Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי שנה בלונדון,כמה מכוניות ספורט חביבות ביניהם יאריס ספורט 106 ראלי 205 GTI סיאט קופרה והאחרונה חביבה MX5 משנת 90

החלטתי כי אני מעוניין לייבא מכונית קלאסית ישנה

ברצוני לדעת אים כול רכב מעל 30 שנה רשאי בייבוא או שמא עלי לדאוג כי יבואן הרכב נמצא בארץ/אישור מיבואן רכב /אישור ממוסך מורשה כי הוא מתחייב לטפל ברכב

אנא עשו סדר בהיתלבטותי

תודה

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

אכן. ניתן להסב רכב מהגה ימני לשמאלי אבל לא תמיד מאשרים את היבוא. אני לא מודע לקריטריונים שלפיהם מאשרים יבוא רכב בעל הגה ימני לשעבר, אבל ראיתי מס רכבים שעברו הסבה ונוסעים כבר בכבישי הארץ וגם שמעתי על כמה שלמרות ההסבה לא אושרו ליבוא.

פורסם

אז ממה שאני מבין ניתן לייבא כול רכב אספנות גם אים לא יובא בעבר לארץ,המס הוא 117% מארץ הייצור או 130% ממדינה אחרת- האים מס זה הוא המס שמחליט סוכן המכס בנמל או זה בנוסף להחלטת פקיד המכס

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תוכן חדש...