Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

בשנתיים האחרונות נסעתי ברכבת מחב"ד לת"א.

איתי נסע בחור שנהג עד לחב"ד ברנו טווינגו יפיפיה שנת 92 120000! ק"מ בלי קומבינות.

קבלתי הבטחה בע"פ שהרכב ימכר ל (כשימכר)

מסתבר שהרכב היה שייך לגיסתו(שמצרפת) וזאת הסתומה היגיע לבקור והחליטה מסיבות ששמורות איתה -

החליטה להפקיד את הרשיונות--עד כאן מתאים לי...

רק שבמשרד הרישוי היא אמרה "להפקיד לפירוק"

...לא חבל?:-(

האם משהו יודע אם אפשר לקחת מפה רוורס?

יובל המתוסכל

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

אפשר, אבל סיפור מהתחת. צריך לכתוב מכתב, שהדבר נעשה בטעות, לעשות בדיקת התקנים, לעבור עמדה מס' 1... וכל זה, כמובן- חייב לעשות בעלים של הרכב, או מיפה כח עם ת.ז. שלו. אותו דבר יש לי עכשיו עם אופנוע, ולכן רק היום הייתי במשרד הרישוי, וזה מה שנאמר לי. - ואני לא מתכוון לעשות את זה... לפחות לא עכשיו.:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם ככה כדאי לקנות את הרכב ולמכור אתו לחלקים?

יש לרכב הזה שוק?

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

חבל... לא יודע- תנסה לבדוק עלויות החזרה לכביש. אצלי האופנוע פשוט עלה 200 ש"ח, ומראש תוכנן כחלק מהנוף בבית- אז לא כ"כ אכפת לי מהורדה, אפילו שאני רוצה פעם כן להחזירו לכביש, אבל לא עכשיו. אבל אם האוטו המצב טוב והכל- לדעתי חבל!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא נראה לי שכדי למכור לחלקים אין הרבה טווינגו בארץ ויהיה קשה להפתר מהחלקים .צריך לנסות ולהחזיר את הרכב לכביש -במיוחד אם הוא שמור ובמצב טוב

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
יפיפיה שנת 92 120000! ק"מ בלי קומבינות.

טווינגו הוצגה ב 1993, כך שאל תיהיה בטוח לגבי ה"בלי קומבינות":lol:

פורסם

הגיר הידני עם הדוושות, כבל מצמד ומצמד, גלגל תנופה וכו' מבוקשים מאוד כדי להסב טוינגו אוטומטיות לידניות.

אם המכונית הנ"ל עם גיר אוט' אז היא לא כדאית לרכישה לחלקים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי אתה חצי צודק.לא היו טווינגו אוטומטיות היו רק חצי אוטומטיות מה שאומר גיר ידני עם מצמד והכל שפועל בצורה אוטומטית כאשר אתה רק צריך להעביר את ההילוך אז כאשר עושים הסבה פשוט מעבירים כבל ומוסיפים דוושה. ושוב לפי דעתי חבל לפרק אותה אם היא במצב טוב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

קניתי אותה!

גיר רגיל

שנת ייצור 94

למכירה שלימה או חלקים--חבל,אבל אין מה לעשות

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

הינעתי אותה נוסעת חלק