Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין להחליף את הבולמים שיש למוריס 1800 כידוע הם על מים. לבולמים רגילים מה שצריך זה 4 בולמים ותושבות .

אני מחפש משהו גם מוסך שיכול לעשות פרויקט כזה . רק מאיזור הצפון

ככל שידוע לי זה אפשרי וזה נעשה ברכבים אחרים שהיו על בולמים שמן, וגז

0525702260 לירוי

מוריס 1800 002.jpg

מוריס 1800 008.jpg

מוריס 1800 015.jpg

פורסם

התישנות החומר והצינורות גורם לזה שכל כמה זמן יוצאים המים. כמו כן עדין לא מצאתי בומבות חדשות וגם באנגליה מחפשים לי ועדין לא מצאו . תיקנתי בעבר כמה פעמים אבל לא עזר. נכון שהאוטו כבר לא יהיה מקורי אבל בשביל הנוחות שלי ובמיוחד שלא רואים את זה מבחוץ שווה לי .

מי יודע איזה בולמים כדי לשים?

כמה אמור לעלות פרויקט כזה?

פורסם

אם תוכל לעלות תמונה של התושבות בולמים זה יוכל לעזור,

אני לא חושב שזה צריך להיות בעייתי.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
מי יודע איזה בולמים כדי לשים?

כמה אמור לעלות פרויקט כזה?

צריך לבדוק את התושבות וגובה הבולמים מקרוב.

המחיר תלוי כמובן בכמות העבודה הנדרשת להחלפה ובעלות סט בולמים וקפיצים. סט משומש מפירוק יעלה כמובן הרבה פחות מחדש. צריך לראות מקרוב כדי לתת הערכה, אני מוסך בקריה שיכול לקחת את זה על עצמו.

פורסם
אם תוכל לעלות תמונה של התושבות בולמים זה יוכל לעזור,

אני לא חושב שזה צריך להיות בעייתי.

זאת הבעיה שאין לי . מי שלוקח עליו את הפרויקט צריך לאלתר תושבות כרגע אין בולמים או קפיצים . יותר נכון מורכבים על האוטו הבולמים על מים

פורסם

התכוונתי לתצלום של תושבות בולמי המים או במילים אחרות תמונה שתראה איך הבולמים מתחברים למרכב ולמשולשים.

לרכב אין קפיצים מלבד בולמי המים?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...