Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע הבטיחו בואם, מס' רכבים שלא ראינו אותם כבר הרבה זמן, מתוכננת פגישה של המשתתפים במטרה לצאת בשיירה ביום שישי ה-31.8.07 לשוק עתיק בשעות הבוקר ולבקר את נציגי השפלה! יהיה נחמד נא להקדים!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
השבוע הבטיחו בואם, מס' רכבים שלא ראינו אותם כבר הרבה זמן, מתוכננת פגישה של המשתתפים במטרה לצאת בשיירה ביום שישי ה-31.8.07 לשוק עתיק בשעות הבוקר ולבקר את נציגי השפלה! יהיה נחמד נא להקדים!-רן

רן הי!!

ברצוני להצטרף, ביום ו', לשיירה שלכם הנוסעת לשוק עתיק. נק' המפגש הנוחה לי היא במחלף לטרון, אחכה לכם במחלף בכוון נסיעה לת"א. אמור לי השעה שאתם תחלפו שם! טלפון סלולרי : 052-2576056.

תודה

מצא

מצא משה

פורסם
אין בעייה אנחנו יוצאים מי-ם בשעה 0900 ויהיה ספיטפייר שיצא מבית שמש ויפגש איתנו בדרך כניראה בלטרון-רן

תודה רבה - ז"א תחלפו במחלף לטרון משהו כמו 09:30- 09:40

אהיה שם לפני כן עם ב.מ.וו כחולה- להתראות.

מצא

מצא משה

פורסם

רן, אני אגיע לשוק ב 11.00

דוד

• תוכן חדש...