Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר BSA דגם "צבי-נוע" ??... מדובר בתלת ....?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"צבי נוע" הוא שם הדגם הרשום ברשיון.

האם זהו שם החברה (הישראלית?) שייצרה את התלתים?

בנוסף כתוב "תלת". איך יודעים אם זה תלת קדמי או אחורי?

תודה מראש.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

שם החברה הישראלית היה "צבי" , שייצרה תלת אופנוע על בסיס מנוע BSA . הראשונים והנדירים יותר היו עם זוג גלגלים קידמי , ואח"כ יצרו את התלת הנפוץ יותר עם זוג גלגלים אחורי, שהיה הרבה יותר קל ונוח לנהיגה (רכיבה? :shock: ) .

פורסם

היכן ניתן להשיג חומר על החברה ועל התלתים שייצרה? (תמונות? סקיצות? תרשימים?)

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

הם ייצרו אופנוע מסוג "צבי" (עם שילדה מקורית ומנועי "ויילירס וג'אפ) ואחר כך את התלת.

מחר, כשאחזור לפעילות מלאה (נחתתי לפני כמה שעות מארה"ב ואני מת מעייפות), אוסיף ואולי גם אסרוק את המאמר.

מכל מקום מה"צבי" צמחה חברת "עופר" שפעילה עד היום.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא רציתי לפתוח thread חדש על זה...

אז הנה לינק יעיל למשפצי אופנועים ישנים... וגם לבעלי מיני :

http://www.farm.net/~mason/motorcycles/blowups/blowups.html

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

תרגיש חופשי למחוק...

זה לא כזה חשוב לדעתי ל-thread חדש.... אני לא מאלו שנעלבים... פשוט מחוק.

:wink:

השדון...

:evil:

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

"לינק יעיל" מול לא כל כך חשוב...תחשוב על זה ותתחשב בבקשה בחברינו האופנוענים

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נו, עזבו רגע בצד את הויכוח.

בני - חומר על "צבי נוע" מצוי אצלך, בבקשה?

כמו כן - למישהו ישנה תמונה / תרשים של העסק הקדום הזה ?

T

• תוכן חדש...