Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"רק רציתי לדעת"..

יש בחיפושית בין הכפתור הכתום של החגורה הימנית לבין ידית בלם היד ידית כזו, מה היא?

תודה

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

זה החימום.

אמורות להיות שתי ידיות משני צידי בלם היד.

אחת מפעילה את החימום לרגלי הנהג, והשניה את החימום לרגלי הנוסעים מאחור.

מאחר והחימום בחיפושית מתבצע באמצעות הזרמת אויר מסביב למערכת הפליטה, אם מערכת הפליטה שלך חלודה הייתי ממליץ לך להזהר בהפעלת החימום כשהחלונות סגורים...

(והנה אני מפגין איפוק ראוי לציון ולא מספר בדיחות סרות טעם על יצרני רכב גרמנים ולקוחות יהודים אפילו שזה נורא נורא מתבקש).

פורסם
זה החימום.

אמורות להיות שתי ידיות משני צידי בלם היד.

אחת מפעילה את החימום לרגלי הנהג, והשניה את החימום לרגלי הנוסעים מאחור.

מאחר והחימום בחיפושית מתבצע באמצעות הזרמת אויר מסביב למערכת הפליטה, אם מערכת הפליטה שלך חלודה הייתי ממליץ לך להזהר בהפעלת החימום כשהחלונות סגורים...

(והנה אני מפגין איפוק ראוי לציון ולא מספר בדיחות סרות טעם על יצרני רכב גרמנים ולקוחות יהודים אפילו שזה נורא נורא מתבקש).

קוראים לזה "האגזוז הפנימי"

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

פתחי היציאה של החימום ממוקמים בערך במקום בו נהג נורמלי מניח את רגליו בזמן נהיגה

מומלץ להמנע מלנעול נעליים עם סוליות גומי בזמן הפעלת החימום בחיפושית.

אני המסתי בעבר כמה זוגות נעליים בצורה זו, מאחר והחום שנכנס הוא חום המועבר ישירות מהמנוע, הוא לוהט ומסריח.

בחיפושית האחרונה שלי החימום היה תקוע על מצב הפעלה.

עכשיו תתארו לעצמכם נסיעה באמצע אוגוסט.

היה מדליק!!

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

זה עבד ככה. היה צינור שרשורי שיצא מכל צד ותיעל לפנים האוטו את האויר החם לאחר שקירר את הבוכנות.

גם בירושלים בשלג זה חימם לא רע. את בני הבכור הוצאתי לאחר לידתו מהדסה הר הצופים עם ויזה קלאב ביום של סופת שלגים. העולל ואמו הגיעו הביתה חמימים ונעימים.

נמרוד

פורסם
שלום

דווקא חשבתי שהכפתור שם תפקידו לשמש ככסא מפלט כמו בקוקפיט של הכפיר מי שמכיר

אבי אני רואה שאתה נהיית גם קשקשן, לא מתאים לך. :evil:
  • תוכן חדש...