Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אנחנו לקוחות ותיקים של אורנג', 4 אנשים במשפחה, ואנחנו במצב שכולנו צריכים להחליף מכשירים.

היינו בפלאפון היום, ועל פניו מסתבר שלכולם ייצא יותר זול בפלאפון. מדובר על חייל, סטודנט, עובד רפא"ל ועובדת משרד החינוך.

ההורים שלי יקבלו את התוכנית "עובדי מדינה" של פלאפון, עם מכשיר כמו למשל Samsung S179 ב-19 ש"ח.

אני ואחי נקבל תוכניות דומות, עם מוטורולה L7 ב-9.90 ש"ח.

אני יודע שבסוף השנה תהיה תוכנית נדידה, אבל גם זה לא בטוח, וגם חלק מהמכשירים אצלנו כבר גוססים.

בחישוב כולל יוצא יותר זול בפלאפון..השאלה האם כדאי לעבור אליהם? איך השירות שלהם? איך המכשירים שציינתי?

חו"ד של לקוחות פלאפון בעצמם זה גם נחמד. תודה!

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לקוח של פלאפון כבר 3 שנים . עברתי אליהם בגלל התוכניות הגרועות והשירות הנורא בסלקום.

מבחינת שירות אני מאוד מרוצה - בכל בעיה שהיתה לי תמיד קיבלתי את השירות הטוב ביותר ובלי להתווכח בכלל.

מבחינת מסלולים - לדעתי לפלאפון יש את המסלולים הכי טובים.

כשרציתי לעבור לפני 3 שנים לאורנג' לא היה מסלול שהיה יכול להתחרות במסלול שקיבלתי בפלאפון - 800 דקות - 200 שקל קבוע כל חודש והמסלול לפי פעימות של 12 שניות לא כמו היום.

לאחר מכן שיניתי מסלול ל 900 דקות ב225 שקל (קבוע) כשמהדקה השניה יש פעימות של 12 שניות (לפעימה). הנציגה לא הבהירה לי את זה אבל לאחר שיחה אחת עם המנהל יצאתי מרוצה (מה גם שבדיוק באותו זמן נכנס החוק עם התא הקולי).

קח בחשבון שלכל היתרונות האלו יש חיסרון אחד - המכשירים.

לי זה לא כ"כ מפריע. לאחרים זה יפריע מאוד.

ניב

לא חותם

פורסם

מבחינת מכשירים, הבנתי שההיצע שלהם לא כזה איכותי.

הקטע שכולנו צריכים מכשירים פחות או יותר פשוטים, לא דור 3, הדרישות העיקריות הן mp3, ספיקר, חיבור למחשב. אני בנוסף צריך גם כרטיס הרחבה, ומצלמה יכול להיות נחמד.

האם יש להם מכשירים סבירים עם התכונות הנ"ל? ומה בנוגע למכשירים שציינתי?

פורסם

הייתי לקוח של פלאפון כ7 שנים ועברתי לפני שנתיים לאורנג' ואני מרוצה.

שירות יותר טוב, מכשירים יותר טובים, המחירים במסלול שלי בכל אופן יותר טובים מפלאפון.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

תשמע

אם אתה מחפש טלפון ושירות לקוחות - פלאפון מעולה בזה.

שירות לקוחות טוב מאד (בתנאי כמובן שאתה לא חושב שמגיע לך הכל כי אתה לקוח)

ואיכות קול של CDMA .

אם אתה מחפש צעצועים - יש לסלקום ואורנג' בשפע. פלאפון עדיין לא יכולה להתחרות בהם בגלל שיטת השידור (לפחות עד שיעברו לשיטה החדשה - UMTS/HSDPA שהיא רשת דור 3.5 בנתיב ה-GSM)

פורסם

אני לא מומחה, אבל נשמע לי שאתה בדיוק הלקוח עליו חברות הסלולר נלחמות - אתה רוצה להחליף את כל המכשירים בבית ולהכנס לתוכנית חדשה וטובה יותר. הדבר הכי טוב שתוכל לעשות זה לעשות בדיקה מקיפה של האופציות שלך בפלאפון, ואז לבוא עם רשימה מסודרת של המכשירים והתוכניות שתקבל מפלאפון לנציג השירות שלך באורנג'. אם הוא יבצע את תפקידו נאמנה, הוא ינסה להשאיר אותך אצלו בעזרת תפירת תוכנית טובה יותר. אם הוא יצליח - תישאר באורנג'. אם הוא ייכשל - תעבור לפלאפון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בטח שפלאפון מעולים בשירות , כי כל יומיים המכשירים סוג ז' שרק הם

מביאים לארץ מקוריאה ומסין מפסיקים לעבוד , נכבה המסך , בטרייה נהרסת או כל דבר אחר.

ואחר כך צריך לבזבז ימבה זמן במרכזי שירות שלהם עד שיתקנו אותם , כי בדיוק כמו המכוניות שלהם גם הSK , TELIT

וכל טלפונים המגוכחים האלה מתפרקים כל הזמן...

ועוד לא דיברתי על איכות השמע הזוועתית.

אני אישית עברתי לסלקום לפני 7 שנים מפלאפון ופעם אחת לא הייתי במרכז שירות שלהם , אני אפילו לא יודע איך הוא נראה.

