Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מוריס אוקספורד 1963 אוטו יד ראשונה במצב מעולה העומדת לפני שיפוץ כללי .אשמח לקבל כל אינפורמציה לגבי הדגם הנל . 8)

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
ברשותי מוריס אוקספורד 1963 אוטו יד ראשונה במצב מעולה העומדת לפני שיפוץ כללי .אשמח לקבל כל אינפורמציה לגבי הדגם הנל . 8)

תפנה לאורי סהר במוזיאון בקיבוץ איל. הוא מומחה גדול במכוניות האלה ושיפץ רבות.

נמרוד

פורסם

קודם כל תודה על שיתוף הפעולה,הייתי לפני כמה חודשים אצל אורי סהר ובאמת היתה אצלו מוריס אוקספורד מאותו הדגם אבל גיר ידני ,אני מקווה שבינתיים הוא הספיק לשפץ אותה.בכל אופן למיטב ידיעתי לא ייצרו כמות גדולה של רכבים בעלי גיר אוטו והגה שמאלי ,ולצערי בינתיים לא השגתי אינפורמציה בארץ.לקראת הקייץ אני מקווה לנסוע לאנגליה שמעתי שיש שם מועדון של אוסטין קימבריג שזה כמעט אותו רכב ואולי משם תבוא הישועה. 8)

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...