יש חברות שתשלם הרבה מאד על כול קילו של חריגה ויש חברות שפשוט לא יתנו לך לעלות, גם אם תדבר יפנית ברוורס. לא יעזור לך. שים לב!

אני במקומך הייתי שולח לארץ בחזרה הבייתה את כול מה שאתה לא צריך (כביסה וכו') בדואר "איטי" רשום וכך מפנה לי מקום בתוך ה- 20 ק"ג האלה לחלקים. שוב, אם כול החלקים שוקלים יותר הייתי שולח מספר חבילות עם החלקים למספר כתובות שונות בארץ ודואג לשים עד 20 ק"ג במזוודה שבאה איתי.

יעזור מאד אם תפרט מהם שאר הפריטים, כול אלה חוץ מאשר החיווט?

פורסם

הבאתי איתי בעבר כל דבר שאתה רק יכול להעלות על הדעת, כולל אלטרנטור וחלקי חשמל אחרים, ומעולם לא עשו לי בעיות.

אם אתה טס במחלקת עסקים, אין בעיה עם המשקל. אם אתה טס בתיירים, עדיף באמת שהמשקל יהיה קטן ככל שניתן.

כדי למנוע בעיות מעבר לזה, הייתי שולח פקס למשרד התחבורה לקבל אישור מראש על החלפים שאתה רוצה לייבא - ליתר בטחון. הנוהל פשוט וקל, ואתה חוסך מעצמך דאגות מיותרות.

נמרוד

פורסם

המון תודה על המידע,

החלקים הם מאוד "פשוטים" ולא מורכבים, סה"כ צמת ניהול מנוע שלמה, כולל קופסת פיוזים, קויל פאק [4 קוילוים מחוברים יחדיו] מד כמות אוויר [AFM] וחיישן חמצן.

בחבילה יש גם זוג קאליפרים של BMW E30 M3 שכנראה ישארו בארה"ב.

לגבי אישור היבוא - אני בהחלט אעשה את זה, כדי לחסוך לי בעיות בהמשך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

האמרקאים לא משתגעים על הפתעות במזוודות הטיסה, במיוחד לאור רגישות התאריך, ה-11 בספטמבר, לכן צריך להיות מאוד אדיבים ונחמדים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מותר לסחוב עד 20 ק"ג ברוטו, לראש. יש חברות שתשלם הרבה מאד על כול קילו של חריגה ויש חברות שפשוט לא יתנו לך לעלות, גם אם תדבר יפנית ברוורס. לא יעזור לך. שים לב!

אני במקומך הייתי שולח לארץ בחזרה הבייתה את כול מה שאתה לא צריך (כביסה וכו') בדואר "איטי" רשום וכך מפנה לי מקום בתוך ה- 20 ק"ג האלה לחלקים. שוב, אם כול החלקים שוקלים יותר הייתי שולח מספר חבילות עם החלקים למספר כתובות שונות בארץ ודואג לשים עד 20 ק"ג במזוודה שבאה איתי.

יעזור מאד אם תפרט מהם שאר הפריטים, כול אלה חוץ מאשר החיווט?

בטיסות לארה"ב ניתן לקחת שתי מזוודות. עד 20 קילו חינם, מעבר לזה תוספת תשלום עד 30 ק"ג. נוסעים מתמידים ונוסעים במחלקת עסקים/ראשונה יכולים לקחת יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...