Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן ביקרתי בקליפורניה אצל משפחה, היה מעניין מאוד לשמוע שאין להם שום הגבלה על התקנת צמיגים או גודל הצמיגים על הרכב ושום שוטר או בוחן לא יסתכל עלייך בצצורה מוזרה כאילו "הגודל ג'אנטים האלו מאושרים ילד?"

פה בארץ פעם אסור היה לשנות את מידת הצמיגים חוץ מהמידה המקורית, אך יותר מאוחר עברו ל-AUTODATA האירופאית.

איזה שיטה לדעתכם יותר טובה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אוטודאטה זה לא סוג של תקן....

אוטודאטה זה ספר/תוכנה שמפרט את נתוני היצרן המקוריים על כל רכב ורכב.

משרד הרישוי מתייחס לשינויים רק לפי מה שאושר במקור על ידי היצרן.

אין שינויים אחרים....

את אף אחד זה לא מעניין אם השינוי שעשית בטיחותי או לא,מעניין רק אם הוא מאושר על ידי היצרן.

זו הדרך של בוחני משרד הרישוי להסיר מעצמם כל אחריות.......

נתי

פורסם
אין להם שום הגבלה על התקנת צמיגים או גודל הצמיגים על הרכב

מה שיסביר את העובדה שיש שם כמה מכוניות עם ג'אנטים יותר גדולים מתא-המטען של הרכב...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אין להם שום הגבלה על התקנת צמיגים או גודל הצמיגים על הרכב

מה שיסביר את העובדה שיש שם כמה מכוניות עם ג'אנטים יותר גדולים מתא-המטען של הרכב...

אין בזה שום דבר פסול לדעתי! עם הבן אדם אוהב את המראה של ג'אנט 22 אינץ על האימפלה שלו, למה שמשרד התחבורה יהיה אכפת מזה?

אז זה בעצם מה שאני שואל, למה כמו בישראל למדינה יהיה אכפת מה הגודל של הגלגלים שלי? למה לא לעזוב אותי בשקט ולתת לי לשים גאנ'ט 16 במקום המקורי 14 אני לא מבין!

יש סבר הגיוני? מאיזה שנה החוק הזה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם לי לא אכפת.

לטעמי האישי יש רכבים קטנים שג'אנט 22 אינטש נראה עליהם פשוט דוחה.

ואפילו 26 אינטש על האמר נראה מחריד.

ומשרד התחבורה, כמו כל ישראלי מצוי, בטוח שהוא יודע הכי טוב ולכן מתערבים לך בחיים אם תרצה ואם לא.זה למה אכפת להם.

בנוסף, כמובן, לעובדה שאם אתה רוצה לשנות משהוא, ככה תאלץ לשלם להם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מישהו יודע מאיזה שנה החוק הזה?

• תוכן חדש...