Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סטארטר משופץ לאוטו שלי, כי שלי הפך להיות פחות ופחות אמין. לפעמים היה צריך לתת לו מכה עם פטיש כדי לשכנע אותו לעבוד.

בשבוע שעבר התקנתי את הסטארטר, וכשסובבתי את המפתח שמעתי "קראאאק" וכל החשמל של האוטו נכבה. ממש קטסטרופה, ואני מודה שדי נבהלתי. הייתי בטוח שהסטארטר היה פגום ושרף משהו.

חבריי בפורום של ה-VW Type 3 יעצו לי לבדוק את חיבורי המצבר, אך התברר שהכל שם תקין. חבר הגיע אלי הביתה ובדקנו את הכל שוב, ואז, בתור אפשרות אחרונה, ניסינו לחבר מצבר אחר עם כבלים.

הכל חזר לחיים.

מתברר שהמצבר שלי מת, בדיוק באותו זמן שהחלפתי את הסטארטר. צירוף מקרים שפשוט לא ייאמן.

מצבר חדש והכל עובד כמו שצריך.

קרה פעם למישהו משהו דומה?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
יכול להיות שהיית צריך להחליף מצבר ולא סטרטר?....:roll:

לא. הסטארטר כבר מזמן עושה צרות. ניסיתי את הסטארטר הקודם גם עם מצבר אחר וזה לא שיפר את המצב.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

יכול לקרות, אבל סיכוי קטן באמת.

מספיק שלוח פנימי במצבר התפרק מאחת המכות והמצבר קיצר פנימית - והופ, יש לך מצבר מת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אחת מה"תופעות לוואי" של להיות בעלים של הרכב הישן. אתה יודע, כמה צירופי מיקרים "בלתי אפשריים" כאלה קראו לי כבר? -אני כבר לא זוכר, אבל היו לי כמה, זה בטוח!:-o

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפני שנים רבות עבדו במפעל שלי חשמלאים וסגרו את המפסק הראשי של כל הקומה למשך שעות.

אחה"צ נמאס לי והלכתי להדליק את ה"שאלטר". איך שהרמתי את המנוף, כל הבניין רעד ומייד הורדתי את ה"שאלטר" וחזרתי בשקט למשרד. שם כולם היו נסערים ואמרו לי שהייתה כעת רעידת אדמה. צחקתי ואמרתי שאני גרמתי לבניין לרעוד ואם הם רוצים הוכחה, אני הולך שוב להרים את ה"שאלטר". לבסוף הודיעו בחדשות כי אכן הייתה רעידת אדמה בדיוק ברגע הרמת ה"שאלטר".

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...