Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת רנו מחפשת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לך

לרגל תערוכה שמקימה חברת רנו, אנחנו מחפשים בעלי רנו עם סיפור מדהים שקרה ברכב או בסביבתו. בעלי רכב רנו ישן במיוחד שיש לו היסטוריה מעניינת, או כל סיפור מרתק אחר שקשור ברנו - יותר ממוזמנים ליצור קשר עם תחקירן החברה, על מנת שסיפורכם או רכבכם, ישתלבו בתערוכה.

ניתן לפנות אל טל במייל [email protected]

או דרך פורום זה.

אנא השאירו מספר טלפון שאפשר לחזור אליכם.

תודה

טל, רנו.

פורסם

פעם מצאתי רנו 5 שרופה בשדה ולקחתי לה את הסליווים והבוכנות כדי לעשות אוברול לדאף 66 שלי.

סיפור טוב?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

ליובל יש כמה וכמה רנו , ועוד אחד בדרך , וגם נספחים לרנו . :roll:

זה נחשב סיפור או מזוכיזם ?

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

לי יש רנו 5 שנת 1988 !

הרכב במצב מקורי לחלוטין מכל הבחינות..

הרכב הינו יד 13 :shock: לא יודע איך זה הגיעה למצב הזה!

אבל רכב מעולה כחדש,לא מאכזב בכלל חסכוני ואמין

ופשוט מכני!השבוע עבר טסט שנתי אחרון בשבילו..

וזהו פשוט רכב מעולה!

יניב :-)

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

מצד שני זה עלול לקלקל את היחסים בין רנו לישראל....:lol:-רן

יותר נכון, ניתוק יחסים דיפלומטיים עם צרפת :lol::-P:roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שלום לך

לרגל תערוכה שמקימה חברת רנו, אנחנו מחפשים בעלי רנו עם סיפור מדהים שקרה ברכב או בסביבתו. בעלי רכב רנו ישן במיוחד שיש לו היסטוריה מעניינת, או כל סיפור מרתק אחר שקשור ברנו - יותר ממוזמנים ליצור קשר עם תחקירן החברה, על מנת שסיפורכם או רכבכם, ישתלבו בתערוכה.

ניתן לפנות אל טל במייל [email protected]

או דרך פורום זה.

אנא השאירו מספר טלפון שאפשר לחזור אליכם.

תודה

טל, רנו.

שלום.

תקשיב טוב בחור צעיר!

לי יש כמה מכוניות רנו אספנות למשל רנו 15 רנו 16 ורנו פואגו.

אני פניתי ביזמנו למר מכבי ושוחחתי איתו כדאי לתאם פגישה במועדון החמש על מנת שחברת רנו תרים כפפה ובאתר האינטרנט שלה תכניס קישור לרכבי אספנות מתוצרת רנו בישראל.

התשובה שלא היתה די מסתיגת והבטיח לצור איתי קשר. אני עוד ממתין ליצרת הקשר וכבר חלפה שנה!!!

מיכיון שאני בוגר קרסו לשעבר וותיק מאוד בתחום מכוניות הרנו ומכיר את כולם אז לי אי אפשר למכור לוקשים.

למעט איש אחד שלא אנקוב בשמו שהוא חבר שלי ועובד ברנו עוד משנות הא 70 [עוד בתקופה שאני עבדתי ברנו ] רק הוא ניסה לעזור אם זה בחלקים או באינפורמצי וביוזמה פרטית שלו.

חברת רנו אין לה עינין לפי דעתי לעזור או להתיחס לרכבי אספנות מתוצרתם.

אגב אני מוכרך לציין שאת אותו היחס גם קיבלתי מהצוחפתים בצרפת גם במוזאון בפריס גם בסוכנות בשאנז-אליזה וגם בחברה עצמה היתי שם אישית לפני 4 חודשים.

אכשו תן לי סיבה אחת אבל רק אחת למה אני צריך לטרוח ולתיחס לבקשה שלכם?

אם חברת רנו החליטה לקחת את נושא רכבי האספנות מתוצרת רנו תחת חסותה לפתוח לה אתר רשמי באתר רנו ישראל, וכמו כן לנסות לעזור במציעת פתרונות ,ידע , וחלקים, אתם מוזמנים והדלת פתוחה בכבוד.

אם אין שום כוונה לקדם את הנושא האספנות כפי שציינתי אז אין טעם לבקשה שלכם.

ניתן לקבל את מס' הטלפון שלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

האמת שגם אני פניתי פעם לחברת רנו דרך אתר האינטרנט שלהם

אחרי מספר ימים חזר אלי מישהו מהחברה

במילים פשוטות לא היתה נכונות לעזור אז התיאשתי וחזרתי

לבקש את עזרת חברי הפורום

• תוכן חדש...