Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיבשתי דעה, ואני קונה את ה-LG E500 החדש:

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=239&keySearch

אני יכול לקנות אותו או בלמיר מחשבים בהרצליה, או באייבורי רעננה, כאשר אייבורי זולים יותר ב300 ש"ח.

לגבי מחשב אישי, בחיים לא הייתי קונה מאייבורי, אבל אני לא יודע לגבי נייד. האם אני צריך להזהר מהם, למרות שהאחריות היא של היצרן, ובכל תקלה אני פונה אליו?

נ.ב

אני גם משדרג את הזכרון ל2 גיגה, זה יעשה בחנות, או אצל היבואן?

אשמח לשמוע אם באמת יש כאן סיכון, או שבקניית מוצר שבו אין מקום למשחק ברכיבים (חוץ מהזכרון) אין ממה לדאוג.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

נראה טוב. כמה עולה?

חברה שלי קנתה LG R400 באייבורי ברעננה לפני כמה זמן. אין עם זה כל בעיה, המחשב מגיע מקורי מהיבואן ולא מורכב באייבורי. האחריות היא של היבואן. קח בחשבון שאספקה יכולה לקחת עד שבוע (אצלנו לקח 6 ימים אם אני זוכר נכון).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא לקנות באיבורי!!

רק תקליד את המילה בגוגל יפתחו לך מאות דפים של אנשים שקנו מאיבורי, וכשהייתה להם תקלה החברה ירקה להם בפרצוף.

עדיף לשים עוד 300 שקל מחנות טובה.

skypc

iqpc

tms

wellcom

זאת רשימה חלקית של חנויות טובות באזור המרכז.

בכל מקרה מומלץ להתייעץ עם אנשי hwzone

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

קניתי מס' פעמים בלמיר. בפעם האחרונה העכבר שהזמנתי הגיע דיי מאוחר ביחס למצופה. שוחחתי עם המנהל שירות ויצאתי עם רושם שיש עם מי לדבר והם מקבלים הערות בונות. מחשב רגיל שקניתי לפני כחצי שנה סופק לי תוך יומיים כמו שביקשתי (לטובת מרפאה) בלי שום דחיות. לפני מס' חודשים קניתי זיכרון פנימי לנייד. לאחר שהנ"ל לא עבד טוב במחשב, החזרתי לחנות. קיבלתי החזר מלא באותו הרגע בלי ויכוחים. שירות מעולה !

סה"כ אני מאוד מרוצה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אני הייתי קונה בלמיר עוד לפני שהם עברו לכתובת החדשה, ותמיד הייתי מרוצה.

הסכום אמנם לא גדול, ואת האחריות אני בכל מקרה יוכל לממש אצל היבואן.

לאחר קצת מחשבה, 300 ש"ח זה לא סכום גדול, והשקט הנפשי שלי שווה את זה.

נ.ב

אכן המחיר הזול מבין שניהם (כולל השדרוג ל2 גיגה) הוא 6K.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

תפסיקו לחפש זול.

זה לא לחם פרוס.

זול משמעו שירות חרא.

כשאני מוכר למישהו מחשב, אני משקלל בפנים את השירות ואת האחריות . אני מגיע אליו לבית כשיש תקלת חומרה במקום לטרטר אותו הלוך ושוב.

זול אני לא אבל שירות מקבלים.

פורסם
מה שכן, הם לא זולים, אבל אמינים.

לא לגמרי מסכים.

הרבה פעמים אני צריך לקנות משהו למחשב, עושה קצת חיפושים איפה הכי זול ובמקביל בודק גם בלמיר. בסוף רואה שההפרש לא משמעותי וקונה בלמיר (עכשיו אני עובד ממש ליד ksp אז אם לא מדובר במשהו בעייתי מדי...).

לא מזמן קניתי מחשב חדש, בניתי לעצמי מפרט דומה עד זהה (עד כמה שאפשר) בדי הרבה חנויות כולל כל המומלצות שצויינו פה וב-hwzone וגם הלא מומלצות אך זולות (ksp) ולהפתעתי הרבה הגעתי למחיר סופי מעולה גם בלמיר (למרות שפר חלק הם בדרך-כלל לא היו הכי זולים). כמובן שיכולתי לקנות כל חלק במקום אחר ולהגיע לחסכון משמעותי וזה אולי אפילו הגיוני מאחר ואני גם ככה מרכיב בעצמי אבל רק על הלוגיסטיקה והטרטור של לקנות כל חלק במקום אחר, היה שווה לקנות הכל במקום אחד.

מבחינת שירות, לא היו לי עד היום בעיות אמיתיות (שזה כמובן טוב אבל מצד שני לא ממש אתגרתי את השירות לקוחות שלהם עם מצבים קשים).

ניר

פורסם

אין שום קשר לחנות. האחריות היא של ח.י. ואתה יכול להגיע עם המחשב הנייד שלך לח.י. שיושבים בכלל בכפר סבא. שם נמצאת המעבדה שלהם. גם תעודת האחריות היא מח.י. אתה יכול להתקשר אליהם ולברר.

כך שאתה יכול לקנות גם את המחשב הנייד שלך בקיוסק, כל עוד הוא מקורי של LG לא אמורה להיות בעיה. השיקול היחיד פה, הוא איפה הכי זול ואיפה הכי קרוב.

פורסם

למיר חנות שיש לי (חוץ מניסיון אחד של איחור בהספקה שהם התנצלו עליו ארוכות מאוד והיו בקשר) ניסיון טוב והם לרוב זולים בצורה סבירה.

כמו שנאמר - הייתי מעדיף לשים את ה300 ש"ח האלו בפרנציפ כדי לא לתמוך בחנות שעושה בעיות ללקוחות שלה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בפעם האחרונה שקניתי משהו מלמיר הם עוד ישבו בסוקולוב בהרצליה,

ותמיד קיבלתי שם את הרושם שיש על מי לסמוך.

פעם הזמנתי כרטיס מסך , ובטעות הגיע כרטיס מסך יותר טוב ויותר יקר, אז בשביל לא לעכב ולבאס אותי,

נתנו לי אותו באותו מחיר.

עם זאת, יצא לי לקנות לאחרונה באייבורי 2 מחשבים פלוס אביזרים נוספים (סניפי פ"ת ונתניה)

ולא הרגשתי שם ביחס הגרוע שמנסים לדמות להם. גם כשביקשתי שיפרקו בשבילי את המחשב ויראו לי חלק חלק

כדי לוודא שקיבלתי בדיוק מה שהזמנתי.

הסיבה היחידה שבגללה לא הייתי קונה באייבורי, היא שהם מוכרים כ"כ הרבה מחשבים, שסביר להניח ששירות הלקוחות

יתקשה לעמוד בעומס במקרה של בעיה.

אני בכל מקרה, נוהג בדרך כלל לקנות את כל הרכיבים מהמותגים הטובים ביותר והאמינים ביותר, כך אני מפחית את הסיכוי לבקר במעבדה.

(אני גם לא מסכים לקבל מעבד אינטל בלי קופסה, ספרות, מאוורר מקורי ותעודת אחריות של אינטל עם הולוגרמה.)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...