Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון רדיו

Type34
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רדיו בלאופונקט מסוף שנות השישים שמצד אחד נראה מאוד נחמד באוטו שלי, אבל מצד שני לצערי לא עובד.

מישהו מכיר מישהו שיכול לתקן אותו?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

תפנה ללדיקו היבואנים של בוש ובלאופונקטת במקרה נפגשתי איתם היום והם אמרו לי שיש להם מעבדה לתיקונים שמטפלת במערכות של בלאופונקט אותם הם מייצגים.

03-6504000

הם ייושבים באזור התעשייה בחולון ליד טמפו.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
והם יודעים לטפל ברדיו משנת 1968?

תתפלא, יש הפתעות בחיים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
והם יודעים לטפל ברדיו משנת 1968?

תתפלא, יש הפתעות בחיים...

הבעיה שאחרי שהוא מתוקן מגלים שהוא קולט רק רשת א' ואת הגל הקל...

:D

נמרוד

מישהו פעם כתב על זה סיפור מדע בדיוני, על מישהו שקנה רדיו עתיק, שהשמיע רק שידורים עתיקים.

תודה לכולם על העזרה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

עזוב אותך שטויות,למה להחזיק רדיו ישן נושן שלא עובד?רק בשביל הרושם באמת

תקנה חדש ותהנה,גם לי יש ברכב רדיו משנת 73,ואפילו אחרי שהתקנתי אנטנה הוא

עובד מתי שבא לו,ובא לי לשבור אותו על הכביש כבר

פורסם
עזוב אותך שטויות,למה להחזיק רדיו ישן נושן שלא עובד?רק בשביל הרושם באמת

תקנה חדש ותהנה,גם לי יש ברכב רדיו משנת 73,ואפילו אחרי שהתקנתי אנטנה הוא

עובד מתי שבא לו,ובא לי לשבור אותו על הכביש כבר

למה להחזיק אוטו ישן נושן? תקנה חדש ותהנה!

זה תחביב, וזה לא אמור להיות פרקטי. כרגע אני מחפש ממסרים חשמליים עם המספר הקטלוגי הנכון לפי ספר החלקים. אני לא עושה את זה בגלל שיש לזה איזושהי תועלת פרקטית, אלא בגלל שהתחביב שלי הוא להחזיר את האוטו שלי כמה קרוב שאני יכול לאיך שהוא היה כשהוא היה חדש.

לכן אני רוצה רדיו מונופוני משנת 1969 ולא רדיו CD סטריאופוני משנת 2003. מאותה סיבה אני גם לא אתקין מיזוג אויר. עם זאת גם לי יש גבולות - התקנתי משאבה חשמלית לניקוי השמשה במקום המערכת המקורית שהיתה מבוססת על לחץ אויר מהצמיג של הגלגל ספייר!

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

ותמיד תוכלו לעשות מה שעשה דוד שלי בחיפושית שלו. החזיק רדיו טייפ משוכלל, והיה מכסה אותו בפאנל שהוא ייצר מרדיו תדיראן ישן שהוא הדביק לו עם סופר גלו את ששת הלחצנים ושני הכפתורים העגולים בצדדים.

למרות שהכוונה שלו הייתה למנוע פריצות לרכב - זה יצא די אותנטי ושמר על החזות של הדשבורד.

פורסם
ותמיד תוכלו לעשות מה שעשה דוד שלי בחיפושית שלו. החזיק רדיו טייפ משוכלל, והיה מכסה אותו בפאנל שהוא ייצר מרדיו תדיראן ישן שהוא הדביק לו עם סופר גלו את ששת הלחצנים ושני הכפתורים העגולים בצדדים.

למרות שהכוונה שלו הייתה למנוע פריצות לרכב - זה יצא די אותנטי ושמר על החזות של הדשבורד.

המון אנשים שמים רדיו עתיק בתוך לוח השעונים, ורדיו מודרני באיזשהו מקום מוסתר. הפתרון של דוד שלך הוא יותר יצירתי.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אני מבין את דניאל

אחרי שהצלחתי להשיג רדיו מקורי של וולוו משנות השישים

הבנתי עד כמה הוא משלים לי את הרכב.

אז נכון המכשירים האלו נבנו בתקופה שבה היו שתי תחנות באוויר

והיום כשאתה מכוון לגלגלץ ונוסע שני קילומטר פתאום מתחילים לקלוט את רדיו חיזבאללה

אבל עדיין זה שווה את זה. לראות את הלוגו של וולוו מתנוסס עליו ולדעת שהוא נותן לרכב

אוטנתיות אמיתית ומשלים אותו בדיוק כמו שהוא היה לפני 35 שנה.

אז דניאל אל תתיאש ותמצא דרך לתקן. ואם לא תמיד אפשר לשים יד על רדיו תדיראן ישן

הם בדרך כלל טובים מאוד ויש להם לוק של פעם.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

אצלי באוטו יש פטנט אחר. בדשבורד מותקן הרדיו האוריגינלי מהמפעל - רדיו פילקו AM. בהמשך (מתישהו בשנות השבעים-שמונים) עם הופעת תחנות FM רבות, הוסיפו מתחת לתא הכפפות מקלט FM שמשדר לתדר AM. אם מכוונים את הרדיו המקורי לתדר מסוים, שומעים דרכו תחנות FM שנקלטות במקלט המוסף.

אמנם מדובר בתוספת לא אוריגינלית, אבל מאחר ומדובר בתוספת ישנה (ולדעתי בעלת חן) החלטתי להשאירה.

נמרוד

LTD two radio receivers.jpg

פורסם
עם זאת גם לי יש גבולות - התקנתי משאבה חשמלית לניקוי השמשה במקום המערכת המקורית שהיתה מבוססת על לחץ אויר מהצמיג של הגלגל ספייר!

משאבה לניקוי החלון הקדמי שעובדת על לחץ האויר מגלגל ספייר?????????????? :?:

:lol:

לפי זה הרדיו יכול לעבוד מהמנורה שנדלקת שפותחים את הדלת...

:wink:

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
שלום לכולם,

יש לי רדיו בלאופונקט מסוף שנות השישים שמצד אחד נראה מאוד נחמד באוטו שלי, אבל מצד שני לצערי לא עובד.

מישהו מכיר מישהו שיכול לתקן אותו?

צור איתי קשר בפרטי לגבי תיקון הרדיו, אשמח לעזור.

ניתן לתקן כל רדיו הן ברמה אורגינלית והן בחלפים יותר מתקדמים.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...