תעשה לעצמך טובה תלך לסלקום או אורנג' וקח לך טלפון נורמאלי כמו נוקיה או סוני-אריקסון.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

טוב חברים היינו בפלאפון לקחנו ארבעה מכשירים - L7 ו-S179, קיבלנו הצעה יותר טובה מאורנג' עבור כל אחד מהארבעה.

sronis, אז זהו שאורנג' לא ממש נלחמת על לקוחות ולא ממש אכפת להם אם תישאר או תעזוב, כנראה שהם שבעים מלקוחות.

כשהתנתקתי מאינטרנט זהב, הם ממש היו מוכנים לרדת לזנות, כמעט לשלם לי - רק שאני אשאר אצלם, ופה זה לא אותו דבר.

מה שכן, עדיין יש לי שבוע לחזור בי ולבטל את הרכישה לגמרי ולקבל את הכסף, אז נראה אם אורנג' בכל זאת יבואו עם הצעה טובה יותר. תודה לכולם!

פורסם

אני בכלל לא מבין איזו סיבה יש לקנות מכשיר סלולארי ישירות מחברת הסלולאר.

מפתים אותך במבצעים של "רק" 30 ש"ח לחודש שאתה בקושי מרגיש אותם יוצאים מהכיס שלך, אבל אם תכפיל את הסכום הזה ב-36 חודשים, תגלה שאתה משלם הרבה מעבר לערכו הריאלי של המכשיר.

רק השבוע רכשתי לאמי נוקיה 3120 מחודש עם אחריות לשנה תמורת 450 ש"ח בלבד, כולל סוללה חדשה.

פשוט העברנו את הסים למכשיר החדש, ואין צורך להתקשר בחוזה כובל עם חברת הסלולר (סלקום במקרה זה) או להכנס לכל מיני תוכניות עם תמחור שאף אחד לא ממש מבין אותו.

הסיבה שאני באופן אישי לעולם לא אהיה לקוח של פלאפון היא התלות המוחלטת שלי בהם בבחירת המכשיר. אם בסלקום או אורנג' המכשיר התפגר, אני זורק אותו לעזאזל וקונה מכשיר חדש איפה שנוח לי. לא נראה לי שאתה יכול לעשות את זה בפלאפון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מסכים.

בדיוק לפני מספר שבועות קניתי 6131 משומש במצב מצויין וחסכתי חתונה עם חברת הסלולר.

מכשיר זה החליף 6230i שהחליף 6021 שהחליף 6100 שהחליף 6210 שהחליף 8210 שאף אחד מהם לא נקנה מחברת הסלולר.

(ללקוחות פלאפון : כל המכשירים הנ"ל מתוצרת נוקיה)

בצורה זו , אני משדרג כל שנה, מוכר את המכשיר הישן וכמעט לא מוסיף כסף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אגב, שכחתי לציין:

המוכר הציע לי לתת לו את המכשיר הישן של אמי (סמסונג, לא זוכר איזה דגם) ובתמורה הוא יתן לי החזר בגובה 100 ש"ח על סך העיסקה (כלומר: התשלום הכולל יהיה 350 ש"ח בלבד).

הבעיה בכל הסיפור הזה היא שלאמא שלי יש קושי בלתי מוסבר להוציא את המכשיר מהמגירה ולמכור אותו לאותה חנות. נו, שוין... :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל מה שאמרתם נכון, אבל הסיפור משתנה כשהדרישות מהפלאפון הן לא דור 3 ושאר ירקות...מה גם שחיילים וסטודנטים מקבלים את ה-L7 (שהוא כן דור 3 אבל לא משלמים על גלישה) ב-9.90...ככה שסה"כ יוצא לנו לחסוך בערך 25% בכל חשבון.

ולקנות מחוץ לחברות - היינו במקומות שיש פה ולא מצאנו משהו יותר טוב..

פורסם

כולכם טחנתים על המכשירים אבל תכלס אף אחד לא שאל או אמר, איזו תוכנית הציעו לך?? כמה אתה משלם על אויר?

אני באופן אישי הוזלתי ביותר מ40% את חשבון הסלולרי של חברה שלי, פשוט מאוד העברתי אותה מסלכלום לפלאפון בתור מכשיר נוסף על המנוי שלי (עיסקי)

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אז ככה: אני סטודנט, אחי חייל, הורים עובדי מדינה.

תוכנית חייל/ סטודנט (אותו דבר):

תוכנית 100 דקות+ 100 הודעות ב-74 ש"ח (או 50+50 ב-39 ש"ח). מחוץ למסגרת - 55 אג' לדקה. החזר 40 ש"ח על מכשיר ישן מרשת מתחרה למשך 18 חודשים. עלות המכשיר - 9.90 ש"ח.

תוכנית לעובדי מדינה:

12.90 אחזקת קו, 100 דקות לפלאפון, בזק והוט, 38 אג' לכל היעדים. עלות מכשיר 19 ש"ח. החזר מעל 135 ש"ח שימוש אבל לא מגיעים לזה.

סה"כ בתוכנית חייל/סטודנט זה יוצא אותו דבר כמו אורנג', רק שבפלאפון מקבלים את ההחזר של 40 ש"ח, ובעובדי מדינה זה יוצא יותר זול מאורנג'.

המכשיר בתוכנית חייל/סטודנט - Motorola L7

עובדי מדינה - Samsung S179

• תוכן חדש...