Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה- אגזוזים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבר לי האגזוז בחיבור שבין הצינור פליטה שרץ מהמנוע למשתיק בסאאב 96. האוטו נוסע, פשוט מרעיש מאוד - כרגע בבית הורי ביד אליהו בת"א.

אם זכור לי נכון נכתב פה בעבר על מישהו בשם בני בייקר שיש לו אגזוזים / מוסך לתיקון הדברים האלה פה באזור , אשמח לקבל את פרטיו . אני מתנצל מראש אם אני מבלבל בין אנשים - בכל מקרה אשמח למידע על בעל מקצוע באזור (דרום ת"א) -מנסיוני הדל בנושא נראה לי שזה לא משהו בר תיקון / ריתוך מה שיצריך אולי ייצור מחדש או להשיג כזה אגזוז , לכן אשמח לקבל מידע על מוסך / מישהו שיש לו סימפטיה לנושא וישמח לעזור לי.

בתודה מראש - שבת שלום לכולם

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
נשבר לי האגזוז בחיבור שבין הצינור פליטה שרץ מהמנוע למשתיק בסאאב 96. האוטו נוסע, פשוט מרעיש מאוד - כרגע בבית הורי ביד אליהו בת"א.

אם זכור לי נכון נכתב פה בעבר על מישהו בשם בני בייקר שיש לו אגזוזים / מוסך לתיקון הדברים האלה פה באזור , אשמח לקבל את פרטיו . אני מתנצל מראש אם אני מבלבל בין אנשים - בכל מקרה אשמח למידע על בעל מקצוע באזור (דרום ת"א) -מנסיוני הדל בנושא נראה לי שזה לא משהו בר תיקון / ריתוך מה שיצריך אולי ייצור מחדש או להשיג כזה אגזוז , לכן אשמח לקבל מידע על מוסך / מישהו שיש לו סימפטיה לנושא וישמח לעזור לי.

בתודה מראש - שבת שלום לכולם

לך לאגזוז מאכר, יש אלף כאלה באזור ת"א. יעשה לך הלחמה בכ- 50 ש"ח ותסגור עניין. רק כדאי שתשים עין על עבודתו, ובסוף לבדוק אם אין דליפה.

אם תרצה עזרה נוספת, פנה אלי בה"פ, אשמח לעזור לך.

• תוכן חדש...