Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן סבלתי מיתושים בלילה:evil:

המכשיר הזה ישב מחוץ לחדר שלי ועבד בצורה חלקית (פחות יתושים, אבל עדיין היו).

היום יש לי אחד קצת יותר חזק ובחדר עצמו.... מה אני אגיד? איכות חיים אחרת לגמרי:-)

המון זמן לא היה לי שום יתוש או מעופף אחר בחדר, חוץ מפעם או פעמיים בודדות שבהן שכחתי להדליק את המכשיר,

ובדיוק בלילות אלה היו לי יתושים בחדר.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

מנסיוני רב השנים, זה המכשיר היעיל ביותר נגד יתושים.

ניסתי כבר את כולם.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הכי יעיל זה מאורר , מכוון אליך( או גם צד לצד העיקר שיהיה בגובה המתאים ) ואף יתוש לא יכול להתקרב...

וכגיבוי המכשיר הזה - הוא די יעיל.

פורסם

מאוורר הוא לא הפתרון, אם תכוון אותו כול הלילה עליך, תקום מנוזל למרות החום.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

גם אני בעבר הייתי סובל נורא מיתושים בלילות, רכשתי מנורה סגולה שכזאת והכמות שלהם נכון לפעם אחרונה שהשמשתי בה שואפת לאפס, מומלץ.

(דרך אגב, המנורה נמצאת בתוך החדר)

פורסם

ניסתי כבר את כולם.

דוד.

מצטרף להמלצה. זה המכשיר הכי יעיל. אפס יתושים!

הוא גם לא מפריע לשינה ע"י הפצת אור ורעשים כאשר הוא יתושים נכנסים לתוכו.

פורסם

ככה קיבלתי במייל :

אם שמים בכל בקבוק, חצי כפית שמרים, על הסירופ...., זה מתחיל לתסוס, ולשחרר פחמן דו-חמצני....ואז, היתושות באות לשם...הזכרים, לא עוקצים, הם צמחוניים..., רק הנקבות...הן מתבייתות על ריח של פחמן דו-חמצני (מעשנים !! שלא נושמים הכי טוב בעולם..!) על ריח של חומצה לקטית - חלב ומוצריו..., וכן על קרינה אינפרה אדומה ...

אז אפשר גם להוסיף כמה טיפות של חלב או כמה פירורי גבינה..., ואז החגיגה מושלמת ...!

ה"קטלן"...זה בלוף, כי הוא מושך הכל חוץ מיתושות ...!

היתושות מחפשות קרינה אינפרה אדומה, וה"קטלן" עובד על קרינה אולטרה סגולה ...!

הוא מושך והורג הכל וגם את היתושים הזכרים, אך לא את הנקבות שעוקצות אותנו .

פורסם

.

ראוטר אלחוטי ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הסנומט שמתחבר לחשמל מאוד יעיל נגד יתושים מניסיון.

שאני עושה לילות בבסיס אני שם אותו בחדר והנבלות לא מתקרבים אליי,בהשוואה ללפני, שאז היו אוכלים אותי חי.

פורסם

הסנו מט רעיל ויש שמועות שמסרטן. החומר הפעיל הוא פרתרואיד. פירתרואידים הם קבוצת חומרים שמשמשת שנים רבות בהדברת מזיקים בחקלאות. המועד האחרון לשימוש בהם לפני קטיף הוא 7 ימים. אני לא הייתי רוצה לישון כשדבר כזה מתנדף לי ליד הראש...

http://new.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=450312&contrassID=2&subContrassID=7&sbSubContrassID=0

יתושות נמשכות לפחמן דו חמצני ולזיעה. הקטע של הזיעה הוא אינדיוידואלי והוא זה שיקבע עד כמה תעקץ. יש אנשים שנעקצים בטרוף ולידם ישן מישהו ללא עקיצות כלל.

לדעתי הכי טוב מאוורר (ולהתכסות בשמיכת פיקא שלא נקום מנוזלים...).

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אין כמו להיכנס לחדר למרוח כמה יתושים על הקיר וללכת לישון.

אני ישן עם מאוורר קטן (7 אינץ בערך) ואני לא מנוזל וגם נטול עקיצות.

והכי חשוב, תשמרו את הסביבה שלכם יבשה כי הם באים למקורות מים עומדים

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...