Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערכת עלות

ashtilman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין ברכישה של אלפא ספיידר ,והייתי מעוניין לקבל סדר גודל של מחיר בשיפוץ של רכב כזה.

השיפוץ כולל החלפת מושבים, צבע, מנוע וכד'.

אין לי מושג כמה זה עולה ואיך עושים דבר כזה אז הייתי מעוניין לקבל הסבר קצר ממישהו שיש לו ניסיון בנושא.

תודה

פורסם

דבר ראשון - יקר!

דבר שני: מה מצב הרכב? יש כיוון לרכב ספציפי? מה מצבו? ספר פרט ונמק

דבר שלישי: אפשר להעריך מחיר ואפשר להעריך עוד, גם אני הערכתי.. ת'כלס אין לי מושג באיזה נזק אני יצא כשאני יסיים לשפץ את הרכב שאני עובד עליו. העניין הוא אהבה, זה עולה הרבה אבל לוקחים את הזמן כדי לשפץ ברמה גבוהה.

אם אתה ממהר - קנה רכב משופץ או פשוט במצב טוב שלא דורש הרבה שיקום וזה כמובן יעלה יותר מרכב לא משופץ אבל פחות זמן והשקעה. והוא לא יראה כמו רכב ששופץ ביד אוהבת כמו שלך.

פורסם

אם אתה ממהר - קנה רכב משופץ או פשוט במצב טוב שלא דורש הרבה שיקום וזה כמובן יעלה יותר מרכב לא משופץ .

לא מסכים.

ככל שמישהו אחר שיפץ יותר כך לרוב אתה חוסך.

porsche 914,2.0,1970

פורסם
שלום,

אני מתעניין ברכישה של אלפא ספיידר ,והייתי מעוניין לקבל סדר גודל של מחיר בשיפוץ של רכב כזה.

השיפוץ כולל החלפת מושבים, צבע, מנוע וכד'.

אין לי מושג כמה זה עולה ואיך עושים דבר כזה אז הייתי מעוניין לקבל הסבר קצר ממישהו שיש לו ניסיון בנושא.

תודה

"כמה זה עולה"? לשאלה כללית, יש תשובה כללית:

יותר מאשר לקנות רכב משופץ בארץ, או (הרבה) יותר מאשר לייבא רכב מחו"ל.

פורסם

זה אפשרי להביא פרארי משומשת (שנת 1984) מחו"ל? יש לי קרוב משפחה שחוזר עכשיו אחרי 5 שנים בחו"ל ואני שוקל להתלבש על זה שהוא חוזר ולהביא פרארי, אבל השאלה האם זה בכלל מותר?

פורסם

אפשר לייבא אוטו שהוא בן 30 ומעלה. ואי אפשר לייבא מתחת ל30 אלא אם הרכב עד בן שנתיים או ארבע לתושב חוזר.

יותר טוב שתקרא את האשכול של מועדון 5 שם יש הרבה יותר הסבר ממה שתקבל מהאנשים פה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

או בן 30+ (עוד מעט שנת 78 ) או עד שנתיים מהרגע שירד מפס יצור..

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
לא מסכים.

ככל שמישהו אחר שיפץ יותר כך לרוב אתה חוסך.

אתה חוסך "כאבי ראש" כמו שאתה מגדיר אותם בוודאי, מבחינה כספית העלויות יוצאות בסופו של דבר דומות עד זהות - מן הסתם רכב משופץ ברמה טובה ימכר לך במחיר הדומה למחיר שעלה לבעלים להביא אותו למצב כזה - הרי הוא לא יפסיד וגם אם כן לא סכומים רציניים.

במידה ותשפץ בעצמך, גם תגיע בשלב כלשהו לאותן עלויות בערך.

ההבדל פה הוא שלדעתי לפחות רכב משופץ הוא אולי פחות התרוצצויות ו"טרחה", אבל כשאתה משפץ בעצמך זה כיף ברמה אחרת בכלל - מה גם שלשפץ בעצמך יותר נוח לדעתי מבחינה פיננסית, זהו תחביב ובמידה ואתה משפץ בעצמך ההוצאות מתפרשות על גבי זמן מסויים בניגוד לקניית רכב משופץ שבו אתה נדרש להוציא את כל הסכום במכה מה שיכול להעיק קצת על הכיס :)

לפותח השרשור - אתה יכול לייבא רכב שנמצא 30 שנה ומעלה על הכביש, זאת אומרת כיום שנת 77 ועוד מעט שנת 78.

יש חבר בפורום שייבא פרארי אספנות מסויימת, אם אני זוכר נכון קראתי במקום כלשהו במסגרת ראיון שבו ראיינו אותו שהסכום הסופי יצא בסביבות ה 150K - אם גם לך יש סכום כזה להשקיע, לך על זה - זה כדאי :wink::mm_yeah:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...