Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להתחיל להזיז את הפרויקט שאני מדבר עליו כבר הרבה זמן. הרכב נשלח לפחחות וצבע ועכשיו יש לי חצי שנה להתחיל לאגור חלקים. המנוע שנבחר הוא ה-small block מכיוון שמדובר במנוע שידוע באינספור השיפורים שקיימים לו בשוק ה-aftermarket (ופשוט להביא מנוע LS1 זה דבר יקר רצח).

רציתי לשאול את החבר'ה היותר מנוסים ממני בתחום האמריקאיות, האם ניתן להשיג כזה מנוע פה בארץ? מה העלות? האם יש מישהו/סדנא שמתעסק עם שיפורים למנוע הזה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

LS1 נדיר בארץ בקושי יבואו רכבים איתו הייתי ממליץ לך ללכת לכון של LT1 שהוא ממש נפוץ וקל למצוא בפרוקיות.

בכל מיקרה אני ממליץ על איציק ראובני הוא נמצא ליד TOP GEAR ברעננה.

הבחור מוכשר.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

היי, ספר לנו באיזה רכב מדובר ובאיזה דגם מנוע.

crate engine קשה לי להאמין שניתן להשיג בארץ, מנוע V8 מפירוק/יבוא ניתן להשיג בזול ובקלות ולשפר אותו בעצמך. החלקים הדרושים לשיפורים נמכרים באיביי במחירים זולים ובכמויות, כמו forgerd cranck, forged piston, rings, קאם שאפט חם, מיסבי מנוע, טלטלים מחוזקים/קלים ועוד, ישנם עוד שיפורים כמו forged block שנעשים בארה"ב לרכבים שעוברים ליחס דחיסה גבוה ובארץ לא מכיר מישהו עם הידע לעשות את זה. וסופר צ'ארג'ר כמובן.

מבחינה מכנית אוכל לענות לך על כל שאלה ולעזור בשלבי שיפור המנוע, מומלץ להחליף עוד מס' דברים כמו מערכת הצתה לMSD (שיפור ראשון למנוע אמריקאי) ועוד.. אתה יכול בלי תקציב מטורף להוציא ממנוע 350, 300-400 כ"ס ויותר.. השמיים הם הגבול.

פורסם

הרכב שהולך לקבל את הפרויקט זה הרכב היחיד שאני מוכן להסתכל עליו - מנטה.

פרויקטים כאלה מאוד נפוצים באנגליה ויש לי שם קשרים בכדי להביא מנוע, השאלה האם יהיה יותר זול לקנות את המנוע פה?

את כל שאר המערכות שבאות מסביב (תושבות מנוע, אגזוז וכו') אני מביא משם.

קובי, לא רשמתי אפילו את האופציה של למצוא מנוע כזה פה כי אני יודע שזה בלתי אפשרי. אני רשמתי שהמנועים האלה יקרים רצח עוד בארה"ב אז להביא אותם לארץ יהיה שחיטה (וכן, מנוע כזה נכנס למנטה, בוצע כבר בכמה רכבים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
היי, ספר לנו באיזה רכב מדובר ובאיזה דגם מנוע.

crate engine קשה לי להאמין שניתן להשיג בארץ, מנוע V8 מפירוק/יבוא ניתן להשיג בזול ובקלות ולשפר אותו בעצמך. החלקים הדרושים לשיפורים נמכרים באיביי במחירים זולים ובכמויות, כמו forgerd cranck, forged piston, rings, קאם שאפט חם, מיסבי מנוע, טלטלים מחוזקים/קלים ועוד, ישנם עוד שיפורים כמו forged block שנעשים בארה"ב לרכבים שעוברים ליחס דחיסה גבוה ובארץ לא מכיר מישהו עם הידע לעשות את זה. וסופר צ'ארג'ר כמובן.

מבחינה מכנית אוכל לענות לך על כל שאלה ולעזור בשלבי שיפור המנוע, מומלץ להחליף עוד מס' דברים כמו מערכת הצתה לMSD (שיפור ראשון למנוע אמריקאי) ועוד.. אתה יכול בלי תקציב מטורף להוציא ממנוע 350, 300-400 כ"ס ויותר.. השמיים הם הגבול.

