Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, נתחיל מהתחלה:

את האוטו הזה- פורד אסקורט MK1 סטיישן, בצבע אפור-מלוכלך ומצב רע, אני מכיר כבר כמה שנים טובות. אני בטוח, שראו אותו גם הרבה מהתל-אביביים אחרים. מה שמיוחד בו- תמיד הוא עומד. תמיד הוא מלולך. תמיד נראה, כאילו נטשו אותו לפני כמה חודשים. ותמיד הוא נעלם, וכשאתה בטוח, שכאן ניגמרה דרכו- אתה מוצא אותו פתאום במקום אחר, שלפעמים לא ממש קשור לקודם, ואז אתה חושב: WHAT THE FUCK?!?:shock::roll: ושוב באותו המצב. ממש רוח רפאים.

בפעם האחרונה, כרגיל בהפתעה, ראיתי אותו לפני כחודשיים באזה"ת בני ברק, "כרגיל" מלא באבק, עומד ליד אחד המוסכים שם, ונראה, כאילו נטשו אותו... כבר התרגלתי, ולא הפתיע אותי, שאחרי כמה ימים נעלם כלא-היה.

ואז, לא מזמן, פרסם מישהו ב"ענתיקות" הודעה על האסקורט-סטיישן, שעומד בחניה של קנייון איילון. ישר ידעתי, במה מדובר, ומכוון שאני עובד כמה דקות משם- מיד קפצתי לבדוק, והנה הוא, ידידי משכבר הימים, עומד כרגיל מוזנח ונראה נטוש!

טוב, המשכתי לעקוב כמה ימים, והאוטו המשיך לעמוד, ולצבור פתקי פרסומות, מה ששוב לא ממש פתיע אותי- כזה הוא מוזר, האוטו הזה.:-)

יום אחד, כשעברתי- ראיתי, שחלון דלת נוסע איננו- לא אהבתי את זה, ואז בפעם הראשונה בכל השנים האלה, זה גרם לי להתעניין, למי הוא שייך. יום למחרת ידעתי את זה, הבעלים בכלל גר במרכז ת"א- לא ממש קשור... למחרת ראיתי, ששמו לו במקום חלון פלסטיק- אז שוב ירד לי מהלב- מישהו עדיין שומר עליו. אז לא פעלתי בכיוון.

רק שתבינו- מי שמכיר אותי- אני חולה על הפורדים, במיוחד אירופאיים, ואחת מהאהבות שלי- זה דווקא דגם הזה- סטיישן גבוה. הסיבה, שעד עכשיו לא פעלתי בנושא של האוטו הזה- מצבו גרוע, וחוסר יכולת שלי "להרים" פרוייקט נוסף, במיוחד במצבו הסופני.

לפני כמה ימים האוטו זז ממקום למקום בחניון- כ30 מטר מיפה שהיה. ואז, כשבדיוק שמחתי- גיליתי, שיום למחרת שברו לו את השמשה הקידמית!!! יום אחרי זה, כאשר האוטו נשאר באותו המצב- היה ברור לי כבר, שזה "עכשיו-או לעולם לא".

באותו הערב רצתי לבית של הבעלים, דפקתי בדלת, ומסרתי לבחורה המבוהלת, שלא ממש הבינה מי אני, מה רוצה, ומאיפה בכלל נפלתי עליה- את המספר שלי.

יומיים אחרי, שכבר היה ברור לי, שלא ייצא מזה כלום- צילצל בבוקר מוקדם הפלאפון, וקול בצד השני שאל: אתה התעניינת באוטו שלי? -כן, אמרתי. -אתה רוצה ליקנות אותו? -המממםםם... הייתי אומר, יותר חשבתי בכיוון להציל אותו ממוות מהיר תחת שופל... -לא, תשמע, חינם אני לא אתן לך אותו, כמה אתה בכ"ז מוכן לתת? -בסוף סגרנו על 300 ש"ח והעברת בעלות עליי, וכשלוש שעות מרגע הזה- האוטו הועבר למקום החדש- לעוד כמה "אנגליות" ו"ישראליות", שקיבלו בשמחה את ה"אח" החדש... הבעלים, שהתגלה כבחור די נחמד, ש(בדרך שלו) מאד אהב את האוטו הזה, למרות שיש לו רכב חדש, האוטו אצלו כ-16 שנה, אפילו לא לקח כסף עד היום בצהוריים, כשעשינו העברת בעלות "רשמית" בדואר- לתדהמתי, לאוטו היה טסט עד לפני כחודשיים וחצי! יותר על כך- הוא לא היה מוגדר כ"אספנות", וגם היה לו ביטוח בתוקף! עם כל זה, שהוא באמת לא נסע, ובפנים היה מלא בזבל, אבל באמת זבל!:shock:

