Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

יש ברשותי פלאפון מסוג נוקיה 6230I ואני מחפש דרך שבה אוכל להשתמש בנגן מוזיקה שלו בטיסה,

מישהו אמר לי שלאחר ההמראה מותר להדליק את המכשיר, האם זה נכון למיטב ידיעתכם?

או שצריך לבצע איזושהי פעולה במכשיר שהוא יהיה מנותק מהרשת וכדומה, אם כך, השאלה הגדולה היא איך עושים זאת?

תודה רבה לעוזרים,

יום נעים.

"And Justice For All..."

פורסם

אתה צריך להפעיל את המכשיר בפרופיל מצב לא מקוון במידה ואני לא טועה.

מצב טיסה נמצא במכשירי מוטורולה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

בסוני אריקסון כנראה מאמינים שאנשים טסים לעבודה כל יום, כי כל פעם שאני מדליק את המכשיר הוא נותן לי לבחור בין מצב רגיל וטיסה, וזה דיי מעצבן.

אני מאמין שיש מצב דומה בכל מכשיר.

אם לא מקסימום תוציא את הסים ותשתמש בלי.

פורסם

רוב המכשירים היום ברגע שאתה מפעיל אותם בלי סים, הם נכנסים למצב לא מקוון אוטומטית.

ויש מכשירים שלא פועלים בכלל ללא סים.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

סליחה על ההקפצה, הכי קל להתקשר לחברה אורנג' או סלקום.

תשאל אותם, והם ידריכו אותך צעד צעד. וככה תדע מה לעשות לפני הטיסה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

יש מכשירים שפועלים במצב חירום , בקיצור לא מומלץ לגלות.

ב6230 למיטב זכרוני אין מצב טיסה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רוב המכשירים עדיין יתחברו לרשת גם ללא כרטיס סים, ויאפשרו להוציא שיחות חירום בלבד.

ולכן עדיין אסור להפעילם בטיסה.

רק מכשיר שיש לו מצב טיסה מותר להפעיל, וצריך לדאוג לפני כן שהוא יהיה מכוון לשאול בהדלקה איזה מצב רוצים.

Nakamichi: למיטב ידיעתי אפשר לכוון את המכשיר גם לא לשאול אותך כל פעם. RTFM.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איזה קטע - חשבתי לשאול את השאלה הזאת גם כן :shock:

גם לי יש 6230I וגם אני רוצה להשתמש אך ורק בנגן MP3 :-)

בלתי אפשרי בכלל? :-(

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תיקון קל,

כל מכשיר פלאפון שתקחו למטוס יתנתק מהרשת בערך 2 שניות לאחר ההמראה,ויתחבר לרשת בערך 15 שניות לפני הנחיתה, מהסיבה הפשוטה שהסיגנל של הרשתות הסלולריות נקלט רק עד גובה מסויים.

מצב טיסה בעצם מוציא את הפונצקיית חיוג מכלל שימוש (מנתק את הקו) ומשאיר את שאר התכונות של המכשיר זמינות להפעלה.

ושאלת בונוס לסיום:

מישהו יכול להסביר למה הרשת מתנתקת מיד לאחר ההמראה,ואילו חוזרת כ-15 שניות לפני הנחיתה ? (למה בעצם יש את ההבדלים בזמנים).

אגב,לשאלתו של פותח השרשור,אין בעייה להפעיל מכשירי פלאפון לאחר ההמראה מהסיבה שציינתי,אין קליטה של רשת, אותו דבר לגבי מחשבים ניידים,את שניהם אגב צריך לכבות לפני הנחיתה.

בין הפותרים נכונה יוגרל...............טוב תכל'ס לא יוגרל כלום,אבל הם יצאו מזה גברים,ועוד בפני כל הפורום........:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תיקון קל,

כל מכשיר פלאפון שתקחו למטוס יתנתק מהרשת בערך 2 שניות לאחר ההמראה,ויתחבר לרשת בערך 15 שניות לפני הנחיתה, מהסיבה הפשוטה שהסיגנל של הרשתות הסלולריות נקלט רק עד גובה מסויים.

מצב טיסה בעצם מוציא את הפונצקיית חיוג מכלל שימוש (מנתק את הקו) ומשאיר את שאר התכונות של המכשיר זמינות להפעלה.

ושאלת בונוס לסיום:

מישהו יכול להסביר למה הרשת מתנתקת מיד לאחר ההמראה,ואילו חוזרת כ-15 שניות לפני הנחיתה ? (למה בעצם יש את ההבדלים בזמנים).

אגב,לשאלתו של פותח השרשור,אין בעייה להפעיל מכשירי פלאפון לאחר ההמראה מהסיבה שציינתי,אין קליטה של רשת, אותו דבר לגבי מחשבים ניידים,את שניהם אגב צריך לכבות לפני הנחיתה.

בין הפותרים נכונה יוגרל...............טוב תכל'ס לא יוגרל כלום,אבל הם יצאו מזה גברים,ועוד בפני כל הפורום........:wink:

חוכמה גדולה, במצב כזה הסוללה נגמרת במהירות על קולית.

פורסם
אולי כי בהמראה המטוס עולה בגובה הרבה יותר מהר מאשר בנחיתה שהמטוס מנמיך יותר לאט?

יפה מאוד !

בהמראה המטוס נוסק מהר לגובה, בנחיתה יש קטע של איזה 15-20 שניות של טיסה בגובה ממש נמוך עד לנגיעה במסלול...

אתה הגבר גבר הרשמי של הפורום !!!!

:wink:

ארז,

לא הבנתי את התגובה שלך,זה לא שיש בזה חוכמה גדולה,אבל זה מצב נתון,המכשיר לא יכול לקבל אות של שום רשת סוללרית, לכן אתה יכול או לכבות אותו,או לחילופין להמשיך להשתמש בשאר הפונקציות שבחלק מהמכשירים ממשיכים להיות זמינות.

במכשיר שלי למשל (PDA) יש מצב טיסה שבעצם מנתק את הקו ומאפשר לי להשתמש בשאר היישומים לצורכי עבודה (OFFICE,POWER POINT וכדומה.........ויותר חשוב,אני יכול להמשיך לשחק בסוליטייר !!!)

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא הגבתי בציניות או משהו אם חשבת ככה, פשוט אמרתי, כשטלפון מחפש רשת ואין לו קליטה, הוא גומר את הסוללה במהירות.

וכנראה שבמצב טיסה הוא לא מחפש רשת ולא גומר את הסוללה במהירות.

• תוכן חדש...