Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח את השרשור הזה בשביל לתת את הכבוד הראוי לעבריינים שבינינו.

הרעיון הוא שכשרכב מסוים עושה משהו ממש מסוכן (פס לבן, אור אדום, נסיון רצח...), כאן תהיה גלריה שמנציחה את העבירה לדורות הבאים, אם אפשר רק עם מספר רכב, אבל יותר טוב אפילו עם תמונה.

הסיבה לפתיחת השרשור הוא הרכב הזה, BMW X5 של עבריין כלשהו, 54-847-16 שנסע על 140 בכל כביש החוף, זיגזג כמו מנייאק, ובסוף אפילו דפק לי פנס איתות באוטו כשהוא החליט שנמאס לו מהנתיב הימני והוא רוצה להיות איפה שאני.

התקשרתי למשטרה לדווח עליו, אפילו שבאותו רגע לא קלטתי שהוא באמת דפק לי את האוטו. לא הרגשתי מגע בין הרכבים, ואפילו שצפרתי לו במשך כמה שניות, בסוף בלמתי ונתתי לו להכנס.

אחר כך הוא אפילו הראה לי אצבע משולשת וצחק עלי דרך החלון.

לאנשים כאלו השרשור הזה נפתח. לאנשים שצריך להוריד מהכביש ואם אפשר גם לסרס אותם.

יאללה להפציץ!

עריכה: אני יודע שהחלון שלי מטונף, היום כבר ניקיתי אותו.

תמונה016.jpg

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מצטער על מה שקרה לך, מה לעשות במדינה שלנו גם קיימים נהגים כאלה :roll:

אבל מה התועלת בשרשור הזה? סתם בשביל לפרוק עצבים?

הרי כל המספרים והתמונות שאנשים כביכול יעלו לכאן, לא יגיעו לשם מקום.

פורסם

אין בעיה, זה דווקא לגטימי.

אבל אם אני (ואני בטוח שגם אנשים אחרים) הייתי מעלה תמונה אחת על כל רכב כזה שנתקלתי בו במהלך שנותי כנהג, השרת של קארז היה קורס ממזמן.

פורסם

לא רוצה להשמע קטנוני, אבל הדבר האחרון שהייתי רוצה שנהגים סביבי יעשו זה שהם יתחילו לצלם בעזרת הסלולרי בכביש החוף בזמן נהיגה במהירות בעלת 3 ספרות.

פורסם

לדעתי רעיון טוב, אך לא ממש בר ביצוע. אמנם לכל אחד יש בפלאפון מצלמה, אבל אני לא מכיר אנשים שבאמת שולפים

אותה בכל הזדמנות. בטח לא כשנהג מטורף נמצא בסביבתם.

מקווה לשירשור פורה:?

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם
לא רוצה להשמע קטנוני, אבל הדבר האחרון שהייתי רוצה שנהגים סביבי יעשו זה שהם יתחילו לצלם בעזרת הסלולרי בכביש החוף בזמן נהיגה במהירות בעלת 3 ספרות.

מסכים עם כל מילה :mm_yeah:

מבחינתי אתה עבריין תנועה לא פחות גדול מהאדון בX5.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

זה לא ששלפתי אותו, פשוט הרמתי אותו וכיוונתי. לא הסתכלתי אפילו.

דלקן, למה להיות דמגוג ודביל?

אי אפשר להשוות בין שליפת סלולרי (שקל למצוא אותו כי בכל מקרה הוא היה מחובר לי לאוזן עם האוזניה), ובין דחיפת אנשים מהכביש.

אצלי זה גבול העבריינות שלי, ואולי זה ימנע תאונות בעתיד אחרי שיקחו לזבל הזה את הרשיון. אתה יכול לשאול את כל מי שראה אותי נוהג.

אגב, כשאתה נוסע 70 בעיר אתה גם עבריין.

פורסם

חברה אני מציע לכולם לצמצם את האגו שלכם תוך כדי נסיעה בכביש.

אי אפשר לחנך את כווווולם ,אין, שכחו מזה .

