Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ואני לקוח לאומי, ורוצה לבקש הלוואה מבנק אחר (מזרחי למשל) מה דרוש להביא איתי בדרך כלל?

האם מספיק להגיע עם 3 תלושי משכורת אחרונים או שצריך להביא איתי גם תדפיס פעולות של החשבון בבנק שלי?

יש עוד משהו שאני צריך לדעת \ להביא איתי?

אני מניח שמסתובבים פה בפורום בנקאים, או לפחות אנשים מביני עניין ולכן רציתי לקבל עזרה כדי להגיע מוכן ע"מ להימנע מטרטורים מיותרים.

תודה רבה לעוזרים! :twisted:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בדרך כלל יבקשו ממך לפתוח חשבון משכורת בבנק החדש לפני שתקבל מהם הלוואה.

כלומר, המשכורת תופקד לחשבון חדש שתפתח בבנק מזרחי ורק אז תוכל לקבל הלוואה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואם אני לא מעוניין בכך? אני רוצה להישאר בלאומי מכיוון שהתנאים הכללים שם יותר טובים לי, אמנם במזרחי יש לי אפשרות לקחת הלוואה שתהיה יותר נוחה לי כרגע מאשר הלוואה בלאומי.

יש כאן אולי איזה בנקאי שיכול להגיב מתוך נסיון?

תודה רבה לך בכל מקרה. :)

DOESN'T WORK HARD

פורסם

מאוד קרוב אלי הנושא

היום הלכתי לבנק לאומי כדי לבקש הלוואה והגברת שאלה אותי "אתה לקוח שלנו"

בצהריים זה נראה לי תמוהה אבל עכשיו אני מבין

בכל אופן סביר להניח שאתה תצטרך כיסויים להלוואה בדמות משכורת מן הסתם.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

השאלה היא האם יספיק להביא איתי תלושים אחרונים או שאצטרך כמו שאמרו פה להעביר משכורת לשם.

במידה ואצטרך להעביר משכורת, זאת בעייה מכיוון שאני רוצה להישאר בלאומי ואם אעביר משכורת אחת לבנק אחר זה יהיה מטרטר במיוחד בשבילי כי אצטרך לשלם במיוחד את כל הוראות הקבע וההורדות בחשבון.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

יש לי פתרון לבעיה שלך:

פתח חשבון בבנק המזרחי והעבר אליו את משכורתך.

במסגרת החשבון, בקש מהפקיד שיפתח לך יוזר לשירות המקוון של הבנק, באמצעותו תוכל להזמין פנקסי צ'קים חינם אין כסף.

בכל פעם שתקבל משכורת, כל שעליך לעשות הוא למשוך צ'ק מהחשבון שמתנהל במזרחי לפקודת חשבונך בלאומי, וכך לאחר פרעון ההלוואה תוכל לשוב ולהכניס את המשכורת ישירות לחשבונך בלאומי.

גילוי נאות: אני עובד בנק מזרחי-טפחות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד ממש טועה ומטעה גם אותך.

צ'ק שלך לא יכול להיות מופקד ללאומי בשום צורה,

אינך יכול להפקיד לחשבונך צ'ק ששייך לך , ולא משנה מאיזה חשבון הוא.

בנוסף, משכורת נכנסת מהמעביד, לא ממך. אי לכך זה לעולם לא יחשב כמשכורת.

אלעד - בבקשה ממך לא לשקר לבחור.

פורסם

נתחיל מזה שאני לא שיקרתי ואמרתי רק אמת. אתה יותר ממוזמן לבדוק אותי.

מעבר לכך, אומנם אתה צודק בכך שהחשבון בלאומי לא יחשב כחשבון שמופקדת בו משכורת, אבל בדרך שאני הצעתי פותח השרשור גם מצליח לקבל את ההלוואה במזרחי וגם מצליח לשמור על החשבון שלו בלאומי פעיל.

מעבר לכך, העברה בין חשבונות יכולה להיות ע"י מתן הוראה לבנק או ע"י הפקדת צ'ק.

הוראה לבנק כרוכה בעמלה. זאת הסיבה שהצעתי צ'ק.

ולהבא, לפני שאתה משתמש בהאשמות קשות כאלה, כדאי שתבדוק את עצמך. גם אם מישהו טועה, זה עדיין לא אומר שהוא משקר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אינך יכול להפקיד לחשבונך צ'ק ששייך לך , ולא משנה מאיזה חשבון הוא.

עבור בני תמותה המנהלים חשבונות בנק בבנקים שונים

העברת כספים בין חשבונות אלו באמצעות המחאות היא הדרך הזולה, הקלה, והפופולרית ביותר...

אז אל תבבל"ת

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
אני מניח שמסתובבים פה בפורום בנקאים, או לפחות אנשים מביני עניין ולכן רציתי לקבל עזרה כדי להגיע מוכן ע"מ להימנע מטרטורים מיותרים.

אני לא בנקאי , אבל בהחלט אחד שנחשב למבין עניין .

לדעתי הדרך הפשוטה ביותר לקבל הלוואה , היא ללכת לבנק עם כיסוי ראש ואקדח .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כיפה לא , אבל אם זכיתם בלוטו ויש לכם עדיין את הקרטון הזה על הראש , אז אני מאמין שזה יעבוד .

וגם אם לא , תמיד יכולתם להגיד שהתלוצצתם . ( אני מאמין שיאמינו לכם , הרי מה הסבירות שזוכה בלוטו ינסה לשדוד בנק... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני מכיר מישהו שזכה בלוטו לפני שלוש שנים, וכדי להשאר אלמוני הוא עדיין מסתובב עם הקרטון הזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...