Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים של חיפושית-שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

לחיפושית שלי היה חסר פנס קידמי אחד, חבר טוב מסר לי פנס נוסף ללא החישוק מניקל, הבעייה שמדובר בפנס מתוצרת אלה ואילו הפנס השני מתוצרת בוש...האחד ישר לחלוטין והשני שמנמן....יש הבדל בניהם פרט לכך, או שאפשר להרכיב בנתיים עד שימצא אחר תואם?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

במתיחת הפנים בשנת 66 או 67 (>)החיפושית קיבלה פנסים אנכיים במקום "שמנמנים" כמו כן פגושים בזוית מרובעת במקום מעוגלים וגם נעלמו הרשתות הקטנות לצד הפנסים בחזית הרכב

הפנס לא מתאים גם אם תצליח להתאימו לחישוק ..(לחיפושית בעלת הפנס ה"מנופח" היו דגמים עם חישוק ודגמים ללא חישוק)

פורסם

מאיזה שנה החיפושית?

בכל מקרה, עד שנת 66 היו לחיפושיות פנסים ראשיים גדולים (אובליים), ב-67 שינו את זה לפנסים עגולים.

לפנסים העגולים מ-67 יש 2 סוגים אירופאי ואמריקאי (Sealed beam).

אפשר להבדיל בינייהם כך:

ברגי הכיוון של הדגם האירופאי נמצאים על מסגרת הניקל ואילו באמריקאי, צריך לפרק את המסגרת כדי לכוון את הפנס.

אי אפשר להרכיב פנס משנת 67 ואילך על חיפושית משנים קודמות ולהיפך.

משנת 67, אתה יכול להרכיב פנס אחד מכל סוג אבל זה פתח לבעיות בטסטים.

עצה...

אם יש לך חיפושית משנת 66 ומטה, נסה להשאירה כמה שיותר מקורית, הן "שוות" יותר מהדגמים המאוחרים וגם סימן הזיהוי העיקרי שלהם הוא הפנס האובלי הקידמי.

פורסם

הכוונה שלי הפנסים עגולים בקוטר אבל שמנמנים בשטח הפנים ההלא שטוח בזכוכית כמו חלון בעוד הבוש בולט החוצה כמו גיבעה...החיפושית היא שנת 1973 1300 גרמניה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...