Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי ראיתי אותו לייד עיר מגוריי

השארתי פתק ואיין לי מושג איזה רכב זה .

נראה לי שברולט ? איין לי מושג .

למשהו יש מושג ?

ותראו עוד תמונה לייד העבודה זה עם המדבקות .

תודה רבה

נתי..

15-08-07_1637.jpg

14-06-07_1820.jpg

14-06-07_1821.jpg

פורסם

מעניין מה הצבע שרשום לרנו ברשיון.האוטו הועלה באתר הזה כבר כמה פעמים,בכל פעם הוא נראה אחרת.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

הרנו, אם אני לא טועה זה של אחד שחי במערה באיזה יער.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמריקאית מזכירה את ה GTO 69 , אבל היא לא.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

kind of Pontiac?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אוקי ראיתי אותו לייד עיר מגוריי

השארתי פתק ואיין לי מושג איזה רכב זה .

נראה לי שברולט ? איין לי מושג .

למשהו יש מושג ?

ותראו עוד תמונה לייד העבודה זה עם המדבקות ..חח

תודה רבה

נתי..

קוגר שנת 69,נמצאת באור יהודה,מחיר נדרש 100K .

פורסם

הרנו הזאת נוסעת כל הזמן. לא נראה לי, שלמישהו יש לב להוריד אותה מהכביש...:roll: אני פוגש אותה מלא פעמים.

לגבי הקוגר- WTHF, על מה בדיוק הוא רוצה את הסכום הזה?!?!?!?:shock::shock::shock: -האוטו נראה די במצב גרוע, לפחות לפי התמונה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...