Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות ודף בית - הכל באחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול היה לי קצת משעמם בערב.. וכבר מזמן חשבתי לעשות את זה, לרכז את כל האתרים והפורומים, בנושאי רכב בעיקר, שאני גולש אליהם 300 פעם ביום וכדי לעבור מאחד לאחד אני צריך לדפדף ארוכות ברשימת המועדפים האין סופית שלי שאפילו אחרי סידור בתיקיות התקצרה "רק" ב300 מטר, אז ישבתי ובניתי לי דף בית מותאם אישית, מינימלי עם קישורים בדיוק לאתרים שאני מבלה בהם הכי הרבה שהם פורומי הרכב ואתרי מכירה ששם אני מוכר/קונה חלקים לרכב.. ומוריד סרטים. התוצאה יצאה לא רעה.. הנה היא לשיפוטכם!:-D

http://lowrider.coolinc.info/

הצעות יעול יתקבלו בברכה, מי שהדף מוצא חן בעיניו מוזמן בחום לאמץ אותו גם!

פורסם

רקע לא רואים אז זה לא ממש שימושי וקצת מפריע לעיניים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אתמול היה לי קצת משעמם בערב.. וכבר מזמן חשבתי לעשות את זה, לרכז את כל האתרים והפורומים, בנושאי רכב בעיקר, שאני גולש אליהם 300 פעם ביום וכדי לעבור מאחד לאחד אני צריך לדפדף ארוכות ברשימת המועדפים האין סופית שלי שאפילו אחרי סידור בתיקיות התקצרה "רק" ב300 מטר, אז ישבתי ובניתי לי דף בית מותאם אישית, מינימלי עם קישורים בדיוק לאתרים שאני מבלה בהם הכי הרבה שהם פורומי הרכב ואתרי מכירה ששם אני מוכר/קונה חלקים לרכב.. ומוריד סרטים. התוצאה יצאה לא רעה.. הנה היא לשיפוטכם!:-D

http://lowrider.coolinc.info/

הצעות יעול יתקבלו בברכה, מי שהדף מוצא חן בעיניו מוזמן בחום לאמץ אותו גם!

ליאור רעיון גדול, קניתי...

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם
רקע לא רואים אז זה לא ממש שימושי וקצת מפריע לעיניים.

מאוד שימושי.

הצעה לשיפור: עדיף שהקישורים יפתחו בחלון חדש.

1. חשבתי לעשות רקע בהיר עם צבעים הפוכים.. אבל לשחור יותר התחברתי, אני לא אוהב נקי מידי סטייל גוגל.

2. רעיון נכון, עשיתי את זה ועכשיו האתרים נפתחים בחלון חדש.

פורסם

תודה לכל המגיבים! טיפחתם לי את האגו יותר מידי כנראה:lol: או שזה בגלל שובה של הפנטזיה שלי על אתר.. אז החלטתי קצת לשפר את דף הבית שבניתי ולהוסיף לו אתר קטנטן... הרעיון לאתר נולד לפני כשנתיים, הייתי אז רוכב שרוף והייתי מעדיף ביום גשום ליסוע על DR ולא במכונית.. הייתי רוכש אז כל מיני מציאות ומנסה לשפץ, זה היה יותר תעסוקה ותחביב מאשר כמטרה ליסוע על הכלי, באותה תקופה גם עבדתי במוסך אופנועים ולא היתה לי בעית כלים/חלקים כמעט. באתר, שאגב רובו כבר נבנה אז ולא עלה לאינטרנט עקב הזנחת הפרויקט מאיזו סיבה (חוסר זמן כנראה..) היו מצולמים הכלים בשלבים שונים ובסיפור שלבי השיפוץ. מה שעשיתי עכשיו זה לקחת את הדף שבניתי כדף בית ולהדביק אותו למסגרת האתר עם התפריט, אני מתכנן בהמשך להוסיף לשם את תמונות שיפוץ הכלים מאז ולהמשיך בתמונות ארבעת המכוניות שאני משפץ עכשיו. כרגע הקישורים בדף לא עובדים למעט הקישורים לאתרי הרכב כי מלבד דף הבית עדיין לא העלתי לשרת כלום.

עוד משהו שקידם את הרעיון היה שאת דף הקישורים הזה בניתי כדי לרכז לי (ולמי שמעוניין) את אתרי הרכב השימושיים במקום אחד ועכשיו אתר קלאסיקאר הוסיף פורטל חדש לאתר עם הרבה יותר קישורים (מברוק!) מה שהפך את מה שבניתי למיותר, ובכל מקרה תיכננתי לבנות אתר לתיעוד של שיפוץ המכוניות - אז הנה, זה מתחיל להתגלגל!

כתובת האתר נשארה ללא שינוי http://lowrider.coolinc.info/ ואני מעכשיו יתחיל לעדכן אותו:-D בתמונה השלישית אפשר לראות את האתר ה"מקורי".

• תוכן חדש...