Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מה קורה?

צריך חוות דעת קטנה ממכם.

לפני חודשיים בערך, האחראי על הבחינות בגרות בבית ספר שלי אמר לי שהמחברת של הבגרות במעבדות פיזיקה נאבדה, הם יודעים שהם אשמים וכל זה, והם ידברו עם משרד החינוך כדי שיתנו לי את ציון המגן.

קיצר, עכשיו אני בודק ציוני בגרות באתר, ולא רואה את הבגרות הזאת, מתקשר לבית ספר, הם אומרים לי שמשרד החינוך לא אישר להם את מה שהם רצו (לקחת את ציון המגן) ועכשיו אני צריך לעשות את הבחינה עוד פעם בקיץ!! ז"א לקראת החופש הגדול הבא אני צריך איכשהו להזכר בכל החומר ולעשות בחינה עוד פעם!! ועוד לשלם על זה 30 שקל.:evil:

מישהו יודע אולי מה אני יכול לעשות? זה מעצבן אותי!

פורסם

למה אתה צריך לחכות לבגרות של הקיץ הבא? מה הבעיה עם בגרות חורף ?

ולמה לא אמרו לך את זה לפני, כשעוד היית יכול לגשת למועד ב' ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אילו אני במקומך, הייתי בודק את הישימות של תביעה נגד בית הספר על אובדן זמן ומאמץ שהושקעו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
למה אתה צריך לחכות לבגרות של הקיץ הבא? מה הבעיה עם בגרות חורף ?

ולמה לא אמרו לך את זה לפני, כשעוד היית יכול לגשת למועד ב' ?

בפיסיקה אין מועד חורף. רק מועד אחד והוא בקיץ, אחת לשנה.

אי-לכך ובהתאם לזאת (כמה חכם אני נשמע עכשיו) אין גם מועד ב'.

אם דיבורים לא עוזרים, הייתי פונה להפחדה בצורה ש-nitch כתב. רק אז בית הספר ידבר איתך בגובה העיניים ויקח אותך ברצינות.

פורסם

זה עדיין לא יעזור לו, אולי אם הוא יתבע אותם הוא יקבל פיצוי כספי מבית הספר על אבדן הזמן ועגמת הנפש (וגם זה לא בטוח) - אבל את ציון הבגרות אף אחד לא יכול להחזיר לו.

משרד החינוך הוא גוף קפדן ומיושן בדרכי ההתנהלות שלו, אין מצב שבעולם שהם יתנו לו ציון סופי מבלי הבחינה עצמה - גם אם ימצאו בדרך פלא את הבחינה עכשיו זה עבוד לאור זה שמשרד החינוך ואגף הבחינות קפדנים מאוד בקשר לכל הקטע של טהר הבחינות.

אין ספק שזו אשמת בית הספר, ועכשיו אתה יכול אם תרצה לנסות להוציא מהם פיצוי על כך - אבל כדי לקבל ציון בפיזיקה, תהיה חייב לגשת שוב לבחינה במועד הבא - עצוב, לא הוגן ומכעיס אבל זאת המציאות :roll:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
המחברת של הבגרות במעבדות פיזיקה נאבדה

כנראה שזאת לא הפעם הראשונה שהם לא עושים את עבודתם כראוי

:roll:

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות את הבגרות שוב שנה אחרי אז תדרוש מהבית ספר שישלם על הבחינה וידאג לשיעורי רענון

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תבע את ביה"ס - עם הכסף קח מורה פרטי תותח ותעשה את הבגרות שוב :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

משרד החינוך ובית הספר אינם גופים בלתי קשורים.

קודם כל, תתלונן על בית הספר במשרד החינוך ותברר את התקנה הנוגעת לעניינך.

דבר שני - תתייעץ עם עו"ד לגבי האפשרות לתבוע את שניהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אצלך איבדו, אצלי שיחקו בציונים, בהתחלה אמרו לי שקיבלתי ציון 70 בחיבור, פתאום זה הפך ל60, אחרי זה אנגלית קיבלתי 80, פתאום זה הפך ל55, ועוד כמה טעויות שהם עשו לי בבגרויות כולל בגרויות שעשיתי והם לא זוכרים שעשיתי בכלל ולכן הם מחשיבים לי שלא עשיתי.

וזה מדובר על משרד החינוך ולא על בית ספר, מדינה דפוקה מה לעשות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...