Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדמה לי שהשאלה הזו נשאלה פעם, אבל לא הצלחתי לאתרה.

האם אפשרי ליבא מכונית אספנות לארץ, להכניסה ללא רישוי, מכס וכיוב' למטרת שיפוץ, וליצאה לחו"ל אחר כך?

פורסם

בעיקרון אפשר להשאיר את הרכב עם רשיונו הזר ולנסוע איתו שנה מרגע כניסתו לארץ .

לאחר השנה אני מניח שאין בעיה להמשיך לשפצו בלי לנסוע איתו ובבוא העת או לשלם את המיסים או ליצא אותו בחזרה .

פורסם

עלות עבודה (פחחות, למשל) ויכולת לפקח על הביצוע.

סדנאות חו"ל המתמחות בשיפוץ קלאסיקות מתמחרות את עבודת הפחחות על סקאלה אחרת לחלוטין ממה שיגבה פחח מקומי טוב, יסודי ומקצועי. אני לא בטוח שהעבודה שלו תהיה ברמה נמוכה משמעותית. לגבי המחיר, אני די משוכנע שכן.

מכונאות המצריכה גישה לחלקים נדירים, כיוונון וכיול עדין וכיוב' - בסדנה מתמחה בחו"ל.

פורסם

אני לא מוצא כרגע את המקור, אבל למיטב זכרוני, תייר שמביא רכב לארץ, הנוהל לגביו דומה כמו לתושב ישראלי שבא לביקור ומביא רכב, כלומר תשלום ערבות בגובה המיסים, והתחייבות להוציא את הרכב תוך חצי שנה. לאחר מכן תחולט הערבות.

כמו-כן הדבר דורש ביטוח רכב בערכו המלא בישראל, כלומר כולל מיסים.

הכי נכון לבדוק עם המכס ולקבל מהם אישור בכתב.

בכל מקרה, אני מניח שחצי שנה זה מספיק זמן לפחחות.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...