Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזרקת דלק של פולקסווגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משנת 1968 היה ל-VW Type 3 ("ווריאנט") אופציה להזרקת דלק מסוג Bosch D-Jetronic.

טוענים שאלו היו המכוניות הראשונות בעולם שנמכרו עם הזרקת דלק אלקטרונית (בניגוד למערכות המכאניות שהיו לפני-כן).

מישהו יודע עם מכוניות עם האופציה הזאת נמכרו גם בארץ?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

הדלק שהיה אז. הוא היה באיכות כה ירודה שהמזרקים היו נסתמים מהר מאוד. הגיעו כמה ביבוא אישי, אני זוכר ששמעתי עלהן בתקופה שהיו לי טייפ 3. באופן פרטי היתה לי טייפ 4 בהזרקת דלק שהיום אני לא יודע איפה היא וחבל, כי היא עדיין שלי...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
הדלק היה כל-כך מזוהם שפילטר דלק לא הצליח לנקות אותו?

זה לא היה ענין של נקיון אלא של אוקטן. עד אמצע שנות השמונים היו שני סוגי בנזין בארץ: 83 ו 94 אוקטן. למכוניות בעלות יחס דחיסה גבוה זה פשוט לא הספיק.

נמרוד

פורסם
היתה לי טייפ 4 בהזרקת דלק שהיום אני לא יודע איפה היא וחבל, כי היא עדיין שלי...

:shock:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
עד כמה שאני יודע הפורשה 914 הגיעו עם מנוע כזה. והיו כמה אקזמפלרים על הכבישים.

לפורשה 914 היה מנוע Type 4, כמו זה של ה-411/2 והטרנספורטר אחרי 1972. עם זאת רוב ה-Type 4 קיבלו את אותה מערכת הזרקת דלק, חוץ הכמה מאוחרים יותר שקיבלו מערכת יותר מתקדמת (ויותר פשוטה) - נדמה לי Bosch L-Jetronic.

היה גם דגם של ה-914 עם מנוע 6 צילידרים של פורשה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...