Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לארצות הברית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת טיול לארה"ב (לראות את הרכב שרכשתי) , אני מתכוון ליהיות בין השאר בתאריכים ה- 30 באוגוסט עד ה-4 בספטמבר באוקשן באובורן אינדיאנה ( AUBURN INDIANA ) יחד עם בני (טיול בר מצוה) , לשלב ביקור בעיר אובורן שם יצרו את הרכב אובורן , לאחר מכן מתכוון לנסוע עמו למפעל פורד בדטרויט / דירבורן משיגן ( DEARBORN MICHIGAN ) .

מבקש טיפים / המלצות / הערות / הארות למקומות נוספים באזור בנושאי רכבים .

תודה מראש

מעוז .

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

אמנם לא בדיוק בנושא רכבים אבל אם אתה בקטע של תעופה, במרחק כ120 מייל (אווירי) משם נמצא מוזיאון ח"א האמריקאי בDAYTON, OHIO, מוזיאון ענק ומרשים, מאוד מרתק למי שמתעניין, מקום ממש מושקע ואפילו הכניסה והחניה חינם :-D.

שלושה הנגרים ענקיים מלאים במטוסים קרב, בוכנה, מסוקים, טילים, מזל"טים וכל מה שקשור לתעופה קרבית.

יש לי תמונות, אם תרצה אוכל להסביר איך להגיע.

פורסם

לירוי, הילד מתעניין יותר ממני...:wink:

("ילדים קטנים צעצועים קטנים ילדים גדולים צעצועים גדולים")

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

hi (sorry for writing in english)

if your dates are not set during aug 31 and sep 3th there is a very good event inat a race track about 1.5 hrs outside Manhatten.

the event is the largest vintage race/show on the east coast. i suggest that you try and get there.

some pictures from last year and a link to the event web page.

http://www.limerockfallfestival.com/

http://www.september8th.com/lrp_grl_rolex_06_p2.html

click on the numbers at the bottom of of the page to move through the pages.

truly depends if you like american or european stuff, auburn is purely american cars the vintage festival is mainly european race cars and sports cars...

im going to racing this year as well under the number 207.

elad

פורסם

בסביבת דטרויט יש את המוזיאונים של שלושת הענקים אני חושב שזה חובה לבקר בהם בעיקר מוזיאון פורד שהוא המרשים והגדול מבין כולם חוויה מאוד מרשימה ומהנה תכין יום שלם בשביל זה.

אם בא לך להשקיע אתה יכול לנסוע למפעל של קורבט שנמצא נדמה לי בקאנטאקי שבו אפשר לקבל סיור בקו יצור פלוס המוזיאון הצמוד, אני מאוד נהנתי שם.

את האמת יש בסביבה עוד המון אטרקציות שקשורות לרכב, וכל הזמן יש אירועים ומפגשים בסביבה.

אם תתן תאריכים מדוייקים אולי יהיה אפשר לעזור קצת יותר.

למשל יש בסביבת מוזיאון פורד ב8-9 לספטמבר פסטיבל מכוניות עתיקות בין השנים 1890 ל1930... אמור להיות מאוד מעניין.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...