נהיית דוקטור פיסטון פתאם...:lol::lol:

פורסם
הרכב שהולך לקבל את הפרויקט זה הרכב היחיד שאני מוכן להסתכל עליו - מנטה.

פרויקטים כאלה מאוד נפוצים באנגליה ויש לי שם קשרים בכדי להביא מנוע, השאלה האם יהיה יותר זול לקנות את המנוע פה?

את כל שאר המערכות שבאות מסביב (תושבות מנוע, אגזוז וכו') אני מביא משם.

קובי, לא רשמתי אפילו את האופציה של למצוא מנוע כזה פה כי אני יודע שזה בלתי אפשרי. אני רשמתי שהמנועים האלה יקרים רצח עוד בארה"ב אז להביא אותם לארץ יהיה שחיטה (וכן, מנוע כזה נכנס למנטה, בוצע כבר בכמה רכבים).

לא בדיוק שחיטה,היום אתה יכול להשיג שם מנוע כזה מפרוק בארה"ב במחירים לא רעים ולא חסר יבואני שיביאו לך אותו...

הייתי כן משקיע לכוון של ה LS1 לאוטו שלך מכמה סיבות:

1.בלוק וראשים מאלומניום (יתרון משקל משמעותי וגם יקל על הבודי של המנטה)

2.מערכת הצתה מעולה עם קויל פר פלאג.

3.שיפורים זמינים ופשוטים ודיי זולים.

4.דאגניסטיקה מאד קלילה במנוע הזה

הייתי במקומך פשוט מחפש מנוע פלוס גיר T56 מפרוק של FBODY או קורבט מעל שנת 98 בארהב ותיבא!!!

פורסם

תגיד לי אתה נורמאלי?! ראית את המפרטים של המנועים הללו ?

אתה מקבל בלוקים משומשים 2BOLT עם הכל סטוק, סעפת מעפנה קאמשפט הידראולי סטנדרטי עם LIFT טיפה יותר גבוה...

חירבוש!

לא הגיוני שיסגרו לך מנוע "נורמאלי" בסכום הזה שקאמשפט רולר נורמאלי עולה חצי מהסכום אם לא יותר!

חבל על כל הקיצורי דרך.

מה שיותר מצחיק שאם הוא ילך לפי מה שאתה ממליץ המנוע יעלה לו 2000$ (עלק מנוע מוצלח של 360 כ"ס בחלומות)

יש לו עוד לקנות קרבורטור נורמלאי שזה עוד 400$ לפחות מערכת הצתה שזה עוד 700$ לפחות משאבת דלק עוד 150$ לפחות הוא כבר מגיע למחיר של LS1 (כל המחירים נכונים לארה"ב לפני יבוא) ועם תוסיף עליות יבוא של כל החלקים "החדשים" הוא ממש יפול לבוא בלי תמורה לכסף עם מנוע שהוא יכול לקנות ב ארץ ב 2000 שקל ויסע אותו דבר לפחות יהיה לו בלוק 4 BOLT מה גם שיבוא מנוע משומש יותר זול.

אלעד העצה שלי אליך, בוא נקבע איזה יום נשב ביחד ונעבור על מחירים תקציבים וכו...

אחרי זה נוכל לראות מה אפשר לעשות עם התקציב שלך.

פורסם

לחברים

מחזק את דעתו של קובי לגבי הLS1

מה לגבי צמה ומחשב האם הבאתם זאת בחשבון ,צנרת פליטה ומצנן,מיכל ומשאבה ?

לדעתי יש לחפש רכב מושלם אפילו LT1 כגון האימפלה SS ,ולערוך את ההסבה

יגאל

פורסם

בדרך כלל המנועים באים עם צמה עליהם וכמו כן לקנות משאבת דלק .

בקשר לצנרת פליטה, עוד לא נתקלתי מכונית אטמוספרית ש סלינס לא הצליח לעשות לה צנרת מושלמת.

אני מעלה תמונות של הסבה של חבר מ FS באורלנדו ל LS1

DSC02238.JPG

DSC02239.JPG

DSC02242.JPG

DSC02631.jpg

DSC02652.JPG

DSC02650.JPG

• תוכן חדש...