Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

במהלך פירוקי את הפיז'ו, נתקלתי בלוחית הנ"ל (מצ"ב תמונה למי שלא הבין, בכלל יש לה שם כלשהו?).

הבעיה היא שעל הלוחית יש 3 שכבות שונות של צבע, כמספר הפעמים שרכב נצבע במהלך חייו, וכאשר אני מוריד את הצבע עם טרפנטין גם הצבע השחור של הלוחית יורד.

השאלה היא האם יש מישהו שיודע איפה ניתן להשיג כזו חדשה (פיז'ו 304 קבריולט שנת 73), ללא החריטות (אני יכול להעתיק אותם) או מישהו שמכיר מישהו שמשחזר כאלו דברים לפי תמונה. זו עבודה לא פשוטה כי הלוחית צבועה בשחור אבל הכתב נשאר בצבע כסף ללא צביעה.

כמו כן, איך מוציאים אותה החוצה? היא מחוברת עם ניטים...

תודה,

שחר

נ.ב.: התמונה הינה להמחשה בלבד ואינה של הרכב שלי.

d415_122.jpg

3fc7_1.jpg

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

לחבר שלום

עליך לגשת לבעלי עסק לשילוט המתעסקים בהדפסות משי ,או צריבת לייזר

הם יסרקו את התמונה שברשותך (תגיע עם CD) וידפיסו לך על גבי פיסת אלומיניום

הדפסת משי יקרה הרבה יותר נראה בסביבות 500 עד 1000

צריבת לייזר 100 עד 200 החיסרון שאסור לחשוף תהליך זה לשמש

יגאל

אגב כל יצרני הנגררים בארץ משתמשים בלוחיות אלה תתקשר ותשאל אולי תמצא זול יותר

פורסם

הלוחיות הללו נסחרות באיביי בהמוניהן. היות ומדובר ברכב צרפתי, כדאי שתפנה לאיביי צרפת, ותברר איך קוראים ללוחית בצרפתית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כמה שאלות לחברים שענו:

יגאל, לא הבנתי מה הכוונה באסור לחשוף את התהליך לשמש. בזמן התהליך או גם לאחר שהלוחית מוכנה? כמו כן, למה יצרני הנגררים צריכים כזו לוחית?

קומפי, הקדיחה לא עלולה לפגוע בלוחית, או להרחיב את החורים יתר על מידה? עם איזה קוטר מקדח להשתמש?

nitch, כבר ביצעתי חיפושים אחרי הלוחית אבל אין לפיז'ו כמו שלי, גם באייבי הצרפתי, אולי אנסה את מועדון פיז'ו בצרפת.

תודה רבה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

שלח תצלום של הלוחית +מידות אורך וגובה ותהיה לך אחת חדשה ,תואמת 1 ל1 .

בברכה אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

צריבת הלייזר אינה מוגנת כנגד קרני UV והיא דוהה במהירות

על גבי פחית זו מוטבעים משקלי הנגרר כולל עומס מותר וכולל ,והיא הכרחית על פי החוק

יגאל

פורסם

בפחית של הגרורים(שם עצם ולא! נגררים שזה בעצם פועל)...

מסמרה(ניט) "רגיל"(כזה שתמצא בדר"כ על לוחיות רישוי) קודחים עם מקדח 4.5 מ"מ, מסמרה שכזו רצוי עם מקדח 2-3 מ"מ.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...