Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת כלי עבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כלי שנקרא מיני ראצ'ט, עד היום היה לי אחד כזה בגודל של הזרת ביד וזה הגיע עם סט בוקסות עד מספר 13.

הבעיה היא שזה איכות ירודה וכמובן הוא נשבר באחת הפעמים, עכשיו אני מחפש משהו בגודל הזה אבל עמיד יותר, באיבי חיפשי והיחידי בגודל הזה הוא אותו אחד שנשבר לי ולא קיימים כאלה של חברות אחרות.

מישהו יכול להפנות אותי לחנות ספציפית שמחזיקה כאלה כלים באזור המרכז?

זה קישור לסט שהיה לי כדי שתבינו כמה קטן הראצ'ט, כל הראש שלו הוא בקוטר של הבוקסה עצמה וזה מה שאני מחפש אבל שיהיה חזק.

http://cgi.ebay.com/18-PC-MINI-RATCHET-SET-HANDY-SET-Reversible-Ratchet_W0QQitemZ130150827831QQihZ003QQcategoryZ20773QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סתם מתוך סקרנות, בשביל מה אתה צריך דבר כזה?

תנסה להסתכל באתר של SIGNET על המוצרים השונים שלהם אולי תמצא משהו שיתאים לך.

ואחרי זה תחפש איפה מוכרים מוצרים שלהם בארץ.

פורסם

טכנו צינור וגם החנות שממולה מוכרים סטים של SIGNET (ושל עוד חברות מוכרות, בין היתר).

תומר, אם לא מצאת את מבוקשך שם אני מתקשה להאמין שתמצא במקום אחר.

פורסם

זה הכלי היחידי שיכול להיכנס במרווח בסעפת יניקה אצלי באוטו כדי לפרק אותה, כל כלי אחר שגדול במילימטר לכל כיוון פשוט לא נכנס במרווח שיש שם ואז אין אפשרותלפתוח או לסגור את הברגים.

ניסיתי כבר עם סט 1/4 של סיגנט, זה ענק מידי לרווח שיש שם.

חשבתי לבנות כלי קטן ממתכת חזקה אבל לא תהיה לי אפשרות לשים גיר כמו שיש בראצ'ט וזה בעיה.

אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם מישהו מכיר אתר שניתן להזמין ממנו אבל שוב מה שאני מצאתי זה רק הדרעק הזה שיש בארץ.

in the face

with a chair

פורסם

כי גם שם בגודל הזה יש רק את מה שיש לי שנשבר לי, אין שם משהו אחר איכותי יותר בגודל הזה.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...