Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

M-3......אמת או שקר???

אליה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלוח פוקוס יש ב.מ.ו "323 אם 3 2300 סמ"ק 87" משיחה עם הבן אדם הוא אומר שמדובר ב-M3 אורגינלית עם 270 כ"ס מ-2300 סמ"ק!!!!

האם יש חיה כזאת?? או שהוא סתם מ*** לי את השכל??? :roll:

והוא רוצה 70..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

א-י-ן כזה דבר ב.מ.וו M3 שהיא בעצם 323.

מה שיש לו זה סדרה-3 E30 עם מנוע 2.3 ליטר שנקראת... 323 - זה הגיוני.

כמו כן, יש לו תג "M3" ורצון עז שזה יהיה אמיתי... :roll:

עד כאן ההיגיון...

ברמת העקרון, הייתה M3 בזמנו שכן הM3 המקורית הוצגה בשנת 1986 על בסיס הE30.

הסבירות ששלו מקורית? אפסית אם הוא קורא לה 323.......

פורסם

הוא אמר שבפוקוס כתבו 323 בגלל הנפח...אבל הוא אמר להם M3 .... :shock:

השאלה היא האם הנתונים נכונים בכלל.. M3 E30 הייתה עם נפח 2300 ו-270 סוסים??

(שנת 87)

אלטמן.

פורסם

אם אני לא טועה, לM3 המקורית (E30) היה מנוע 3.0 שהוציא 286 כ"ס.

כיום יש כלמיני חבילות (של ב.מ.וו עצמם, למרבה הפלא) שמשוות לסדרה 3\5 רגילות מראה של M, קשה לי להאמין שהיה דבר כלכך חסר טעם בזמנו (החוסר טעם של ב.מ.וו, כך נראה, מתקדם בנחישות ככל שעובר הזמן), אבל אולי יש לו משהו שגורם ל323 הפחותה שלו להראות כM3 (לא קשה, הM3 של אותה תקופה הייתה דיסקרטית להחריד).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם אני לא טועה, לM3 המקורית (E30) היה מנוע 3.0 שהוציא 286 כ"ס.

כיום יש כלמיני חבילות (של ב.מ.וו עצמם, למרבה הפלא) שמשוות לסדרה 3\5 רגילות מראה של M, קשה לי להאמין שהיה דבר כלכך חסר טעם בזמנו (החוסר טעם של ב.מ.וו, כך נראה, מתקדם בנחישות ככל שעובר הזמן), אבל אולי יש לו משהו שגורם ל323 הפחותה שלו להראות כM3 (לא קשה, הM3 של אותה תקופה הייתה דיסקרטית להחריד).

הכל נכון, גם הנתונים שלו שיקריים...

נראה לי פשוט שהבעלים הקודמים שלו סיפר לו את הלוקש... והוא האמין (ועכשיו הוא מנסה למכור את הלוקש הלאה).

פורסם

מה שכן, הוא נשמע ערבי.. ויש עוד ערבי שמנסה למכור 325 שנת 89 4 דלתות ב-50 אלף.... :twisted: ....מה אתם אומרים?? :multi:

אז ה"M3" היא בטוח לא M3 :?::?:

100 אחוז :?::?::?:

בא לי M-3 .... :turn-l:

אלטמן.

פורסם

ה-M3 הראשונה אכן יוצרה (לראשונה ב-86') עם מנוע 2.3 ל', 4 צילינדרים, ו-195 כ"ס.

ל-M3 EVO1 היו 220 כ"ס, ול-M3 EVO2 היו יותר. לא 270 - לא צריך להגזים - אבל נדמה לי שבסביבות 230.

מנוע ה-3 ל' הוצג לראשונה ב-E36, והספקו אכן היה 286 כ"ס, אבל מדובר כאן על מנוע שונה לחלוטין.

מה גם שה-M3 E30 לא היתה דיסקרטית בכלל, אלא מנופחת ובעלת כנף וחצאיות שאי אפשר לפספס!

ייתכן שמדובר ב-M3 מקורית (אם כי משופרת, ,לפי ההספק הנטען, או שהוא סתם לא יודע כמה באמת יש לאוטו), אבל באמת אי אפשר לדעת לפי המודעה. אפשר להיעזר בהשערה שב-87', אם אני לא טועה, כבר לא יוצרה הב.מ.וו 323, אלא ה-325, שהוצגה ב-85'.

הגיוני אפילו, אם כך, שמדובר ב-M3, או לפחות בהסבה רצינית ל-M3.

אני מבין את הפסימיות, אבל אין צורך לגבות אותה בנתונים מוטעים.

בטאמן

(-;

setting things stright

ברינג און דה סבבה

פורסם

נניח שיורדים לעומק העניין, ומגלים שזו M3 אמיתית (יש סבירות 50:50, לדעתי) במצב טוב - היית מחליף עם ה-306 ראש בראש?

בטאמן

(-;

הייתי מחליף את ה-ZX, אבל מי ייתן לי M3?

ברינג און דה סבבה

פורסם

בטאמן, "4 צילינדרים"?? BMW??

זה מכאיב לי לנשמה.. :wink:

אני מקוה שיאשה יבוא איתי לראות את הבימר, כי אני בשלילה....

אלטמן.

פורסם
הוא אמר שבפוקוס כתבו 323 בגלל הנפח...אבל הוא אמר להם M3 .... :shock:

השאלה היא האם הנתונים נכונים בכלל.. M3 E30 הייתה עם נפח 2300 ו-270 סוסים??

(שנת 87)

בקשר להספק זה די קשה להתווכח כי גם מנוע 2.3 ליטר הפשר להביא להספקים נאים,

יש קטע אחד שבו אפשר לזהות בקלות E30 M3 אמיתית (בכ95% מהמקרים),

יש לה מה שנקרא "קיט ניפוחים", כלומר היא יותר מנופחת בקשתות של הגלגלים הקדמיים והאחוריים גם כן.... ובכלל נראית קצת שונה...

שים לב: E30 M3:http://www.bimmers.com/m3/gallery/bossertrot/front-driver-angle.jpg

E30 רגילה:http://www.bmauto.iinet.net.au/perf_con07a.html

דרך אגב, הדבר לא תקף לגבי E36 וE46 (כי הן די דומות לגירסאות ה"רגילות")

פורסם
נניח שיורדים לעומק העניין, ומגלים שזו M3 אמיתית (יש סבירות 50:50, לדעתי) במצב טוב - היית מחליף עם ה-306 ראש בראש?

בטאמן

(-;

הייתי מחליף את ה-ZX, אבל מי ייתן לי M3?

רק אם היא מקורית ובמצב מעולה, וגם אז לא הייתי מחליף מהסיבה הפשוטה שכמות כזאת של כוח ברכב הנעה אחורית גדול עלי משמעותית.

עדיפות לE36, ומנוע חלש יותר נכון לעכשיו.

כשנגדל, נתקדם ;-)

• תוכן חדש...