Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לינק למאמר על לבניית english wheel

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שהמצב קשה.. עדיין אין תשובה .:shock:

בכל מקרה מדובר בכלי עבודה ותיק במיוחד לעיבוד ידני של מתכת . מעבירים את פיסת המתכת על הגלגל הלוך ושוב הגלגל מרכך את המתכת והיא מתעגלת , הוא גם "מחליק" אותה ומעלים את הדפיקות שנעשו קודם לכן (אם נעשו) , עוד שיטה לריכוך המתכת לצורך עיבוד .

בתמונות היח"צ ממפעל אסטון מרטין רואים שני פועלים עמלים על עיגול כנף ידנית במפעל .(א.מ נבנות ידנית גם בימנו)

פורסם
בתמונות היח"צ ממפעל אסטון מרטין רואים שני פועלים עמלים על עיגול כנף ידנית במפעל .(א.מ נבנות ידנית גם בימנו)

אני ממש מתנצל על הבורות שלי.

אם חלק הפח נעשה בשיטה כזו שכל העיבוד ידני, איך מבטיחים שכל כנף תהיה זהה לאחרת?

האמת - אינטואיטיבית זה נראה לי כמו חלק נחות, ברמת דיוק מפוקפקת ובשיטות עיבוד של ימי הביניים.

אם אני טועה - אנא תקנו אותי, אשמח ללמוד על יתרונות השיטה באם ישנם כאלה.

תודה !

פורסם

לכנות את הגלגל נחות זה כמו לכנות את מכחול הצייר כנחות .

בעזרת הגלגל מיצרים חלקים יחודיים משתמשים בזה המון ב"קאסטום מייד" ..הדברים הנוצרים תחת הגלגל הם יוקרתיים מכיוון שהם בייצור ידני אך כמובן שאין זה מבטיח איכות יתרה תלוי מי מייצר .

איך כנף אחת זהה לשניה ? המממ אולי בגלל זה המכונית כל כך יקרה ויוקרתית .

פורסם

כנראה שיש שבלונה שבעזרתה בודקים אם הכנף בצורה הנכונה או לא.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

כנף עגולה , אולי כן , אבל כנף כמו שיש באסטון מרטין היום?

למה לא ב"פרס"?

לא חושב שהם מייצרים אותם ידנית היום , אפילו אין סיכוי.

אינגליש וויל הוא כלי מאוד מרכזי בעבודה עם פח וצריך להיות מאוד מוכשרים כדי "לנגן " עליו כמו שצריך.

פורסם
לכנות את הגלגל נחות זה כמו לכנות את מכחול הצייר כנחות .

בעזרת הגלגל מיצרים חלקים יחודיים משתמשים בזה המון ב"קאסטום מייד"

ובכל זאת - אתה מוכן קצת להרחיב יותר כדי שאצליח להבין במה זה יותר טוב מכנף שנעשתה בשיטה המונית באמצעות מכבש ?

בכנות - זה נראה לי יותר עניין של פוזה כדי להגיד "שהרכב שלנו נעשה בעבודת יד" ופחות מצורך ענייני כלשהו.

אגב - מכחול הצייר מייצר אמנות, מה בין זה לבין מכשיר וותיק שכל תכליתו לעבד מתכת ולבנות מכונה (נחשקת ככול שתהיה, אבל עדיין מכונה בייצור המוני, עם מספר רב של העתקים מקוריים זהים).

פורסם

זה כלי לעיבוד ייחודי של מתכת על ידי אומן המתכת שיוצר דברים ייחודים

אין לזה יתרון על פני מכבש בייצור חלקים סטנדרטים אלא בייצור חלקים יחודים על ידי , כמו שנאמר "המנגן על הגלגל" והיוצר דברים ייחודים .

השוותי את זה למכחול כי גם עם המכחול יוצרים דברים ייחודים כמו בגלגל , וכמובן שזאת אומנות .

פורסם

דורקי - אתה צריך לראות את הכלי בעבודה כדי להבין מה המטרה שלו.

זה לא משהו שאם אסביר לך במילים תבין בדיוק למה אני מתכוון.

בתוכניות הCUSTOM של דיסקברי משתמשים לא מעט.

נפוץ מאוד בשימוש בבנית מיכלי דלק לקאסטומים.

• תוכן חדש...