Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן מישהו שיש לו סובארו מיני מנוע אחורי ? אני לא מתכוון לרקס אני מתכוון לצורה הישנה עם הפנסים על המכסה מנוע עד שנת 81 אם יש כאן מישהו שיש לו אוטו כזה אשמח לראות תומונות אני פשוט מת על האוטו הזה ולא ראיתי כזה הרבה שנים

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם
למיטב ידיעתי אתה כן מתכוון לרקס שכן ה-360 יוצרה עד 1971 ,ולהערכתי התכוונת למראות על מכסה המנוע ולא לפנסים

ראה קובץ מצורף:

אלון , נראה לי שהוא מתכוון לרקס 600 עם המנוע האחורי שיוצרה עד 81(מ82 מנוע קדמי כמו שלי)

אם מישהו רואה רקס למכירה/עומדת כזאת אשמח לקבל מידע

פורסם
אלון , נראה לי שהוא מתכוון לרקס 600 עם המנוע האחורי שיוצרה עד 81(מ82 מנוע קדמי כמו שלי)

אם מישהו רואה רקס למכירה/עומדת כזאת אשמח לקבל מידע

בדיוק יואל,וזה גם מה שרשמתי,וככה בשביל הסדר הנה השנתונים על מנועיהן:

REX 1972-1975 מנוע אחורי ( 360CC (358cc .

REX 1976-1978 מנוע אחורי ( 500CC (490CC-נקראת גם REX 5 .

REX 1978-1979 מנוע אחורי ( 550CC (544CC .

REX 1979-1981 מנוע אחורי 600CC .

אלוני

פורסם

אני עוד לא הבנתי משהו אחד .

אם המנוע אחורי ,מה יעזרו מראות על המכסה מנוע?

בשביל הרכב שמאחוריך?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מה קרה פתאום- כולם מתעניינים ברקס 600? -איפה היינו לפני כמה שנים, כאשר זרקו את כולם לזבל, ואנחנו שתקנו?!:-(:cry::evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היינו באותו המקום כאשר זרקו לזבל קורטינות, אסקורטים, דודג'ים, ווליאנטים, ואפילו מוסטאנגים ואלפות...

זו דרכו של עולם.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
מה קרה פתאום- כולם מתעניינים ברקס 600? -איפה היינו לפני כמה שנים, כאשר זרקו את כולם לזבל, ואנחנו שתקנו?!:-(:cry::evil:

גנאדי-נתתי לך מילה,אם אני מוצא אחת היא שלך-עכשיו נשאר לך רק להאמין לי.

פורסם

Yes, Master!:twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
למיטב ידיעתי אתה כן מתכוון לרקס שכן ה-360 יוצרה עד 1971 ,ולהערכתי התכוונת למראות על מכסה המנוע ולא לפנסים

ראה קובץ מצורף:

בדיוק לזות אני מתכוון ל סובארו 600 מעניין אם יש כזות שעדיין נוסעת פעם אחרונה שראיתי כזות זה היה לפני 13 שנה והייתה זרוקה.

כלום היו בצבע אדום?

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם

לא, דווקא חלק נכבד היו בצבע חום (לא בדיוק חום- מוזר כזה), או אפור.

פורסם

ה REX נהגו להגיע גם בתצורת שתי דלתות,עם רמות גימור שונות,ולגבי המנועים כבר פורט.

לצערי ולצער חובבי הז'אנר אין הרבה חומר על הדגם הספציפי הזה ,אבל הנה עוד מספר תמונות שיענו לך במעט על הצבע ששודך

להן:

1.jpg

2.jpg

3.JPG

4.jpg

5.jpg

פורסם

זהו, כאלה חומות היו מלא בארץ, כולל, לצערי, אחת שניזרקה מהחצר בבת-ים לפני כ-4 שנים שלמה לגמרי ולא לקחתי!:cry:

• תוכן חדש...