Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

nokia n 73 Vs nokia e 65 כדאיות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי פלאפון נוקיה N 73

יש לי את האופציה להחליף אותו בחינם לנוקיה E 65

רציתי לדעת האם זה כדאי לי?

חשבתי על אופציית ההחלפה כי המכשיר יותר קטן, ולפי תכונות הם פחות או יותר אותו הדבר.

מה אתם חושבים?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

את בעיית המצלמה וה wifi אני מכיר.

השאלה איזה מכשיר יותר טוב?

ולמה כל הזדמנות שיש לי להחליף היא מבורכת?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

שלום רב

אז ככה, שתי(שני) המכשירים הם שונים במהות שלהם אחד(N73) הוא מכשיר מצויין המכוון למולטימדיה וכך כל סידרה N שך נוקיה.

ולכן כל הקשור למצלמה, מוסיקה, וידאו ואינטרנט הוא טוב יותר ומתקדם יותר אבל כאן נכנס חסרונות המכשיר ויתרונות סידרה E

של נוקיה. סידרה E היא סדרה של אנשי משרד כלומר פחות מולטימדיה ויותר מחשב כף יד יישומי משרד טובים יותר כדוגמת wifi

תמיכה טובה יותר של סינכרון עם האווטלוק וכו' יש לציין שתי(שני)המכשירים הם בטווח האמצע של המכשירים הם לא ממש קיצוניים

וממש כמו מכוניות תלוי איזה סוג משתמש אתה ג'יפ כי אתה אוהב לטייל? מכונית קלאסית כי אתה אוהב? או מכונית ספורט כי אתה חולה מהירות?

באופן אישי אני יותר לכיוון ה N73 אני נוסע כל יום על קטנוע שעה וטוב לי עם הנגן הרדיו וגם לא לפספס שיחות

מקווה שעזרתי

octavia vrs

פורסם

איך טווח הקליטה של הE65 ובכלל כלל הטלפונים שתומכים ב-WIFI?

האם אפשר לצפות לטווח קליטה כמו של כרטיס 802.11b/g עם אנטנה חיצונית רגילה?

פורסם

WIFI בסלולרי זה לא להיט.

לך תקרא אתרי אינטרנט בתוך מסך של סלולרי, בלי עכבר בלי מקלדת - זה מגעיל.

אם אתה מחפש טלפון טוב עם מצלמה מעולה זה רק ה- K800I.

אפילו ה-N95 שמחזיק מצלמה באיכות של 5 מגה פיקסל לא מביא תמונות כמו ה-K800I.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בסופו של דבר לא ויתרתי על ה N73 וגם על הE65

הבאתי N80

הK800I יש לו מצלמה בדיוק כמו של הN73

בקשר ל N95 נסחפת מי שיודע להפעיל ולסדר את כל ההגדרות במצלמה

מוציא תמונות איכותיות ביותר.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...