Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

רציתי לשתף אותכם במשהו שמעצבן אותי בחודשים האחרונים.

יש תחנת דלק שאני מתדלק בה קבוע.

תחנת דלק על הפנים. שירות מגעיל תמיד מפוצצת אנשים בשביל לתדלק צריך לפנות חצי יום. אני פשוט מתדלק שם כי היא צמודה לביתי.

לא חשוב זה לא העניין. יש שם מתדלקת אחת ששונאת אותי (ואני ממש שונא אותה). רבנו פעם בגלל שהיא ייבשה אותי שם שעה!

בכל פעם שאני מתדלק והיא שם אז היא מתדלקת לי אגורה פחות.

נגיד תידלקתי ב20 אז היא מתדלקת לי ב19.99

נגיד ב50 אז היא מתדלקת לי ב49.99.

אני מדבר על תידלוק עצמי.

בכל מקרה האגורה הזאת ממש לא חשובה. אלה רק העיקרון של זה שיש לה אומץ לעשות את זה כל פעם כבר כמה חודשים.

מה הייתם מציעים לי לעשות כדי להחזיר לה באותו המטבע... או בכלל לסיים את הסיפור הזה על הצד הרע ביותר בשביליה.

לדעתיי זה גנבה לכל דבר. (דין פרוטה כדין מאה). אני אשמח לתגובות.

יוםטוב.

ROVER=~~

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלק מהקטע המגניב הזה של אוטו זה שבד"כ נוסעים גם למקומות שלא ליד הבית ובדרך עוברים על יד תחנות דלק שנוטות להיות "נגישות" מהכביש (קרי - לא צריך לחצות נהר על גבי אסדה ע"מ להגיע אליהן).

אתה יכול פשוט לתדלק בתחנה אחרת, במיוחד לאור העובדה שהתחנה מפוצצת עם שירות מחורבן.

פורסם

תודה רבה על העצה!!! לא הייתי חושב על זה לבד!

זה לא הולך ככה ואין למתדלקת שום זכות לעשות את זה! וזה לא רק אני.

זה כשהיא רואה את הרכב שלי. אם זה אחי או אבא שלי. אז בבקשה רק למי שיש רעיון שיגיב.

ROVER=~~

פורסם

יותר מזה, לא יזיק לך להכנס למסלול השירות העצמי ולתדלק בעצמך. גם תחסוך כסף וגם תימלט מציפורניה של המתדלקת האיומה, אשר מדי שבוע עושה לך עוול שלא ייאמן ומתדלקת לך באגורה שלמה פחות מהסכום המבוקש (שאני אבין, היא מקלידה 49.99?).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שאתה צריך ללכת עם זה עד הסוף.

תגיש תביעה ייצוגית כלפי המתדלקת, תחנת הדלק עצמה, והרשת כולה.

אל תוותר להם. זה מתחיל באגורה היום... וייגמר בשקל שלם עד למילניום הבא !!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תשלם באשראי, ואז אתה משלם בדיוק את הסכום שכתוב במשאבה ולא מפסיד אגורה.

או שתגיע, וכשהיא באה לתדלק לרכב שלך תגיד שאתה לא מוכן שהיא תשרת אותך ושאתה רוצה מתדלק אחר. אם היא לא מסכימה תגיד שאתה רוצה לקרוא למנהל משמרת.

או שכמו שרוני הציע, תתדלק בשירות עצמי.

או שתקנה בנוסף לתדלוק גם מגן שמש (9.99) ומים לשפריצר (עוד 9.99) ואז אתה מגיע לסכום שמסתיים ב-97 אגורות שלפי החוק מעוגל למטה, וכמובן תביא מראש מטבעות של 5 אגורות לשלם את ה97 אגורות האלו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קח שקל ועזוב אותה לכל השנה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

או שתביא מראש 100 ש"ח במטבעות של 10 אגורות.אחרי כמה פעמים יימאס לה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה יכול פשוט להזמין אותה לפתור את המריבה על כוס קפה.

אחרי 1000 תדלוקים ההשקעה תחזיר את עצמה. תחשוב לטווח הארוך.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

תודה על התגובות.

אני חייב להבהין כמה דברים.

קודם כל אני מתדלק בשרות עצמי!

אני לוחץ על האינטרקום ואומר לה תמלאי לי ב50.

כנראה שהיא כותבת 49.99.

גם אם אני נכנס לשלם מראש היא נותנת לי לחכות אחרי כולם ובסוף גם גונבת אגורה.

זה נשמע ממש מצחיק שזה עצוב!

וזה קבוע.

גם כשמישהו אחר עומד בחנות והיא נמצאת שם ורואה אותי אז היא ישר באה למחשב ומדברת איתי.

בכל מקרה אני לא חושב שבגלל מתדלקת שחושבת שאני בגיל שלה אני צריך ללכת לתדלק במקום אחר.

וזה מרגיז ברמות גבוהות!

ROVER=~~

פורסם

בפעם הבאה בקש לתדלק לא ב 50 ש"ח אלא ב 50.01 ש"ח. היא כרגיל תוריד אגורה ואתה תשלם בדיוק על מה שתדלקת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
. . . היא רואה אותי אז היא ישר באה ומדברת איתי.

בקיצור - היא מחכה שתתחיל איתה / תתחיל לדבר איתה, וכל פעם היא גונבת לך אגורה כדי שתבוא ותשאל אותה למה היא עושה את זה.

בטוח היא כבר הכינה משפט מושקע מראש כתשובה לכך. :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...