Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה חמש מליון יא וורדי

מזל טוב לקונה המאושר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

רכב בהחלט מהמם

אין מילים.

אבל בכל זאת המחיר מוגזם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מה לעזאזל יש במכונית הזו - מישהו מוכן לפרט ?

ומהי המכונית SHELBY SUPER COBRA , אפשר לקבל איזה הסבר למוצג הזה שנמכר במחיר המטורף הזה .

ושאלה אחרונה , במכירה הזו הציגו את הרכב כאחד ויחיד שנשאר מסוגו בעולם , אז איך זה שב YOUTUBE מופיעים עוד כמה אקזמפלרים כאלה ואפילו מוצעים למכירה , מה הולך פה ??

פורסם
לפי הבנתי המכונית הזו נבנתה במיוחד לשלבי פורד, נינתו של הנרי פורד.

WTF?

שלבי פורד היא הנינה של הנרי פורד?

אני חושב שהShelby נוגע ל Carroll Shelby

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
WTF?

שלבי פורד היא הנינה של הנרי פורד?

אני חושב שהShelby נוגע ל Carroll Shelby

נראה לי שאתה צודק , אכן באתר של הבחור מככבות כמה שלביות כאלה ..

לפי מה שידוע לי זה האוטו הפרטי של קארול שלבי, מייסד חברת שלבי, חברת השיפורים של פורד

את זה לא טרחתי לבדוק , אבל תודה לשניכם .

לילה טוב .

פורסם

שלבי אינה חטיבת שיפורים שלבי היא חברה בפני עצמה שיוסדה בידי קרול שלבי .

הרכב שנמכר הוא שלבי קוברה סופר סנייק יחיד במינו ועם מנוע של 800 כוחות סוס .

השלבי קוברה הרגילה רגועה יותר , רוב הדוגמאות בEBAY הן רפליקות המקוריות נמכרות במעל 100K$ .

קרול שלבי שילב ידיים עם סאנבים ביצירת הסאנבים טייגר שכונתה גם "קוברה לעניים" .

שמו נקשר בעיקר עם פורד בגלל שבשלב מסוים כדי להחזיק מעמד הוא היה חייב לשלב ידיים עם בעל הממון וכך נולדו גרסאות השלבי מוסטנג (350 ו500)(והפרסום הגיע לאחרונה בעיקר מעקיצה בשישים שניות..אלינור) . קרול עדיין איתנו (עד 120) וניתן לרכוש מוסטנג GT 500 חדשה (בהשראת קרול הותיק ) ועד כמה שידוע לי אפילו הייתה מכונית קונספט מודרנית לקוברה האגדית(מימון פורד בהשראת קרול) אך היא לא יצאה אל השוק .

זהו בערך ..

אה ומאיפה הסיפור על הנינה "שלבי פורד"?מרתק מאיפה זה הגיע ..

פורסם

היא לא מושלמת, חסר לה גריל :lol:.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

עוד הערה קטנה בקשר למיצג.

סה"כ ייצרו שני COBRA עם Twin Turbo.

אחת הייתה שייכת לביל קוסבי והשניה לקרול שלבי בכבודו ובעצמו.

זו השייכת לקוסבי לא שרדה תאונה ונשלחה אחר כבוד לאנגליה. למיטב הבנתי לא ידוע מה עלה בגורלה.

מכאן שהקוברה המוצעת למכירה היא היחידה ששרדה. נוסיף על כך את הבעלים של הרכב ונקבל קוברה מיוחדת במינה.

לגבי המחיר, אם אינני טועה גם המחיר הזה נשבר במרוצת השנים ואם אינני טועה המחיר הגיע לדו סיפרתי..

• תוכן חדש...