Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש סוכנות או סוכן שיעשו לי ביטוח חובה ללא צד ג' לרכב אספנות? כל אלה שפניתי אליהם עד כה הסכימו רק בתנאי שאני עושה אצלהם גם צד ג.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אתה יכול לבטח ביטוח חובה בלבד דרך המאגר הישראלי לביטוחי רכב (ה"פול"). פרטים וכתובות - http://www.pool.org.il/.

קח רק בחשבון שהתעריפים שלהם הרבה יותר גבוהים מתעריף ביטוח חובה רגיל, ובסופו של דבר תגלה שעבור עוד 200 ש"ח אתה כבר יכול לעשות ביטוח חובה כולל צד שלישי אצל סוכן רגיל.

אגב - אני לא יודע מדוע שאלת את השאלה, אבל נסיעה ללא ביטוח צד שלישי מומלצת רק לאנשים עשירים מאד... אם תגרום לתאונה עם מרצדס, וזה יכול לקרות גם לנהג מצויין, עלות התיקון יכולה להגיע להרבה יותר משווי רכב האספנות שלך. זה סיכון שאינו מומלץ.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לא מבין את זה.ביטוח חובה כשמו כן הוא- ביטוח חובה .וכן אני מכיר את הסיפור של "תעשה תאונה עם מרצדס או רולס רויס או השד יודע מה ותצתרך לשלם כל החיים שלך" אבל זאת הבחירה שלי זה רכב שנוסע מאט מאוד ואני רוצה רק חובה אז מה עכשיו בגלל שביטוח חובה לרכב אספנות זה מוצר שהסוכן לא מרוויח עליו הרבה ,אז הוא יכריח אותי אותי לקנות עוד משהו אצלו?

אני לא יודע אם זה חוקי או לא אבל זה בטוח מעצבן .זה כמו שאני אכנס לקנות מסטיק עגול במכולת כי אני רוצה רק מסטיק עגול והמוכר יגיד "לא רגע אם אתה לא קונה אצלי גם חבילת קרמבו אני לא מוכר לך את המסטיק".

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ידידי, אל תתעצבן. אתה תמיד יכול לעשות ביטוח חובה ב"פול".

אבל - אם אתה רוצה לעשות את הביטוח בזול דרך הסוכן שלך, כנראה שזכותו לכרוך זאת בעיסקת חבילה עם ביטוח צד ג'.

אגב - זה לא קשור לרכב אספנות - למיטב ידיעתי גם לגבי אופנועים יש את אותו הסיפור.

לסיום - אתה צודק לגמרי שזו בחירה שלך אם לבטח או לא, אבל מומלץ מאד ללמוד מנסיונם של אחרים... היה לי רכב שנסע מעט מאד, אבל תוך-כדי ה"מעט" הזה, נגרם נזק ל-BMW... למזלי יצאתי בזול (לאבא היה מוסך :wink:). חבל להסתבך בשביל כמה מאות שקלים לשנה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

ביטוח צד ג' לרכב אספנות עולה בסביבות ה 470 ש"ח לשנה, לא שווה את השקט הנפשי שלך??

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

לי יש בעיה הפוכה- אף אחד לא מוכן לעשות צד ג' למשאית- אספנות שלי! חובה דווקא כן... ואני ממש, אבל ממש, לא רוצה לנסוע איתה ללא צד ג'! עד כדי כך, שאם לא אמצא מי, שיעשה לה ביטוח- אאלץ לעשות אותו "במחיר מלא"! אגב- זה חוקי בכלל- לרכב אספנות לעשות ביטוח "רגיל"?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בקרית מוצקין יש סוכן ביטוח (שלי) בשם דניאל עדה חובה בלבד לרכב אספנות כ320 ש"ח בלבד ללא צד ג

טל:04-8702618

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

אולי אם תיפנה לסוכן הביטוח שלך ותאמר לו שאתה מעביר את ביטוח החיים שלך ביטוח הדירה וכן את הביטוח לרכב הרגיל שלך. לסוכן אחר שעושה לך ביטוח חובה בלי ג לאספנות. ניראה מה המדיניות תהיה באותו רגע.

פורסם
ביטוח צד ג' לרכב אספנות עולה בסביבות ה 470 ש"ח לשנה, לא שווה את השקט הנפשי שלך??

נכון אתה צודק אבל שיש לך יותר ממכונית 1 זה כבר עסק יקר. ואל תגידו לי למי שיש יותר ממכונית 1 יש לו כסף כי לי אין כסף מיותר, עדין

פורסם

זה כולל גם משאית?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נכון אתה צודק אבל שיש לך יותר ממכונית 1 זה כבר עסק יקר. ואל תגידו לי למי שיש יותר ממכונית 1 יש לו כסף כי לי אין כסף מיותר, עדין

אז תיכנס במרצדס ותשלם למישהו על התיקון כל החיים שלך, בהצלחה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

מצטרף לדעתו של קובי,

דרך אגב - העלויות (חידשתי אתמול ביטוח לשנה) לרכב אספנות: חובה 386 ש"ח, צד ג' 394 ש"ח (ניתן לפרוס לתשלומים בכ.אשראי). מומלץ מאוד: "לגרד" עוד 185 ש"ח לטובת ביטוח גרירה (אם תזדקק לגרירה אחת, היא תעלה בד"כ הרבה יותר מכל הביטוח..)

אסף.

• תוכן חדש...