Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי דארט 73 3700 ,פירקתי את הקרבורטור לצורך ניקוי ונראה לי שהסתבכתי עם ההרכבה של הדיאפרגמה.

היא יושבת במרכז כוסית הדלק עשויה עור שמחפה על קפיץ עדין.מה היא הצורה הנכונה שהיא אמורה לשבת? ואיך לכל הרוחות אני משחיל אותה לתושבת שלה ויודע שהיא יושבת נכון?

תודה מראש

גונן

פורסם
שלום לכולם

ברשותי דארט 73 3700 ,פירקתי את הקרבורטור לצורך ניקוי ונראה לי שהסתבכתי עם ההרכבה של הדיאפרגמה.

היא יושבת במרכז כוסית הדלק עשויה עור שמחפה על קפיץ עדין.מה היא הצורה הנכונה שהיא אמורה לשבת? ואיך לכל הרוחות אני משחיל אותה לתושבת שלה ויודע שהיא יושבת נכון?

תודה מראש

גונן

עצה ידידותית: המאייד זה הריאות של המנוע, אם משהו לא יהיה כשורה, המנוע יזייף. לך למישהו מקצועי שיסגור לך כמו שצריך. אם אתה צריך עזרה בנושא פנה אלי בה"פ (רק עד הערב - המחשב הולך לתיקון).

וגם בנושאי דודג' אחרים, כולל חלקים.

אילן

פורסם

שלום

בתחתית תושבת הדיאפרגמה יש ג'ולה קטנה, לאחר יש להבניס את הדיאפרגמה ,מעליה הקפיץ, ואז יש להניח את מכסה הקרבורטור ,ואז השייבה המחורצת ושאר המכלול של המוטות .

בהצלחה

עזיזי אריאל

פורסם
שלום

בתחתית תושבת הדיאפרגמה יש ג'ולה קטנה, לאחר יש להבניס את הדיאפרגמה ,מעליה הקפיץ, ואז יש להניח את מכסה הקרבורטור ,ואז השייבה המחורצת ושאר המכלול של המוטות .

בהצלחה

שלום.

לא נכון אתה לא מכיר את הקרבורטורים של דוג' ומטעה את הבן אדם.

הבוכנת האצה לא מורכבת כפי שצינתה אלה הפוך הקפיץ מורכב מעל הבוכנה ולא מיתחת כמו במכוניות הרגילות.

לבעל הרכב צרפתי לך שתי שירטוטים של הקרבורטורים הנפוצים ,קימיים עוד סוגים.

אם הצילום לא מספיק ציין במדויק איזה קרבורטור יש לך כי בשנת 73 יצעו חלק מהדגמים אם קרבורטור דו לועי [כפול]

עדיף לצרף תמונה.

תמונות מצורפות.

בברכה בני ל.

קרבורטורים 1.jpg

קרבורטורים 2.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום.

תרכיב כמו בתמונה השמאלית.

גולה בבסיס מעליה הבוכנה מעל הבוכנה הקפיץ [דוחף כנגד ההגיון] אבל בסוף תבין את העקרון.

בברכה בני ל.

פורסם

תודה בני

רק יש לי בעיה עם חתיכת העור בפנים שעוטפת מין קפיץ עדין,איך אני משחיל אותה בצורה מסודרת להבדיל מדיאפרגמת גומי שהיא קשיחה יותר ואינה מאבדת צורה?

פורסם
תודה בני

רק יש לי בעיה עם חתיכת העור בפנים שעוטפת מין קפיץ עדין,איך אני משחיל אותה בצורה מסודרת להבדיל מדיאפרגמת גומי שהיא קשיחה יותר ואינה מאבדת צורה?

שלום.

"החתיכת עור" או בוכנה האצה בעברית. צריך להכניס אותה בסבלנות כלפי מטה כלומר החצאית למטה מעל הקפיץ הספרלי העדין. אני יודע, זה חרה ומעצבן. אם לא תיסתדר תבוא אלי ואני אנסה לפתור לך את הבעיה.

יתכן מאוד שהיא לא טובה ואתה נילחם במתים, ואולי יש לי אחת טובה שתפתור לך את הבעיה.

בברכה בני ל

פורסם
שלום.

לא נכון אתה לא מכיר את הקרבורטורים של דוג' ומטעה את הבן אדם.

הבוכנת האצה לא מורכבת כפי שצינתה אלה הפוך הקפיץ מורכב מעל הבוכנה ולא מיתחת כמו במכוניות הרגילות.

לבעל הרכב צרפתי לך שתי שירטוטים של הקרבורטורים הנפוצים ,קימיים עוד סוגים.

אם הצילום לא מספיק ציין במדויק איזה קרבורטור יש לך כי בשנת 73 יצעו חלק מהדגמים אם קרבורטור דו לועי [כפול]

עדיף לצרף תמונה.

תמונות מצורפות.

בברכה בני ל.

בני מה שעזיזי הסביר זה נכון למה אתה קובע שהוא לא מכיר את הקרבורטורים האלה?

תאמין לי שהוא מכיר אותם בעינים עצומות .

פורסם
שלום

בני תקרא שוב את סדר הפעולות שצינתי ,

אך אם טעיתי , ואנו נמצאים בימי סליחות אני חוזר בי ,

שלום.

וואלה אתה צודק .

קבל את התנצלותי הכנה!!!

בברכה בני ל.

פורסם

חשבתי שיש איזה קיצור להשחלת הבוכנה...

בעיה אחרת היא שאין גולה למטה,השאלה היא האם זה מה שגרם לאוטו ל"עשן" כמו רכבת העמק (זו הייתה הסיבה מלכתחילה לפירוק הקרבורטור,רק התחלתי לעבוד על הרכב ואין לי מושג איך הוא עבד לפני כן)ומה הגודל של הגולה?האם היא נכנסת בחריר בתחתית או "צפה" מעליו?

פורסם

הגולה בתחתית, העישון נגרם כנראה בגלל הצפה, שגורמת לתערובת דלק עשירה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...