Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש סוזוקי XN85 טורבו בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע האם הגיעו כאלה ביבוא סדיר או אישי בשנים בשנות ה-80?

פה אפשר לראות על מה אני מדבר.

כמו כן, האם יש בארץ אופנועי סוזוקי מסדרת ה-RG גאמה גם משנות ה-80?

פה אפשר לראות דוגמא לסוזוקי מסדרת ה-RG גאמה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לא ידוע לי על אחד כזה שהגיע לארץ, הטורבו היחידי שהיה כאן וגם זכיתי לראות אותו היה ה-CX של הונדה וגם הוא היה אצל תייר שהסב אותו וביטל את הטורבו. הטורבו בדו"ג היתה אפיזודה קצרה וחולפת, ומעט שרדו את השנים ונמצאים במצב תקין! לדעתי גם אם ימצא אחד כזה למכירה בחו"ל, במצב טוב, המחיר יהיה גבוה, כיוון שמדובר בפריטים נדירים לאניני טעם ועומק כיס ולאו דווקא לרוכבים צמאי קמ"ש-רן

c9b2_1.JPG

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

טורבו שכזה אין בארץ אבל האופנוע עצמו נראה זהה לסוזוקי קאטאנה שיובא בזמנו לארץ ביבוא אישי ובמספרים קטנים (לא היה עדיין יבואן).

בקשר לגאמה, היו לפחות 3 כאלה בארץ. מה עלה בגורלם, אלוהי הדו-גלגלי אולי יודע...:?

בכל מקרה, הם היו עם מנוע מוזר ביותר, דו פעימתי, 4 בוכנות שמסודרות כמו ה "4" בקוביות משחק, ולכן נקרא מנוע SQUERE FOUR.

2 אגזוזים יצאו מכל צד, צמד קרבורטורים מלפנים, צמד מאחור.

בקשר לאופנועים וטורבו, יש לזכור שכשהאופנה (המקוללת) הזאת ניסתה לבצבצ ולהרים ראש, טורבו לג היה מין דבר כזה שאתה:

1.לוחץ על דוושאת התאוצה.

2. מתפלא מה קרה למגדש ולמה הוא לא עובד.

3. 2 פיאט טופולינו עוקפים אותך בסערה.

4. פתאום כשאתה מתעורר באורטופדית ב עם מפרקת שבורה הזכרון היחידי שלך הוא שכל מה שהיה לפניך התרכז למין עיגול קטן במרכז השימשה וכל מה שמסביב היה קוים צבעוניים (ראה WARP DRIVE בסטאר טרק) :lol:

עכשיו תדמיין את ההגזמה שלי על 2 גלגלים.

1981_GSX1100S_Katana_520.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לי דווקא זכור CX בבעלות ישראלית במצב מושלם- אבל כמו שאמרו פה, רק אלוהי הדו-גלדלי יודע מה עלה בגורלו.

שלא כמו מנועי הוואנקל, בהם נכוו רק סוזוקי ושאר היפניות הגיעו רק לדגמי תצוגה ולא ייצור ממשי, דווקא אופנת הטורבו הצליחה לעקוץ את כל 4 היפניות הגדולות, כך שיש יותר היצע של דגמים לבחור ממנו (בחו"ל כמובן), אך עדיין מדובר בכלים צעירים יחסית (ה-CX יצא ב-82 אאל"ט), כך שלהביא אותם ארצה זה בעייתי.

פורסם

זכור לי שטיפלתי אי שם בשנות השמונים בכזה אופנוע שהיה שייך לתייר, כמו כן היה באותה תקופה גם בחור עים ימהה 650 טורבו.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

בקשר לגאמה, היו לפחות 3 כאלה בארץ. מה עלה בגורלם, אלוהי הדו-גלגלי אולי יודע...:?

בכל מקרה, הם היו עם מנוע מוזר ביותר, דו פעימתי, 4 בוכנות שמסודרות כמו ה "4" בקוביות משחק, ולכן נקרא מנוע SQUERE FOUR.

2 אגזוזים יצאו מכל צד, צמד קרבורטורים מלפנים, צמד מאחור.

מקור הצורה של 4 בריבוע ב500 RG גאמה היתה דגמי ה GP של סוזוקי משנות ה 70 וה 80. אני ראיתי בזמנו כמה RG 250 בארץ. ה 250 היו עם שתי בוכנות. הם היו פחות או יותר רפליקות כביש של אופנועי המרוץ

פורסם

בשנה האחרונה ראיתי גאמה 250 חונה בעצירת קפה בפרדס חנה.

לא הצלחתי לאתר את הבעלים.

הוא לא נראה מדהים אבל בהחלט טוב לגיל ולאופי הכלי.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
זכור לי שטיפלתי אי שם בשנות השמונים בכזה אופנוע שהיה שייך לתייר, .

גם אתה טיפלת בו?

כמוך גם אני.

היה לו מתחת לכסא קופסא עם לדים ועל פי סדר ההבהוב שלהם היית אמור לפענח בספר הרכב את הדיאגנוזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לגבי RG אם יש לו עוד שם שזה RGV אז אני יודע על 2 בארץ, אחד נוסע, ואחד לא זכור לי מה נגסר איתו...

ד"א שניהם 250 סמ"ק 2 פעימות!

פורסם

rgv גאמא זה אופנוע לא בישבילך ולא לרבים וטובים ביננו זהו האח הגדול של ה 250 שנמכר אצלנו לטעמי גם באמריקה יהיה קשה להשיג אותו ושוב לסיום זה לא כלי לאופנוענים מתחילים ולא למתקדמים ואפילו לא לאלה שחושבים שהם רוכבים חזק על r1 או כול אופנוע ספורט בן ימינו.

• תוכן חדש...