Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מתנה קומפאק פרסריו, והכפתור שמדליק את המחשב לא מדליק את המחשב.

כמה אמור לעלות לסדר דבר כזה? מי מכיר מעבדה זולה וטובה?

תודה

פורסם

לא נדלק כשמחובר לחשמל או רק עם סוללה?

יכול להיות שהסוללה מקצרת או משהו בסגנון

פרק אותה וחבר לחשמל.

עובד?

פורסם

http://www.laptop.co.il/

שמעתי עליה טובות מחברים, אני אישית לא נזדקקתי לשירותיה. בעיקרון היתרון הגדול הוא מחירים מאוד מאוד נמוכים לחלפים. גם אם במקרה שלך לא צריך ומדובר בתיקון קטן, הם בטוח יצליחו לתת מחיר יותר טוב מאשר מעבדה מרכזית גדולה שעל כל חמש דקות עבודה חייבת לחייב אותה באיזה 300 ש'.

בכל מקרה, במקרה של כפתור תקוע גם אני הייתי מנסה לפרק את הלפטופ לבד. אם יש לך טיפה חוש טכני ומברג טוב אז זו לא אמורה להיות בעיה. הלפטופ מורכב מכמה חלקים בסיסיים והוא מתפרק ממש כמו לגו. יכול להיות שנתקע איזה לכלוך מתחת לכפתור או שהוא סתם קצת לא יושב טוב. אם אתה חושש לך למעבדה, יכול להיות שיש להם כפתור כזה לשים לך.

• תוכן חדש...