פרנקוס אני מקווה שהמקרה הנל הוא בודד ולא התנהגות עקבית. אחרת אתה מזכיר לי דודים ודודות שנוסעים בשמאל במרחק 50 מטר מהאוטו שלפניהם וכשאני רק מתחיל לאותת הם נותנים קיק כדי לא לתת לי להשתלב או להוכיח לא יודע מה.

גם לי מדי פעם נשרף הפיוז , אך תמיד אני מזכיר לעצמי מה יכולות להיות התוצאות של " משחק " או מלחמת אגו בכביש, ואז נרגע.

אם הגעת למצב בו הוא שבר לך פנס איתות ,זה אפעס מסוכן.

אני לא שופט את מעשיך.

אותם אנשים עוד יתפסו את העמוד שלהם במוקדם או במאוחר.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אל תדאג, זה לא משהו נורמלי.

אני אף פעם לא נוסע בשמאלי אלא אם כן אני עוקף (או שאין אופציה אחרת) ואני עושה כל מה שאפשר בשביל לא להפריע לאחרים.

זה גם לא היה עניין שלא נתתי לו להכנס. הוא פשוט נכנס למרות שאני כבר הייתי שם. אם לא הייתי בולם הוא היה פוגע לי בכל הצד של האוטו. לא האצתי, רק בלמתי בשביל להוריד את הנזקים לפנס אחד.

פורסם
אני פותח את השרשור הזה בשביל לתת את הכבוד הראוי לעבריינים שבינינו.

הרעיון הוא שכשרכב מסוים עושה משהו ממש מסוכן (פס לבן, אור אדום, נסיון רצח...), כאן תהיה גלריה שמנציחה את העבירה לדורות הבאים, אם אפשר רק עם מספר רכב, אבל יותר טוב אפילו עם תמונה.

הסיבה לפתיחת השרשור הוא הרכב הזה, BMW X5 של עבריין כלשהו, 54-847-16 שנסע על 140 בכל כביש החוף, זיגזג כמו מנייאק, ובסוף אפילו דפק לי פנס איתות באוטו כשהוא החליט שנמאס לו מהנתיב הימני והוא רוצה להיות איפה שאני.

התקשרתי למשטרה לדווח עליו, אפילו שבאותו רגע לא קלטתי שהוא באמת דפק לי את האוטו. לא הרגשתי מגע בין הרכבים, ואפילו שצפרתי לו במשך כמה שניות, בסוף בלמתי ונתתי לו להכנס.

אחר כך הוא אפילו הראה לי אצבע משולשת וצחק עלי דרך החלון.

לאנשים כאלו השרשור הזה נפתח. לאנשים שצריך להוריד מהכביש ואם אפשר גם לסרס אותם.

יאללה להפציץ!

עריכה: אני יודע שהחלון שלי מטונף, היום כבר ניקיתי אותו.

אתה בטוח שהוא פגע בך? נראה לי שבמהירות 140 גם אם זה רק שפשוף היית מרגיש את המכה. ואולי אפילו מאבד שליטה, או הוא!

אתה בטוח שלא נכנסת בטעות במישהו בחניה ? ( רק שואל ) לא להתעצבן! זה לא אישי.

פורסם

תפסיקו להפליץ שטויות דרך המקלדת.

היום זה פנס האיתות שלו, מחר הוא ימרח אופנוען.

פגיעה כזו (וראיתי את הפגיעה ברכב) הייתה מעיפה אופנוען לאלף עזאזל,

ויש לי כבר חבר אחד שמשותק מהצוואר ומטה בגלל אידיוט כזה, שפשוט השאיר אותו למות בצד הדרך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צריך לפרסם את התמונות האלה ברשת ולהפיץ במיילים. שנוכל לזהות בני ז*נות בכבישים.

לפני שבוע אחד כזה פצה חבר על קטנוע - פלטינות, שברים, ריסוקים, סדקים ומה לא... מסכן שוכב בבית חולים בגלל טמבל. :-(

פורסם

אנשים כאלה לא שמים על אף אחד.הX5 גורם להם לחשוב שהם אלוהים ..

אני במקומך הייתי ממרר לו ת'חיים.אם מישהו עושה שטות כזאת לנו,אנחנו עוקפים אותו ובכוונה מאטים ונוסעים ממש לאט שהכלב ייסחב מאחורה.

• תוכן חדש...