בקיצור- אני לא באמת יודע, למה עשיתי את זה. אני יודע, שלא יהיה לי בזמן הקרוב לפחות לא אמצעים, ולא זמן לעשות משהו עם האוטו. ברור לי, שבמיקרה הטוב- יעברו עוד כמה שנים, עד שאגע בו.

אבל לא יכולתי לראות את האוטו הבאמת נדיר הזה, לדעתי אפילו כבר בחול, מת ככה מול העיניים שלי! אומנם, אינני יכול להבטיח לו את החיים החדשים- אבל אשתדל לעשות הכל, כדי שלא יגמור תחת שופל או ברנר של סוחרי הברזל!

הנה כמה תמונות. המצב שלו ממש, אבל ממש גרוע. אין כלום, שלא חלוד למוות. צריך בניה מחדש. ממש בניה. עבודת אומן.

מכנית דווקא נראה לי יותר סביר, מה עוד, שמנועים האלה (קנט 1300) ידועים באמינותם ויכולת לשרוד. מה שבטוח- הלך הסטרטר- יוחלף בקרוב, יש לי כמה לדעתי. לפחות נגרום לו שוב לזוז! זהו, בינתיים...

DSCF0199.JPG

DSCF0202.JPG

DSCF0200.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן תתישן

וכל המציל רכב אחד מגריסה כאילו הציל עולם ומלואו

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

תודה!

אני באמת מקווה, שייצא ממנו משהו מתיישהו- כי הוא באמת במצב גרוע, לא רואים את זה כ"כ בתמונות... מה שמצחיק- אפילו האגרה שלו שולמה לעוד כמה חודשים (אבל הוא נכשל בטסט האחרון, בין היתר על החלודה- כאילו, דא:-))...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לחבר

אכן אקזמפלר נדיר העלת בי זכרונות ילדות

עכשיו ,קח גלון שמן הזול ביותר התז בעזרת מרסס הפועל בעזרת לחץ אויר על כל חלקי הרכב במיוחד בתוך הדלתות והכנפיים האחוריות ורצפת הרכב ,בתוך עמודי הגג ופתחי האיורור מעל תא המנוע

בהצלחה

פורסם

כל הכבוד, ממש נהנתי לקרוא את ההודעה - אספן אמיתי אתה! :mm_yeah:

הלוואי ותעמיד את הרכב יום אחד על הרגליים, רק בשבילך הנאתך שלך - וגם אם לא, לא נורא, לפחות הצלת אותו ממוות \ הארכת את חייו בכמה שנים :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
לחבר

אכן אקזמפלר נדיר העלת בי זכרונות ילדות

עכשיו ,קח גלון שמן הזול ביותר התז בעזרת מרסס הפועל בעזרת לחץ אויר על כל חלקי הרכב במיוחד בתוך הדלתות והכנפיים האחוריות ורצפת הרכב ,בתוך עמודי הגג ופתחי האיורור מעל תא המנוע

בהצלחה

זה מונע חלודה ?

porsche 914,2.0,1970

פורסם
תודה!

אני באמת מקווה, שייצא ממנו משהו מתיישהו-רק תיזהר שלא יצאו מהרכב גופות..:lol::wink:(סתם אל תיעלב,

פשוט הרכב נראה כמו של הכומר שלוקח את הגופה לבית הקברות)...

תתחדש/תתישן

ושיהיה בהצלחה בשיפוץ מתישהו..

עשית מצווה זה בטוח!

יניב:evil:

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

גנאדי אני ממש אוהב אותך אתה יודע,

כל הכבוד על היוזמה ובהצלחה בהמשך דרכם ביחד,

האוטו ממש מדליק רק לא הבנתי דבר אחד, האם העברת בעלות בלי להעביר לאספנות ?

ותעשה לי שקט נפשי בכך תשכסה אותו מפגעי מזג האויר.

ניפגש בשוק עתיק.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תחדש אני שמח שלפחות הוא הגיע לבית חם ולא לגריסה הייתי בטוח שזה הסוף שלו

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

• תוכן חדש...